Nejde mi NFSU2
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Nejde mi NFSU2
Zdravim , mam tu problem a neviem si rady . Nikdy som nemal problem s NFS Underground 2 . no Vcera som to znova nainstaloval , dal crack a pri spusteni mi napise ze program SPEED2.exe prestal pracovat .. ved to poznate .. mam VISTU .. skusal som iny crack , skusal som 1,2 patch aj crack 1,2 no nic .. stale ta ista chyba .. skusal som reinstall hry .. bez vysledku
Vlastnosti systému > Rozšírené systémové nastavenia > Spresnenie > V dialógu "Výkon" Nastavenie > Karta Zabránenie spusteniu údajov
Vybrať možnosť Zapnúť funkciu DEP pre všetky programy a služby okrem tých, ktoré vyberiem:
Tu už len stačí špecifikovať cestu k danému programu (spúšťaciemu súboru) tlačidlom Pridať... a Vista by už nemala proti nemu protestovať.
zdroj
Vybrať možnosť Zapnúť funkciu DEP pre všetky programy a služby okrem tých, ktoré vyberiem:
Tu už len stačí špecifikovať cestu k danému programu (spúšťaciemu súboru) tlačidlom Pridať... a Vista by už nemala proti nemu protestovať.
zdroj
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
mne sa to zase stalo trosku skor .. mal som auto a ziadne preteky tak som nabehol do karosarne .. spravil auto na 3 hviezdicky a uz to islo .. dvd , URL , a plno kol .. no teraz som spravil na 5 .. dalo mi dvd .. a kola ziadne no dik budem zrejme skusat
// uz to mam .. stacilo spravit auto na 6 hviezdiciek
// uz to mam .. stacilo spravit auto na 6 hviezdiciek