Jezisi ludia, ja poznam cloveka co si dokaze oblizat laket.
Naozaj sa budeme v celej teme bavit stylom "Ale ja poznam takeho a takeho...", teda iba o vynimkach? Ako som povedal, vynimky samozrejme su. Na tom co som napisal to ale absolutne nic nemeni.
Talentovky sa robia až teraz v máji? Môj spolužiak robil vo Februári. Ale tí čo robili prijímačky 11,5 a ešte aj 14,5 tak tvrdia že Sj bola ľahšia ako M.
lacijawa napísal:Talentovky sa robia až teraz v máji? Môj spolužiak robil vo Februári. Ale tí čo robili prijímačky 11,5 a ešte aj 14,5 tak tvrdia že Sj bola ľahšia ako M.
Ja som robil v aprili, talentovky sa robia skor a aj rozhodnutie o prijati alebo neprijati dostanes skor o dost...
Pri citani prispevkov v teme o maturite ma napadlo, ze aj ked samozrejme mozme pochybovat o miere objektivity maturitnej skusky, tak ked sa pozrieme na tie vysledky, nech mi nikto nevravi, ze vseobecne deti bystrejsie a inteligentnejsie skratka na tie gymnazia chodia...
Niektori sa tu ohanaju tym, ze uroven gymnazii klesa. Nebodaj uroven ucnoviek a odbornych skol stupa? Blbost, vacsina je na tom este horsie(presne ako hovori Vigor, nebavme sa o vynimkach). Ale to je sposobene dobou podla mna, celkova priemerna inteligencia naroda ide dolu. Aj ked mylit sa mozme. Ja som vychodil 8-rocne gymnazium, za mojich cias teda stvorky na koncorocnych vysvedceniach v prime az tercii nebyvali(mozno 1-2 ziaci z 30tich). Teraz to vyzera tak, ze mali primani s tym nemaju problem:). Pekne do dokoorvili aj vo vlade, ked presadili novy skolsky zakon - z cielovych poziadaviek bol vyhodeny infinitezimalny pocet - co je na vysokych skolach uplnym zakladom. No a aby nezabudli dokazat, aki experti a odbornici vydali tento zakon, vyhodeny bol aj Cotangens. Nas triedny to okomentoval pekne, asi ho nenasli na kalkulacke:).
No a co sa odbornych skol tyka, staci ako tu soskari do roznych tem pisu, ze sa im zacinaju prazdniny-prax, tiez sa zvyknu pochvalit "super" znamkami napriklad z matiky, ktora je na takychto skolach evidentne menej obtiazna ako na gymploch. Tymto nechcem do nikoho zabrdat, mne je jedno, kto ma ake znamky, ale co ine mame porovnavat, ak nie prospech.