Utok na moju Wifi
-
ichliebdich
Light Expert
Utok na moju Wifi
Dobry den
vcera som len tak sa hrabal sa logoch na moj wifi router a vidim ze niekto sa furt pokusa dostat na moju wifinu, mam jeho mac adresu ael nic viac. Da sa nejako zabranit aby neatakoval moju wifi? podla mna jej to ublizuje a preto mi asi niekedy aj spadne sem tam, a este otazocka da sa na naho niejako zautocit spravit jemu zle? diki za rady
vcera som len tak sa hrabal sa logoch na moj wifi router a vidim ze niekto sa furt pokusa dostat na moju wifinu, mam jeho mac adresu ael nic viac. Da sa nejako zabranit aby neatakoval moju wifi? podla mna jej to ublizuje a preto mi asi niekedy aj spadne sem tam, a este otazocka da sa na naho niejako zautocit spravit jemu zle? diki za rady
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
ichliebdich
Light Expert
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
ichliebdich
Light Expert
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nj ak sa napája každú sekundu tak do asi nerobí manuálne ale používa nejaký soft = hackerPilifo napísal:Veď každý router má v nastaveniach aj možnosť pozrieť lognutia do siete...
Inak ako vieš, že je to hacker? Poznáš toho človeka?
Neboj heslo na 17 písmen je dosť silné podľa mňa ho to prestane baviť a ešte keď budeš vypínať router ako tu už bolo spomenuté tak do týždňa bude pokoj
-
ichliebdich
Light Expert
-
manager666
Star
1. 64b sifrovanie, plne heslo, velke male pismena cisla..
2. blockovanie mac adries
3. odpajaj router ked ides prec
4. a urcite si daj stealth rezim, a zmen ssid, nech ho aspon trosku naseries
je dost podivne ze sa ti pripaja kazdu sekundu,.. lebo normalne by mal len cmuchat tvoju sifrovanu komunikaciu, a z nej luskat heslo. Ale podla mna ak odfajcis jeho Mac, a das silne heslo, tak tym padom zisti ze o nom vies, a nema preco ta naburavat, lebo aj keby sa mu to po sto rokoch podarilo, tak ty opat zmenis heslo a je tam kde bol. Ale najskor je to neaky trapko co sa len hra. V podstate ti nema ako ublizit.. to by musel byt velky makac, a ty by si o tom nesmel vediet.. takze si z toho velku hlavu nerob ak o tom vies, tak je nahraty
2. blockovanie mac adries
3. odpajaj router ked ides prec
4. a urcite si daj stealth rezim, a zmen ssid, nech ho aspon trosku naseries
je dost podivne ze sa ti pripaja kazdu sekundu,.. lebo normalne by mal len cmuchat tvoju sifrovanu komunikaciu, a z nej luskat heslo. Ale podla mna ak odfajcis jeho Mac, a das silne heslo, tak tym padom zisti ze o nom vies, a nema preco ta naburavat, lebo aj keby sa mu to po sto rokoch podarilo, tak ty opat zmenis heslo a je tam kde bol. Ale najskor je to neaky trapko co sa len hra. V podstate ti nema ako ublizit.. to by musel byt velky makac, a ty by si o tom nesmel vediet.. takze si z toho velku hlavu nerob ak o tom vies, tak je nahraty
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
lol ja sa do toho vyznam.Andrew007 napísal:Tomaxx prosim ta ked sa do toho nevyznas tak sem nepis, ichliebdich neviem co riesis ved nastav si siffrovanie na WPA2 a mas po probleme, neexistuje sposob ako to obist ver mi..(trvalo by to mesiac alebo viac kym by to prelomil)
no zase az take dokonale "safe" to nieje..Andrew007 napísal:Tomaxx prosim ta ked sa do toho nevyznas tak sem nepis, ichliebdich neviem co riesis ved nastav si siffrovanie na WPA2 a mas po probleme, neexistuje sposob ako to obist ver mi..(trvalo by to mesiac alebo viac kym by to prelomil)
Osobne si myslim ze je to len tipek co dal do utube alebo googlu "wifi hack" a nudi sa. Neaky unudeny sused co sa hra na hackera..
-
ichliebdich
Light Expert