N2O-rajsky plyn
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
existuje jednoducha a velmi lacna vec ako si zamorit celu izbu raiskym plynom.
nabehnete do zahradkarstva kupite si 5kg(70sk) ledek amonny(dusicnan ammony spolu s vapencom) dalej vam treba lievik a kopec filtracneho papiera(alebo obycajny piak na atrament) , cely ten ledek rozriedite s vodou a prefiltrujete aby ste sa zbavili toho vapenca, cisty dusicnan nehate poriadne vysusit, teraz uz len staci najst si nejaky skleneny hrniec , nasypat to tam postavit na varič a varit, tepelnym rozkladom dusicnanu vznyka rajsky plyn, este podotykam nesmie to horiet
mohly by ste sa otravit
NH4NO3 N2O + 2 H2O
nabehnete do zahradkarstva kupite si 5kg(70sk) ledek amonny(dusicnan ammony spolu s vapencom) dalej vam treba lievik a kopec filtracneho papiera(alebo obycajny piak na atrament) , cely ten ledek rozriedite s vodou a prefiltrujete aby ste sa zbavili toho vapenca, cisty dusicnan nehate poriadne vysusit, teraz uz len staci najst si nejaky skleneny hrniec , nasypat to tam postavit na varič a varit, tepelnym rozkladom dusicnanu vznyka rajsky plyn, este podotykam nesmie to horiet
NH4NO3 N2O + 2 H2O
no ja by som to neriskoval, tam sa otravis uz len tym, ze v krvi budes mat miesto O2 N2O a to nie je bohvieco. a okre mnoho je tam plno vselijakych stabilizatorov a ja neviem coho este a tie su primarne urcene pre rastliny a nie ludi. ked vam mam poradit ja, tak sa na ten navod od S666 vyserteS666 napísal:existuje jednoducha a velmi lacna vec ako si zamorit celu izbu raiskym plynom.
nabehnete do zahradkarstva kupite si 5kg(70sk) ledek amonny(dusicnan ammony spolu s vapencom) dalej vam treba lievik a kopec filtracneho papiera(alebo obycajny piak na atrament) , cely ten ledek rozriedite s vodou a prefiltrujete aby ste sa zbavili toho vapenca, cisty dusicnan nehate poriadne vysusit, teraz uz len staci najst si nejaky skleneny hrniec , nasypat to tam postavit na varič a varit, tepelnym rozkladom dusicnanu vznyka rajsky plyn, este podotykam nesmie to horietmohly by ste sa otravit
NH4NO3 N2O + 2 H2O
-
rixo
Light Professional
Ešte k tomu lekárskemu oxidu,len taký poznato,neviem,či je to pravda ale asi ,možno je to len o.eb ale ked ste videli jednu čast Briania tak tam testovali na troch ľudoch účinky n2o a tie bomby vyzerali ako tiel lekárske,malo to tam aj prvý a druhý stupeň dýchacieho prístroja a aj ten náhubok:)zavolám im možno mi nejakú dajú za pár korún 
Enjoy
Enjoy
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
rixo
Light Professional
dá sa to aj objednať?lebo ja som z Trnavy a absolutne netuším kde by som to mohol kúpiť a ďaľší problém je ten,že nemám tú nádobu ,kam dáš tú bobmičku ,nedá sa to nejak zohnať z lekárne alebo zakúpiť ako vzácny plyn?inak som veľmi rád že ste otvorili túto tému:) ak mi poviete kde to v trnave kúpim vždy keď budem "nanitrovaný" vám pošlem karmu:D:D:D
chalani, daval bych pozor na pisanie, je rozdiel NO a NO2 nez N2O (rajsky plyn)... vela oxidov dusika su riadne nebezpecne plyny 
plus neodporucal bych toho moc vela fetovat naraz, raz sa stalo ze jeden z toho odpadol (asi 4 balony N2O si dal za sebou)... a cital som ze niekedy sa ucinky rajskeho plynu v mozgu prejavia tym, ze z nicoho nic ako keby vas niekto bejzbalovou palicou trafil do hlavy, neviem co je na tom pravda sice...
plus neodporucal bych toho moc vela fetovat naraz, raz sa stalo ze jeden z toho odpadol (asi 4 balony N2O si dal za sebou)... a cital som ze niekedy sa ucinky rajskeho plynu v mozgu prejavia tym, ze z nicoho nic ako keby vas niekto bejzbalovou palicou trafil do hlavy, neviem co je na tom pravda sice...
-
rixo
Light Professional
oki ale myslím že niekde nekúpiš bombičky do syfónu s no2,neboj vieme že si máme dávať pozor ale mňa zaujíma že čo je rozdiel medzi syfónom na co2 a n20(šlahačkový).a ešte keď som skúšal tak som si napustil balónik zapchal si nos a vdýchol 3s som počkal a potom som do balóna vydýcho a zase a vôbec som sa nesmial ani nič neviete čo s tým môže byť? čo robím zle?
To chcete skoncit takto? http://www.mojevideo.sk/video/16c/smiec ... plynu.html 
Ty mas rozum vydrbany uz od detsva tak ti ten plyn uz nema co zmotat.rixo napísal:som si napustil balónik zapchal si nos a vdýchol 3s som počkal a potom som do balóna vydýcho a zase a vôbec som sa nesmial ani nič neviete čo s tým môže byť? čo robím zle?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
anoadox napísal:ten plyn mozem dostať aj zo slahacky ktorú kupim v jednote ? viete ktorú myslím tú klasicku flasku ...