CS 1.6 Server hojko.com
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
DeFeAt
Medium Professional
a tak by im tam nikto nechodilHellboy248 napísal:Axelik.m: preco neprejst rovno na steam?
..je tam protocol 48?
Tak to si ma dostalLoKLER napísal:OMG leko mas pravdu s tym tvojim dlhym prispevkom co si tam pisal ze vy sa musite o vsetko starat atd... ale podla mna ma s polka adminov chety lebo ked si pozrem a hram na hojko tak vzdy ste na prvch prieckach a neviem preco.Hlavna vec ze ked sa tam napoji niaky lepsi hrac tak hned tocite demo a davate na forko aby si ho vsetci pozreli.Keby maaam ja take skore jak Blazer tak mam uz davno PB
-
lekoklatik
VIP
Prepáč že znovu vyletím, ale riešilo sa to tu minimálne 10 krát, a vzdy sme to doriešili. Odpoveď máš na 1. strane!!!DeFeAt napísal: ..je tam protocol 48?
vecina ludi uz hrava na 48 vecina serverov je bud 48 alebo su spravene tak ze sa da napojit aj zo 47 aj zo 48 takych je najviac klasicky priklad px2
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2009, 11:32 )
ved ja hravam len na steam ale mixHellboy248 napísal:Axelik.m: preco neprejst rovno na steam?
ohladne ip 85.237.xx.xx - to ze sa tato ip nachadza vsade v takom velkom mnozstve je sposobene rovnakym providerom internetu pre viacerych ludi... na hojkovi bezne hravaju viaceri ludia s touto ip a ked si pozres banlist dokladne tak zistis ze polka cheaterov ma tuto ip (dokonca aj ja) takze ip je uplne irelevantna ak chces zistit ci to bol moj brat alebo nie... ja som si na 100% isty ze nie pretoze on nie je ranker ako ja a hra iba s nickmi K? a kolko? takze tak... endeFIKY napísal:Otvoríš tie dva nicky v psychostatoch a kukneš na IP 85.237.x.x u obi dvoch
// Ale prvé dve cifry sú rovnaké , menia sa len ďalšie
-
blazer
Professional
mousefix vypina windowsovu akceleraciu mysky, ktora sa da v nastaveniach winu vypnut aj rucne, netreba na to mousefix. Ci ti to pomoze, to je vec zvyku, ja to nepouzivam. Niekto hovori, ze to meni len sensitivitu, niekto hovori ze toho robi viac, nikto poriadne nevie, je to placebo efekt, kazdy uveri, ze jak im to pomahaTakth!K napísal:chcem sa opytat naco je dory mousefix ? zlepsuje to aim ?
a este co znamenaju tieo prykazy ? -noforcemparms -noforcemaccel ?
dakujem
-noforcemparms
Ked som mal toto, neslo mi mouse4 a mouse5, neviem preco, viem len, ze to resetuje vsetky tlacitka na myske, podla nastavenia vo wine.
-noforcemaccel
Pouzije mouse akceleraciu z winu, teda nevynuti si vlastne nastavenie.
-noforcemspd
Pouzije sensitivitu z winu. Ked ju menis potom cez hru, vobec to nieje take, ako si bol zvyknuty, teraz sa vypocitava rychlost uplne inak, cize blbost
Omnoho lepsi je ingame prikaz "cl_smooth 0", cim vypnes zjemnovanie pohybov tvojej mysky, takze reaguje o nieco presnejsie na tovju ruku, lenze zas je to o zvyku, mne sa s nim hra lepsie.
-
pegasusss
Light Professional
Takze tu mate link na video , ktore som spravil , staci si ho stiahnut a nakopcit do adresara kde mate CS a potom pozriet v konzole .... :
// je tam hrac menom D0m1n0 , ktory ma uz s prepacenim sral ze mal AB a nikto nic nerobil .... verim ze mu date PB thx
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/238878168/domino.rar-
lekoklatik
VIP
pegasusss domina som zabanoval včera alebo predvčerom. Upozornil ma Suffel. ďakujeme za upozornenia
//včera - http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=4428
//včera - http://cs.hojko.com/banlist/ban_details.php?bid=4428
-
Suffel
Guru
no ja sa bojim ze sa vratiPepoJr. napísal:na obed dostal fuckoff aj spin...takze ak sa vrati treba mu len toto robit...ale snad taky blby nie je aby sa vracal...
-
Suffel
Guru
hej presne o tom hovorim.. ze tak lahko sa ho asi nezbavime ale sak uvidime co a ako..PepoJr. napísal:jj...tiez pravda...ked som sa ho spytal ze ci nema ban ani my neracil odpovedat...tak hned amx_fuckoff d0m1n0![]()
![]()
...a debilovi sa mu to este pacilo ked som mu dal spin...ze aspon si zalieta po mape....
Uz vela z vas ma na mna kontakt ICQ. Aj sa stava casto ze ma volate na server kvoli cheaterom. Ked mozem tak tam idem ak mi to situacia neumoznuje tak musite hladat ine riesenie. Pre ostatnych ktory este nemaju moje icq tak 291 902 448. Staci napisat kratku spravu. "cs a nick" ak mozem tak tam som do minuty.