E-shop CMS

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Mr.Djrmx
Amateur
Amateur

E-shop CMS

Príspevok od používateľa Mr.Djrmx »

Ahoj potrebujem pomoct uz asi tyzden hladam na nete e-shop cms ktory nevyuziva a nepotrebuje safe mode (ON) Takze ak niekdo mate nejaky cms ako magento ale da sa pouzit ked mam na hostingu safe mode on hodte ho sem prosim.

Dakujem .

PS: Hosting mi nechce vypnut safe mode takze ak taky cms neni tak aj tak dakujem :)
TGiJack
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TGiJack »

safe mod on by nemal byt až taký problem..otvor si inštalačny subor a pokne riadok po riadku ho prejdí :) a porob všetko ručke ja som tak nahadzoval na jednej platforme ,moduly,componenty a neviem čo ešte je to niekedy makačka ale nieje to nič take hrozne že by sa to spravit nedalo :) tak vela zdaru

čo to maš za hosting? ja som mal tiež hosting a neboli židne problemi vobec s ničim ... ak som niečo potreboval len som zavolal a ani mi to do 2 hodin spravili ..odporučam zmeniť poskytovatela hostingu alebo nech ti povie prečo to nieje možne
Mr.Djrmx
Amateur
Amateur

toto je moj poskytovatel nic.sk ja som si poskytovatela nevyberal vybral mi ho moj sef pre ktoreho robm grafiku on mi ho kupoval :)

skusal som zen-cart ale tam ma nepustilo do administracie ked bol zapnuty safe mode , teras mam magento ten sa mi paci ale neviem rozbehnut skrs safe mode vobec nenacita web , tuto bi mal bit http://www.e-shop.u-games.sk/ mam este 1 hosting takze to je posledna moznost hodit to tam tam mam safe mode off :( Prosim vas ale aj tak ak niekdo vie o nejakom e-shope co prijme safe mode zapnuty tak ho sem hodte diki .:)
robeno
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa robeno »

mozes poprosit o vypnutie/zapnutie Safe mode..
Mr.Djrmx
Amateur
Amateur

kupil som si tuto hosting http://www.hosting24.com/features.php gold ma vela nadstaveni a lahko sa plati :)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

o čo lahšie sa platí ako ktorýkoľvek iný? :roll:
Napísať odpoveď