Ked to chces nainstalovat na "klasicke" PC tak potrebujes upravenu verziu OSX napriklad od vyvojarov iDeneb. Samozrejme nefunguje to na kazdy HW treba si poriadne precitat info k instalacii ktore drajvre podporuje. Poznam ludi co na OSX ficia uplne bez problemov.
Na taktomto OS som fungoval aj ja pred tym ako som si zabezpecil MAC ale furt to nebol ten plnohodnotny MAC
Neviem preco, ale ja by som si Mac na 'obycajny' HW nehodil, zda sa mi to o nicom, a ako vravis, neplnohodnotne....to ako keby som do 'dizlovho' motora tankoval 95ku
Hmm tak ja som si chcel OSX osahat eeyte pred tym ako do neho "hupnem" takze preto som sa trapil s OSX na klasickom PCcku... Instaloval som ho asi 30x hore dole kym som travil tie spravne ovladace...
Opera - internet
Adium - ICQ
Address Book - kontakty
iCal - klaendar
iTunes - hudba
iPhoto - sprava fotografii
Mail - maily
RapidWeaver - tvorba webu
PlistEditPro - editor na plist
OpenOffice - Office
Mam v plane vyskusat bootcamp alebo nejaky virtualny PC cez program parallels... teraz nic nestiham... a v podstate sa vsetko iba ucim...
moja celarodina ma iprdy mali aj 2g teratz maju 3g a nemaju snimi problemi teda iba 1 z 3 v rodine sa pokazil nefim uz preco, ale inak su spokojny... Co sa tyka macbook notasov su vhodne kvoli stabilite pre DJov ktory hraju cez serato a pod veci. Takze spojenie macov a DJov je velmi uzko spate...
doplnim k prispevku na prvej strane: MAC ma jadro UNIX a nie Linux.
No a podla mna je apple strasne drahy. Ale zas je tam kvalitny HW. Ktory notebook ma 1066MHz ramku? Ale ich povodna myslienka, ze ich pocitace maju byt lacne a pre ludi, sa nejako straca.
Aj ja som o nom rozmyslal. Paci sa mi multi touch Ale radsej som kupil normal NTB a som spokojny. Joo a usetril som kopec Eur
Filipito napísal:a hry su kompatibilne? ci treba neake specialne verzie / cracky?
V apple store mas nejake hry http://store.apple.com/us/browse/home/s ... MjU4MDA5Ng
Nieje ich vela, cize ten vyber kvalitnych hier je pomerne maly....no maju tam AoE 3 alebo CoD4 a podobne.....no tiez by ma zaujimalo, ci sa da nejakym zazrakom spustit na macu, trebars CS?
Je to stiahnute z netu orginalku mam len 1.6tku na Windows. Neskusal som to este vobec poriadne iba som to zapol zahral tri mapy s bootmi a vypol. Je to ako samostatna aplikacia pre MAC ale je to pravdepodobne iba preportovane na maca.
Na nete som vsak videl CSS spusteny cez cerossover ale s tym nemam skusenosti este vobec kedze nemam cas na hranie. Takze preto len tolko informacii odomna
Tak to je potom fajn....inac omg....v USA maju teraz dobru akciu na mac....nejaka studentska zlava, kiez by to fungovalo aj v Uk, tak hned si kupim macbook
No niekde som cital, ze sa chysta zlavnenie v apple, alebo nieco take podobne, je to fake, alebo fakt nieco take chystaju?