Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
lekoklatik
VIP
Mám problém a neviem ako ho vyriešiť. Posledné 3 dni mi CS:Source strašne laguje. Hrám 5 minút v pohode a potom to začne lagovať, že sa to nedá hrať. Nechápem prečo to robí. Napr. som vyskúšal 1.6 a to mi nelagovalo. Net mi ide normálne. Vyskúšal som dať nový cfg ale laguje to aj tak. Raty mám nastavené dobre. Proste z ničoho nič mi to posledné 3 dni laguje, neviem čo mám robiť a už ma to začína riadne srať.
Nevie niekto kde je chyba? Díky
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2009, 15:07 )
Myslel som, že mi laguje len Source, ale laguje aj 1.6. Už 4 dni a vôbec neviem prečo.
Nevie niekto kde je chyba? Díky
//autoeditácia príspevku ( 29 May 2009, 15:07 )
Myslel som, že mi laguje len Source, ale laguje aj 1.6. Už 4 dni a vôbec neviem prečo.
-
lekoklatik
VIP
radek. Mne laguje CS1.6 na steame ale non steam ide v pohode. netuším čím to môže byť. Pripojenie mám rýchle. Laguje mi to keď je na servery veľa hráčov alebo na mape veľa objektov alebo jak to nazvať. No mne to skor trha ako laguje. Úplne potrhanú myš mám. Nechápem prečo. Ale keď hrám okolo 2:00 keď je server poloprázdny, tak mi to ide v pohode.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
config nie..skor ako spustacie parametre CSka.
skus:
alebo take nieco nieco, tu prvu cast neber do uvahy, na koniec jednoducho pridaj
ale niesom si isty 
skus:
Kód: Vybrať všetko
"C:\Program Files\Valve\hl.exe" -nomaster -game cstrike -width 800 -height 600Kód: Vybrať všetko
-width 800 -height 600-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
cez config to uz tusim nejde, v starych verziach ale islo:
vid_config_x 800
vid_config_y 600
...tak mozes skusit
inac G0lDiER_ to napisal spravne, nechapem co ti nevie najst... nezabudol si tam tie uvodzovky? Nedal si ich omylom az na koniec?
//lol tak nenapisal, az teraz som si vsimol ze tam ma weight a nie width (vaha a sirka je daco ine
)
vid_config_x 800
vid_config_y 600
...tak mozes skusit
inac G0lDiER_ to napisal spravne, nechapem co ti nevie najst... nezabudol si tam tie uvodzovky? Nedal si ich omylom az na koniec?
//lol tak nenapisal, az teraz som si vsimol ze tam ma weight a nie width (vaha a sirka je daco ine