Company of heroes tales of valor

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
blaskoi
Amateur
Amateur

Company of heroes tales of valor

Príspevok od používateľa blaskoi »

Zdravim, ked spustim tuto hru tak sa mi zobrazi v menu iba prihlasenie do niakeho uctu. Ale chcem to hrat ako kampane v singleplayeri. Prosim poradte mi.
DejmiJohn
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DejmiJohn »

das len pokracovat ... kampan ide samostatne v offline rezime ... ak chces hrat po internete musis mat oroginal a prihlasit sa na relic online ... tam sa ti potom zapisuju statistiky a podobne ...

multiplayer ponuka novinky v hrani a to rozne mody ...

Obrana - team (1-4) sa brania proti masivnym utokom od nepriatela. Utoky zacinaju zlahka z jedneho smeru a postupne pribudaju na sile aj na roznych smeroch ...

Blitzkrieg - Mate jeden tank a nahanate sa po mape so supermi a nicite sa. 2 teamy proti sebe

Dota - velmi podobny styl ako dota ... mapa po dlzke, na pravo a nalavo dva obrnene hrady. Ulohou je prebojovat sa cez polku mapy k nepriatelskemu hradu a ten znicit. Po ceste je kopa gulometov, minometov a nepriatelskych vojakov. Vy mate na starosti jedneho hrdinu s unikatnymi vlastnostami (medic, sniper, scout, vojak, enginner, velitel,...) ktory za killy dostava exp a vylepsuje si palebnu silu, obranyschopnost a silu granatu. Celkom sranda ked proti sebe stoja dva teamy.

A este jedna unikatnost oproti predoslim verziam ... kampan sa sklada z 3 casti po 3 misiach a kazda cast ma svoje vlastne velitelske body (tie co dostavate za xp).
Napísať odpoveď