Pozor pozor... to su ceny s pausalom... tazke plus platis za pausal.
Ceny rovnake ako v USA nikdy mat nebude.
Este by som na tvojom mieste pockal cca 3 mesiace na vydanie noveho iPhone a zobral by som ten alebo starsi model ci uz 2g alebo 3g budu potom lacnejsie.
takze coskoro bude OS3 non-beta na stiahnutie, alebo...?
btw, vcera som chcel upgrade a JB na 2.2.1 ale navod, podla kotreho som JB na 2.2 stratil velmi potrebnu obrazkovu dokumentaciu... moze mi niekto linknut navod aj s funkcnymi obrazkami... ak to povazujete za w**ez tak kludne aj PM... thx
dakujem
do 17.teho + dake dni na JB pockam... ked som bez softu na 2.2.1 vydrzal do teraz vydrzim aj ten tyzden aj nieco navyse.
//autoeditácia príspevku ( 13 Jun 2009, 8:35 )
podla sme.sk skusal ho uz niekto? da sa uz stiahnut niekde na cesko-slovenskej "scene"? staci y/n
//autoeditácia príspevku ( 13 Jun 2009, 12:55 )
tak ho mam nainstalovany, ale mms neidu, TETHERING neviem najst a aplikacie do itunes, ktore su z ineho zdroja appsstore neidu instalovat - 0x"nieco" error...
asi fakt treba pockat este 4 dni...
TReba pockat na QuickPWN aby sa dal urobit JB... 17teho ti aj tak nepojdu instalovat kradnute app budes musiet nahradit mobile instalation subor novym pre FW 3.0
- JB pojde urcite
- Istota? Najlepsie aby mal este nejaky nizky FW 2.0.2 napriklad pri tych poslednych je uz risk ze sa nebude dat odblokovat.
- Turbo sim a dalsie podobne HW unlocky niekomu funguju niekomu nie...