Antifa
-
qwerty-xyz
kali520 - som na teba hrdy, dobre prispevky. Ste to tu chlapci vykryli za ten cas co som sa ja ukludnoval podla moderatora, ktory ma blokol. (normalne som mal az cas sa venovat uceniu na skusku)
Pravda je taka ako tu pisu kolegovia, pokial my mozme argumentovat statistikami, dokazmi, clankami a historiou ktora je v prospech nasej veci mame vyhrane. Antifaci a podobne nemaju argumentovat nicim iba zdravym rozumom ktory podla mojho osobneho nazoru zdravy nie je pretoze zakryvaju svoje oci pred tym nez by mali videt pravdu aka v skutocnosti je. Rovnaky clovek nie je ziaden. Sme rovnaki akurat v tom ze ked dostaneme medzi oci poloplastovou strelou z gulovnice-budeme vcetci rovnako rychlo mrtvi. Ale medzi ludmi su rozdiely a farba pokozky je len faktor na odlisenie sa.
Nazory, clanky a postrehy antify si velmi rad precitam niekde na nete, avsak upozornujem ze kto to cche naozaj z dvoch stran nech si precita aj nieco zo strany narodniarov a neonacistov, ktori maju svoje clanky aj dolozene dokonca aj fotograficky o tom co robia.
Gangy su problemom kazdej krajiny, nikto ich nikdy neporiesi, moje riesenia ste oznacili za nespravny plod hnevu-mozno mate pravdu, a mozno nie. Mozno by to riesenim predca len bolo. Take anglicko ma problemy stale ako ked si dneska precitate na nete ako niekto zmastil modelku, no ziadna vyhra. Pokial si clovek neuvedomi ze taketo veci treba radikalne riesit tak si tieto veci radikalne raz poriesia jeho, bohuzial.
Este k teme kto je antirasista a milovnik romskych spoluobcanov, JA som z vychodu skusenosti s nimi mam velmi vela a vsetky zle. Je mi preto jasne ze brátislavcan bude mozno cigana hajit lebo ho mozno ani na vlastne oci nevidel, nie takeho co beha po bratislave,ee. Takeho co ked idete v lete na autobuse a v dedinne nastupi ku vam cela smradlava osada od hnoja spinava,neumyta,nevychovana, snaziac sa vas okradnut a nonstop nadavajuca-tak vtedy uvidite co su to nervy. A ked ich tam nastupi 60 samozrejme nemaju kde sadat a vsetci sa tiskaju, juuuuuj a jak zacnu ze pacce tam bily sedi a my ne,(lebo biely ma kupeny litok uz od presova kde v buse nikto nebol) A zacnu ze rasizmus bo ja jediny sedim a z romov ich sedi len das 30 a 30 musi stat ta com ja sa mu nepostavim a podobne, sprevadzane nadavkami, posmeskami a neskutocne nepredstavitelne silnym smradom. A ja si nesedim len tak ja sa na nho pekne milo usmievam pretoze viem ze mam v sebe tolko adrenalinu a nervov ze ked nieco spravi tak mu prelomim ruku na dvakrat. Samozrejme platby v buse taktiez odporucam sledovat ako nikdy nemaju na cestu,REVIZOR si s nimi nikdy neporadi, pokutu nikdy nezaplatia, nikto ich nevyhodi a vezu sa staaaaaaaaaaaaaaaaale. Vsetkych zastancov romov a podobne by som dal povinne do osady aspon na tyzden, bud by sa scvokli alebo by spravili taky poriadok zeby nas europska unia za take jednanie prizabila.
K lubosovi, s negrom som nerozpraval, naposledy ma museli drzat ked kolo mna jeden presiel a este sa tak prisprostato usmial. Tak som si mohol aspon nadavat celou cestou na intrak.
K antife, podla mna su to ludia bojujuci za somarinu. Somarinu ktora sposobi liberalnost vsetkych ludi tym padom katastrofu. Cim viac liberalnych nazorov sa zacne uplatnovat tym horsie to bude. Ja by som sa vobec necudoval nejakemu arafat-aghbat-makovi ze odpali jadrovu strelu smerom na zapad. Ved to ludia Sledujte jezizi uz sa sobasia buzici. (to ze si to oni vysrtli zo zoznamu chorob este neznamena ze to choroba neni-vyskrtnu a presadia si to aj nekrofili a vasa mrtva babicka bude na vlastnej svadbe s nejakym uchylom znova---mila predstava nie?)
Cely svet je na hlavu a liberalne riesenia to len zhorsia, je to len ustupovanie ktore skonci celkovou katastrofou. Pretoze ked si t moze rozdavat chlap s chlapom tak preco si to nemoze rozdavat chlap so psom, napr? Ved to by sa tiez mohlo schvalit nie?
Cim viac zahranicnych ludi tu bude tym vacsi pocet o vacsom mnozstve clenov kazdej mensiny tu bude, kazda jedna si bude chcicet presadit svoje podobne ako buze**** a kazda jedna ktorej prava budu odoprete sa bude burit podobne ako zoofili (priklad co som dal vyssie) Tym padom zacne vzikat vela gangov, rasistickych utokov a celkova nespokojnost na vsetkych stranach, vlada ani policia taketo situacie nezvladne . tieto situacie sa totiz mierovym sposobom zvladnut nedaju. Anglicko je toho krasnym prikladom. Ja osobne zo svojej krajiny take daco mat nechcem.
Pravda je taka ako tu pisu kolegovia, pokial my mozme argumentovat statistikami, dokazmi, clankami a historiou ktora je v prospech nasej veci mame vyhrane. Antifaci a podobne nemaju argumentovat nicim iba zdravym rozumom ktory podla mojho osobneho nazoru zdravy nie je pretoze zakryvaju svoje oci pred tym nez by mali videt pravdu aka v skutocnosti je. Rovnaky clovek nie je ziaden. Sme rovnaki akurat v tom ze ked dostaneme medzi oci poloplastovou strelou z gulovnice-budeme vcetci rovnako rychlo mrtvi. Ale medzi ludmi su rozdiely a farba pokozky je len faktor na odlisenie sa.
Nazory, clanky a postrehy antify si velmi rad precitam niekde na nete, avsak upozornujem ze kto to cche naozaj z dvoch stran nech si precita aj nieco zo strany narodniarov a neonacistov, ktori maju svoje clanky aj dolozene dokonca aj fotograficky o tom co robia.
Gangy su problemom kazdej krajiny, nikto ich nikdy neporiesi, moje riesenia ste oznacili za nespravny plod hnevu-mozno mate pravdu, a mozno nie. Mozno by to riesenim predca len bolo. Take anglicko ma problemy stale ako ked si dneska precitate na nete ako niekto zmastil modelku, no ziadna vyhra. Pokial si clovek neuvedomi ze taketo veci treba radikalne riesit tak si tieto veci radikalne raz poriesia jeho, bohuzial.
Este k teme kto je antirasista a milovnik romskych spoluobcanov, JA som z vychodu skusenosti s nimi mam velmi vela a vsetky zle. Je mi preto jasne ze brátislavcan bude mozno cigana hajit lebo ho mozno ani na vlastne oci nevidel, nie takeho co beha po bratislave,ee. Takeho co ked idete v lete na autobuse a v dedinne nastupi ku vam cela smradlava osada od hnoja spinava,neumyta,nevychovana, snaziac sa vas okradnut a nonstop nadavajuca-tak vtedy uvidite co su to nervy. A ked ich tam nastupi 60 samozrejme nemaju kde sadat a vsetci sa tiskaju, juuuuuj a jak zacnu ze pacce tam bily sedi a my ne,(lebo biely ma kupeny litok uz od presova kde v buse nikto nebol) A zacnu ze rasizmus bo ja jediny sedim a z romov ich sedi len das 30 a 30 musi stat ta com ja sa mu nepostavim a podobne, sprevadzane nadavkami, posmeskami a neskutocne nepredstavitelne silnym smradom. A ja si nesedim len tak ja sa na nho pekne milo usmievam pretoze viem ze mam v sebe tolko adrenalinu a nervov ze ked nieco spravi tak mu prelomim ruku na dvakrat. Samozrejme platby v buse taktiez odporucam sledovat ako nikdy nemaju na cestu,REVIZOR si s nimi nikdy neporadi, pokutu nikdy nezaplatia, nikto ich nevyhodi a vezu sa staaaaaaaaaaaaaaaaale. Vsetkych zastancov romov a podobne by som dal povinne do osady aspon na tyzden, bud by sa scvokli alebo by spravili taky poriadok zeby nas europska unia za take jednanie prizabila.
K lubosovi, s negrom som nerozpraval, naposledy ma museli drzat ked kolo mna jeden presiel a este sa tak prisprostato usmial. Tak som si mohol aspon nadavat celou cestou na intrak.
K antife, podla mna su to ludia bojujuci za somarinu. Somarinu ktora sposobi liberalnost vsetkych ludi tym padom katastrofu. Cim viac liberalnych nazorov sa zacne uplatnovat tym horsie to bude. Ja by som sa vobec necudoval nejakemu arafat-aghbat-makovi ze odpali jadrovu strelu smerom na zapad. Ved to ludia Sledujte jezizi uz sa sobasia buzici. (to ze si to oni vysrtli zo zoznamu chorob este neznamena ze to choroba neni-vyskrtnu a presadia si to aj nekrofili a vasa mrtva babicka bude na vlastnej svadbe s nejakym uchylom znova---mila predstava nie?)
Cely svet je na hlavu a liberalne riesenia to len zhorsia, je to len ustupovanie ktore skonci celkovou katastrofou. Pretoze ked si t moze rozdavat chlap s chlapom tak preco si to nemoze rozdavat chlap so psom, napr? Ved to by sa tiez mohlo schvalit nie?
Cim viac zahranicnych ludi tu bude tym vacsi pocet o vacsom mnozstve clenov kazdej mensiny tu bude, kazda jedna si bude chcicet presadit svoje podobne ako buze**** a kazda jedna ktorej prava budu odoprete sa bude burit podobne ako zoofili (priklad co som dal vyssie) Tym padom zacne vzikat vela gangov, rasistickych utokov a celkova nespokojnost na vsetkych stranach, vlada ani policia taketo situacie nezvladne . tieto situacie sa totiz mierovym sposobom zvladnut nedaju. Anglicko je toho krasnym prikladom. Ja osobne zo svojej krajiny take daco mat nechcem.
http://narod.ru/disk/4643088000/Antifas ... D.avi.html
pozri....
A byvam v bratislave no 8rokov som zil v Kosiciach.Raz som dostal aj facku a parkrat ma aj nahanali cigani no aj tak ich nebudem hadzat vsetkych do jedneho vreca.Tak ako nehadzem vsetkych boneheadov do jedneho vreca tak ani ciganov nebudem.
Hawk !
pozri....
A byvam v bratislave no 8rokov som zil v Kosiciach.Raz som dostal aj facku a parkrat ma aj nahanali cigani no aj tak ich nebudem hadzat vsetkych do jedneho vreca.Tak ako nehadzem vsetkych boneheadov do jedneho vreca tak ani ciganov nebudem.
Hawk !
Keby chcel byť antifák slušný, prestal by sa hrať na nejakú strapatú opicu s reťazou na teplákoch. Ale asi sa im ten štýl ľúbi tak potom nech sa nečudujú, že kade chodia tade ich majú za debilčekov...
A pre toho darebáka ktorý mi dal negatívnu karmu s tvrdením že som nácek a zabudol sa podpísať len odkazujem, že nie každý komu vadí všelijaká extrémisticko-antifácka zberba musí byť hneď nacista alebo fašista.
A pre toho darebáka ktorý mi dal negatívnu karmu s tvrdením že som nácek a zabudol sa podpísať len odkazujem, že nie každý komu vadí všelijaká extrémisticko-antifácka zberba musí byť hneď nacista alebo fašista.
mili AFAci, vysvetlite mi preco spolu s fasizmom (aj ked neviem preco vam tak v zaludku lezi Taliansko... asi ako antitaliani nejete pizzu a spagety a uricte by ste si nekupili FIAT alebo inu taliansku znacku) neodsudzujete komunizmus/socializmus, ale vela z vas ho naopak velebi?
preco do slaka neodsudzujete rovnako genocidu Srbov za druhej svetovej vojny? preco nevravite o spanielskej inkvizii? o pogromoch po celej Europe v stredoveku? a preco nie Armensku genocidu?
preco mate dvojaky meter?
preco?
preco do slaka neodsudzujete rovnako genocidu Srbov za druhej svetovej vojny? preco nevravite o spanielskej inkvizii? o pogromoch po celej Europe v stredoveku? a preco nie Armensku genocidu?
preco?
Veď oni ani nevedia čo je komunizmus ani socializmus. Oni si niečo vymyslia a proti tomu bojujú.jackb napísal:mili AFAci, vysvetlite mi preco spolu s fasizmom (aj ked neviem preco vam tak v zaludku lezi Taliansko... asi ako antitaliani nejete pizzu a spagety a uricte by ste si nekupili FIAT alebo inu taliansku znacku) neodsudzujete komunizmus/socializmus, ale vela z vas ho naopak velebi?
preco?
Hlavne ze vy viete zaco bojujete vy pseudo-nacionalisticke bolsevicke svine,ktore si myslia ze za Nacizmu fet,drogy,alkohol,fajcenie,sex neboli..
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 15:28 )
No bohuzial my vieme ze hovno o tom vies, a aj to co nam o tom povies bude tak z 20minuteveho studovania po googli
...

//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 15:28 )
Patrick 7 povedz nam nieco o spanielskej inkvizicii alebo o genocide srbov.Patrick7 napísal:Veď oni ani nevedia čo je komunizmus ani socializmus. Oni si niečo vymyslia a proti tomu bojujú.
No bohuzial my vieme ze hovno o tom vies, a aj to co nam o tom povies bude tak z 20minuteveho studovania po googli
-
qwerty-xyz
Vies co? keby som si dal spravit na triko potlac kde by som mal kosak s kladivkom, tak na mna vsetci stari ludia pochvalne pozeraju, s policiou na cele. Pretoze presadzovanie komunizmu a socializmu nie je nelegalne. Ale ked si spravim triko s hakacom tak idem do basy, PRECO? lebo komunizmus bol spravnejsi? Stalinov pristup k ludom bol iny ako hitlerov? O com to je ? Ked je zakazane jedno nech je aj druhe, a ked antifa bojuje proti fasistom necho bojuje vseobecne proti nasiliu vo svete, nielen na zidoch sa pachali krivdy.Risko napísal:Hlavne ze vy viete zaco bojujete vy pseudo-nacionalisticke bolsevicke svine,ktore si myslia ze za Nacizmu fet,drogy,alkohol,fajcenie,sex neboli..
Hladomor na ukrajine uskutocneny komunistami v roku 1933.
Aj ked mimo temy, ale vazne by ma zaujimali odpovede na jackbove otazky.
Inak antifa v mnohych pripadoch aj predstavitelia anarchie a uplnej slobody, hlasatelia rovnosti, bratstva a liberalizmu. Na ozrejmenie ze to siaha do bolsevickeho rezimu odporucam tento prispevok:
http://www.hojko.com/post613649.html?highlight=#613649
no v afe sa neangažujem, ale ľahké otázkyjackb napísal:...
1. Odsudzujú Taliansko? Na to si ako prišiel? O tom som v živote nepočul, aj talianske kapely sú to celkom obľúbené, nikto s nimi nemá žiadny problém, ak sem prídu, vždy majú plno, žiadna nevraživosť..
2. Taktiež si nemyslím, že Antifa= velebenie komunizmu. Je pravda, že v západných krajinách tomu tak je, tomu tiež nedokážem pochopiť, asi by tiež potrebovali pol storočia okupácie aby pochopili, že tadiaľ cesta nevedie. U nás tomu tak ale určite nie je.
Možno sa potom pýtaš, prečo sa neangažujú aj proti nim. Odpoved je jednoduchá: nie je proti komu. Kým na Slovensku je neonacistická scéna, mladí ľudia do nej stále pribúdajú a neonacizmus je stále hrozbou, tak ľudia podporujúci komunizmus postupne vymierajú a pribúdajú maximálne nejaký smiechotári z fylozofických fakúlt, ktorých nikto neberie vážne. To je zároveň odpoved aj na dalšie pripomienky..
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja sa sice k ziadnej antife ani nicomu podobnemu nehlasim, ale povedal by som, ze vsetko co tu popisujes afaci neodsudzuju preto, ze to uz nikto neproklamuje. Videl si niekde nejakych neoinkvizicionarov alebo neogenocidosrbiarov?jackb napísal:mili AFAci, vysvetlite mi preco spolu s fasizmom (aj ked neviem preco vam tak v zaludku lezi Taliansko... asi ako antitaliani nejete pizzu a spagety a uricte by ste si nekupili FIAT alebo inu taliansku znacku) neodsudzujete komunizmus/socializmus, ale vela z vas ho naopak velebi?
preco?
a okrem toho, stavim sa s Tebou, ze keby vzinkla nejaka nova vlna inkvizicie tak by sa proti nej postavilo este viac ludi ako proti neonacistom
a argument s pizzou, spagetami bol vyslovene hlupy a demagogicky. ak chces ist tymto stylom tak sa ja pytam Teba: preco narodniari a nacionalisti jedia zeleninu a melony, ktore z Madarska dovazame ked tolko nenavidia madarasku mensinu na Slovensku a felvidek?
inac ked ja som sa pytal preco furt riesite ako Izrael pwnuje Palestincanov tak nezacnete rovnako riesit a preco napr. do toho svojho krasneho NS nezahrniete aj nejaku Barmu a Africke staty tak si zostal bez odpovede.kali520 napísal: Aj ked mimo temy, ale vazne by ma zaujimali odpovede na jackbove otazky.
alebo jednoducho dokazes niekomu vycitat, ze neodsudzuje vsetky mozne konflikty a genocidy ale ked to robis Ty sam je to v poriadku?
Pre koho je hrozbou? Pre mna urcite nie.M142 napísal:Kým na Slovensku je neonacistická scéna, mladí ľudia do nej stále pribúdajú a neonacizmus je stále hrozbou,
A ty si videl stranu KSS?axxis napísal:ja sa sice k ziadnej antife ani nicomu podobnemu nehlasim, ale povedal by som, ze vsetko co tu popisujes afaci neodsudzuju preto, ze to uz nikto neproklamuje. Videl si niekde nejakych neoinkvizicionarov alebo neogenocidosrbiarov?
Preto lebo narodniari a nacionalisti nenavidia madarsky sovinizmus.axxis napísal:a argument s pizzou, spagetami bol vyslovene hlupy a demagogicky. ak chces ist tymto stylom tak sa ja pytam Teba: preco narodniari a nacionalisti jedia zeleninu a melony, ktore z Madarska dovazame ked tolko nenavidia madarasku mensinu na Slovensku a felvidek?
Tuto vetu tu uz opakujem asi 5 krat, ale ty furt nevies pochopit rozdiel medzi nacionalizmom a sovinizmom. Miestami sa uz fakt chovas ako keby si bol retardovany
Nezahrniem to tam preto lebo to potom nebude NS. Ale ked sa niekde v afrike rozodnu zaviest rezim na principoch NS tak ja s tym nemam problem.axxis napísal:a preco napr. do toho svojho krasneho NS nezahrniete aj nejaku Barmu a Africke staty tak si zostal bez odpovede.
Tejto vete absolutne nerozumiem?axxis napísal:inac ked ja som sa pytal preco furt riesite ako Izrael pwnuje Palestincanov tak nezacnete rovnako riesit
1. je mi uplne jedno ci nejaky cernejsi africky kmen robi genecodu na nejakom menej ciernom africkom kmeni pokial sa to netyka Europanov a ich blaha.axxis napísal:alebo jednoducho dokazes niekomu vycitat, ze neodsudzuje vsetky mozne konflikty a genocidy ale ked to robis Ty sam je to v poriadku?
2. Kde som ja robil alebo chcem robit genocidu? Bud uz preboha konkretny.
Axxis preco sa furt pytas alebo narazas na veci na ktore som ti uz minimalne 5 krat odpovedal?
Premna a dalsich mladych ludi je neonacizmus hrozbou.
+Taky koknuty ludia ako Kali.
edit : // ano mam 15 rokov ale presiel som cely svet dookola mal som to stastie , a vies co mi pride divne?
Ze na celom svete v new yorku bostone aj v sku**** dubai boli vsade super ludia a raz to boli cinania co nam pomohli raz negri a raz aj indiani
.Skoc si do new yorku a uvidis co je to multi-kulti svet.Len proste vy zijete na svojich vlastnych blbych predstavach ze ked tu je 5 madarov a 10negrov tak to je zle a musia zomriet.Skoda ze hocikde v zahranici su cinske stvrte kde maju totalne vsetko po cinsky a su 4krat vacsie ako slovensko tie stvrte.A slovaci tu uz pizdaju ak je tu madarsky bilboard.Mas nieco proti zidom ? Urcite nepoznas ani jedneho , len mas obycajne sproste predsudky ze zid je syn diabla nie ?
Tak ako to hovoril pan Hlinka sa mi zda 
+Taky koknuty ludia ako Kali.
edit : // ano mam 15 rokov ale presiel som cely svet dookola mal som to stastie , a vies co mi pride divne?
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Pre mna je hrozba Tvoja gramatika a zabavou mi zas je Tvoj sposob debaty, ked vzdy iba osocujes a urazas a tam Tvoj prejav konci. Bravo, tesim sa na buduce generacie nasho statu...
Nauc sa diskutovat.
K teme asi tolko, ze kazdy radikalizmus v kazdej oblasti zivota spolocnosti je podla mna neziadany a skodlivy.
K teme asi tolko, ze kazdy radikalizmus v kazdej oblasti zivota spolocnosti je podla mna neziadany a skodlivy.