zda sa mi, ze ked editujete temu ... odoslete a znova editujete a zmazete link s info o autoeditacii a odoslete, tak uz sa tam info o autoeditacii neprilozia.
Pri Obamovi vzinkla nejaka chyba, bol tam prispevok bez obsahu, co sa obcas stane. Mozno prave pri odosielani do databaze padne databaza v tom zlomku a hoci prispevok eviduje, tak ostane ten prispevok prazdny. To je problem ako sa uz par krat stal, ze si chcem otvorit temu XXX na stranke YY a napise, ze pre danu temu neexistuju ziadne prispevky. Je potrebne vtedy cez administracny panel dat prekontrolovat a sychnronizovat prispevky, co robim tak 1-2x do tyzdna. Niekedy nenajde ziadnu chybu, inokedy tak jednu alebo dve temy. Tentoraz to bola tema so spominanym Obamom a dalsia bola Downgrade SP3 na SP2. Uz by to malo byt vsetko vyriesene.
meffisto: To nema s autoeditoaciou alebo nejakou upravou nic spolocne.
ked som odpovadal na tretiu vec s citaciou, dostal som PHP error...vypol som firefox, vymazal cache a cookies, vypol, zapol a potom som videl toto (priloha)
podarilo sa mi "obnovit" tu temu tak, ze som siel na jej link z ineho prispevku a vytvoril som v nej novu odpoved.
Update karma systemu. Boli zmenene hranicne hodnoty, na zaklade ktorych ma vaha od "vyssie postaveneho" uzivatela vacsiu vahu. Stare hodnoty boli 10,50,100,200 nove hodnoty su 30,100,200,300. (Prvy post updatnuty)
Na toto som narážal.
mi-chau napísal:Cele je to pomer s karmou toho idiota, nie?
precitaj si to este raz to su hranice, od ktorych bude mat tebou udelena karma (ak ju das niekomu, kto ju ma mensiu ako ty) vyssiu hodnotu..cize pokial mas
<30 - udelena karma 1 bod
30-100 - 1,25
100-200 - 1,5
200-300 - 1,75
300< - 2 body
hranice su ine a nie su zverejne (ale podla vlastnych pozorovani som zistil, ze prechod na 3 stvorceky je priblizne na tebou zmienovanych 90 bodov)
Ake je rozlisenie??
Ked sa sem snazis vlozit fotku ktora ma vacsie rozlisenie ako cca 2300×2300(+-200pix) tak Padne Apache server a fotku ti neulozi.
Najlahsie riesenie je ju zmensit na Max 2000Pix
Urcite nie je chyba na strane servera:
Table Op Msg_type Msg_text
hojkocom.phpbb_sessions repair status OK
hojkocom.phpbb_sessions_keys repair status OK