Pokuta
Pokuta
zdravim vas chcel by som sa spytat...vcera vecer som dostal pokutu bohuzial a povedali ze do 15 dni to mam na poste vyplatit...zajuimalo by ma ci to mozem ist ja sam vyplatit???lebo oni o rodicoch nic nevraveli a este mi aj hovorili co mam povedat...pls dakujem za odpovec...mam 16 rokov
Len tak pre zaujímavosť - koľko máš rokov a za čo si dostal pokutu?
Tu máš vyplnený vzor. Správu pre adresáta vpĺňať nemusíš. Pravdepodobne tam budeš mať tiež predtlačeného adresáta a číslo účtu, variabilný symbol.
(Ak nie, tak by ma zaujímalo kto ti tú pokutu dal
)
Poštou potvrdený ústrižok si odlož, môže ti ešte ušetriť problémy s debilným policajným systémom, kt. nevie zaradiť platby..
Tu máš vyplnený vzor. Správu pre adresáta vpĺňať nemusíš. Pravdepodobne tam budeš mať tiež predtlačeného adresáta a číslo účtu, variabilný symbol.
(Ak nie, tak by ma zaujímalo kto ti tú pokutu dal
Poštou potvrdený ústrižok si odlož, môže ti ešte ušetriť problémy s debilným policajným systémom, kt. nevie zaradiť platby..
Neodpovedal si mi, koľko máš rokov a za čo si dostal pokutu. Číslo domu píšeš do kolonky s názvom číslo. Dodávacia pošta je tvoja obec kde bývaš, ak si z mestkej časti, môžeš uviesť jej číslo (napr. Bratislava V).
Inak si myslím, že v tom vzore je to úplne jasne vyplnené. Ak nie si dementný, tak to zvládneš behom 4 minút.
Inak si myslím, že v tom vzore je to úplne jasne vyplnené. Ak nie si dementný, tak to zvládneš behom 4 minút.
ja som si nevsimol ten obrazok najprv:D...a mam 16 a dostal som to zato ze som isiel vecer po neosvetlenej casti medzi dvoma obcami...a ze som nemal reflexnu vestu....a ked to vsetko vyplatim na poste daju mi aj nejake potvrdenie??alebo mi poslu postou nieco?...Frikso napísal:Neodpovedal si mi, koľko máš rokov a za čo si dostal pokutu. Číslo domu píšeš do kolonky s názvom číslo. Dodávacia pošta je tvoja obec kde bývaš, ak si z mestkej časti, môžeš uviesť jej číslo (napr. Bratislava V).
chlapci, vy ste ini dementi
robite debiliny a este potom nadavate na fizlov, ze vam za to davaju pokutu..
minule som siel nad ranom na bicykli domov a stretol som 2 cyklistov..jeden mal vestu a bol riadne osvetleny a druhy ani vesta ani svetlo..hadajte, ktoreho som videl z 50 mestrov a ktoreho som zbadal az ked presiel okolo mna? myslim, ze tie pokuty by mali byt este vyssie alebo minimalne by sa nemali postihovat vodici, ktori zrania "neviditelneho" chodca/cyklistu..
\\no..to je tiez vyborne
minule som siel nad ranom na bicykli domov a stretol som 2 cyklistov..jeden mal vestu a bol riadne osvetleny a druhy ani vesta ani svetlo..hadajte, ktoreho som videl z 50 mestrov a ktoreho som zbadal az ked presiel okolo mna? myslim, ze tie pokuty by mali byt este vyssie alebo minimalne by sa nemali postihovat vodici, ktori zrania "neviditelneho" chodca/cyklistu..
\\no..to je tiez vyborne
mne dali tez ze som fajcil v priestoroch skoly 15€ ci uz by som siel utekat na postu ju zaplatit nie ? heh to uz som dostal vela takych pokut a nezaplatil ani jednu a nic z toho. Ked som sa pytal kamarata policajta ze co z toho tak ze to ako na koho narazis niekto sa na to vysere ale niekto ked nezaplatis pridu k tebe domov tak to skus risknut haaah