Sifónove bombičky
Sifónove bombičky
Sifónove bombičky newiete ci sa daju kupit v potravinach ? ako CBA alebo COOP Jednota ???ak nie tak kde ? pls poradte alebo cez co je lepsie inhalovat ???
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
N2O maju bombicky ktore sa pouzivaju na vyrobu slahacky, CO2 na sodu
btw http://www.hojko.com/n2o-rajsky-plyn-t72064.html
btw http://www.hojko.com/n2o-rajsky-plyn-t72064.html
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Dědek Kostěj
Expert
no neviem bombicky na vyrobu slahacky (to su tie co "slapu", CO2 na sodu by som ti neodporucal (sice aj ano, nakolko si nevies ani len obehat par obchodov)) v bratislave kupit nedostanes, pokial ja viem. pretoze sa uz takmer vobec nepouzivaju, dostanes ich len v paaar obchodoch na slovensku. naposledy sa to kamaratovi ledva ledva podarilo zohnat v nitre, tak sme sa mohli trosku zasmiat, ale pokial viem, v bratislave asi nie.
-
qwerty-xyz
Re: Sifónove bombičky
CriS4Q napísal:Sifónove bombičky newiete ci sa daju kupit v potravinach ? ako CBA alebo COOP Jednota ???ak nie tak kde ? pls poradte alebo cez co je lepsie inhalovat ???
-
qwerty-xyz
nas z toho bolela hlava akurat, a jedna bombicka nam po nakruteni (aspon sme si mysleli ze sme ju nakrutili) strelila dost silno do jednej desky. (dobra pecka) tak sme si s tym dali pokoj, jednak preto lebo sme uz nemali a jednak preto lebo to nejake extra ucinky nemalo. Vsak peto? (ja viem ze tu niekde si a citas co pisem..... pamatas ked sme boli u teba v pivnici ze?)CriS4Q napísal:jop, bol som dneska v meste v domacich potrebach a kupil som 2 balenia, kamos maj aj tu sifonovu flasku dal som nato balon nafukol a bolo, je to faza ale neni to dobre v kuse zaradom, bolo mi na grcanie uz 3balonniky
-
Silmer
Darca
Re: Sifónove bombičky
Neviete kde kupit bombicky do sifonu? na sodu.
Pred 5 rokmi nebol problem, ale teraz..v domacich potrebach som to nenasiel a v obchodoch sa to uz nepredava. No mozno som mal iba smolu.
Pred 5 rokmi nebol problem, ale teraz..v domacich potrebach som to nenasiel a v obchodoch sa to uz nepredava. No mozno som mal iba smolu.