mam taky problem, ze asi v stvrtine instalacie sims3 mi vypise tuto chybu...co s tym moze byt...je to .iso ...a mam to stiahnute, tak instalujem rovno z pc, nie z CD..
Dosť vysoká pravdepodobnosť, že máš fakt iso poškodené.. Skús to zohnať z iného zdroju. Prípadne napísať autorovi, či sa mu niekto iný okrem teba neozval, že s tým má problém.
pocuj .. tu chybu poznam ... mozno to bude zvlastne co napisem ale to si myslim ja .. na starom PC som nemohol nainstalovat GTA SA ... pisalo mi to taketo chyby ... nech som si zohnal kolko chcel verzi tej hry vzdy to napisalo ... rozne verzie z roznych zdrojov tych hier som mal .. a stale tie isty chyby ... podla mna to je chyba HDD .. alebo nieco take .. na NB mi potom vsetky tie verzie isli .. potom takisto na tom istom pc aj s inymi hrami ako je NFS U2 a podobne .. vzdy hentake chyby sa nasli .. nepomohl ani reinstall OS
Problem bude najskor v tom, ze si ten image neloadol cez Deamon-Tools ci Alcohol, ale si pravdepodobne len prekopiroval z neho subory a dal to instalovat.
ahojte,prosim poradte mi, ako mam dalej...ja uz mam nainstalovanu hru sims3,celkom mi uz vychadza,ze spustit hru...aj tam mam crack....ale ako to spustim,tak si pyta neaky EA download kod ci heslo,a to nwm najst...nevem co si vlastne pyta..a iba to mi chyba...moj priatel si to skusil na svojom pc,vlastne na notebooku a jemu to islo bez toho kodu od EA...mne to preco pyta?? pomozte mi prosim
Prečítaj si naozaj pravidlá, neuškodí ti to, ak si ich už čítala, prečítaj si ich ešte raz a ak to nepochopíš, čítaj a čítaj. Raz to dúfam pochopíš, dúfam..
Cavte ... Mam tu taký problém,že som si kupil original hru the Sims 3 ktoru ked začnem inštalovat , tak hned na začiatku sa mi zobrazi ikona ,že napr: v souboru E:\ Caches\Sunset Valley.objectCache doslo k nasledujuci chybe. Soubor nebo adresar je porušen a neni citelný .... Vobec tomu nerozumiem ak mi viete niekto poradit tak vam budem vdačny