Vysoka rychlost snimkov!!!
Vysoka rychlost snimkov!!!
Pls poradte mi . Mam novu kameru a ked nahram video a dam ho do pc a idem ho upravit vypíše mi ze je vysoka rychlost snimkou (v pinnacle a inych programoch na upravu videa) co mam urobit???
dakujem 
...
No mam na 30FPS alebo na 15 mozem nastavit .BX napísal:V kamere ti niekde nejde znizit FPS?
//autoeditácia príspevku ( 31 May 2009, 11:02 )
Ako som povedal 30 alebo 15 FPS a v programe pinnacle ale aj windows movie maker.Thek_SVK napísal:Na kolko fps natacas ? A fps by som neznizoval, skor sa snaizl najst riesenie alebo sa otocit na iny program.... 60 fps je proti 30 neskutocna lahoda
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj sa tomu rozumieš, a uvedomuješ si že sa tu hovorí o videokamere, alebo si len počul, že keď hráš CSko tak čím viac FPS tým lepšie? K-Thek_SVK napísal:Na kolko fps natacas ? A fps by som neznizoval, skor sa snaizl najst riesenie alebo sa otocit na iny program.... 60 fps je proti 30 neskutocna lahoda
Pri videokamere si nemôžeš len tak zmyslieť, že chceš 60FPS+ pretože čím viac FPS, obraz bude potom pri prehrávaní napr. na DVD spomalený...
K téme: skús niekde v Pinnacle v nastaveniach nájsť že nastaviť podľa prvého pridaného klipu. Respektíve ešte lepšie, v nastaveniach kamery si zmeň formát na PAL, pretože podľa všetkého to máš v NTSC (ten má 30s/sec)
Pozrem sa.. dikiMateq napísal:Aj sa tomu rozumieš, a uvedomuješ si že sa tu hovorí o videokamere, alebo si len počul, že keď hráš CSko tak čím viac FPS tým lepšie? K-
Pri videokamere si nemôžeš len tak zmyslieť, že chceš 60FPS+ pretože čím viac FPS, obraz bude potom pri prehrávaní napr. na DVD spomalený...
K téme: skús niekde v Pinnacle v nastaveniach nájsť že nastaviť podľa prvého pridaného klipu. Respektíve ešte lepšie, v nastaveniach kamery si zmeň formát na PAL, pretože podľa všetkého to máš v NTSC (ten má 30s/sec)
Ano absolutne. 60 proti 30 je lahoda ci uz na videu alebo v csku - ak si nepochopil co som chcel povedat. Pokial by som chcel skladovat v kompe nejake svoje videa a mam 60fps kameru, urcite by som si ich nekazil na 30. Ty si nejak prilis domyslas, za to by sa ti tiez hodila k-, ale to uz by vyzeralo ako oplacanie.Mateq napísal:Aj sa tomu rozumieš, a uvedomuješ si že sa tu hovorí o videokamere, alebo si len počul, že keď hráš CSko tak čím viac FPS tým lepšie? K-
-
Mateq
Medium Professional
Ach jaj.. Pochop, že keď hráš CS tak si maj aj 200fps a obraz bude "lahoda", pretože je to v hre.
Ale aj keď to nahráš reálne živé video tak je blbosť povedať si "hej uložím to v 60fps" pretože ten obraz bude spomalený, rozumieš? Televízor totiž pracuje s nejakými normami, rovnako DVD. A čo spravíš so zvukom? Pozri sa do linku, je tam kamera ktorá vie natáčať v 60fps. Pozri si video ako chlapec kope do lopty - to je 60fps. Máš v tom doma celú dovolenku?
http://avmania.zive.cz/Default.aspx?sec ... ticle=1728
Ale aj keď to nahráš reálne živé video tak je blbosť povedať si "hej uložím to v 60fps" pretože ten obraz bude spomalený, rozumieš? Televízor totiž pracuje s nejakými normami, rovnako DVD. A čo spravíš so zvukom? Pozri sa do linku, je tam kamera ktorá vie natáčať v 60fps. Pozri si video ako chlapec kope do lopty - to je 60fps. Máš v tom doma celú dovolenku?
LOL nehadajte sa tu . Takze nastavil som 30FPS ano a este ten PAL ako som mal ale aj tak my pise ze avi je iny format ?? aky iny avi format
No a skusil som to na inej uprave videa tam mi to islo tak diki a potom som to dal do wmw .Uz dufam zobere ten pinnacle tento subor ..
A dakujem vám .
//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2009, 14:55 )
ja mam trochu horsiu nez tato ale super ale aj draha
pekne.
No a skusil som to na inej uprave videa tam mi to islo tak diki a potom som to dal do wmw .Uz dufam zobere ten pinnacle tento subor ..
//autoeditácia príspevku ( 01 Jun 2009, 14:55 )
Fíha to je cool cameraMateq napísal:Ach jaj.. Pochop, že keď hráš CS tak si maj aj 200fps a obraz bude "lahoda", pretože je to v hre.
kebyze ja mam moznost tocit 60fps a viac,urcite tak natacam. nemyslim si ze by to bolo spomalene,ide oto, ze ked si das spomalit video s vacsim poctom fps tak je to "trosku" ine ako ked das spomalit video s 25-30fps. pozri si time warp na discovery, tam natacaju s vysokorychlostnymi kamerami a ked spomalia video 5000x tak uvidis super zabery...Mateq napísal:Ach jaj.. Pochop, že keď hráš CS tak si maj aj 200fps a obraz bude "lahoda", pretože je to v hre.
Sak ano,suhlasim stebou.na bezne natacanie oslav a podobnych udalosti dopohody staci 30fps a je to plynule.ved aj niektore divx filmy co mam nemaju tusim ani 25fps a su pozeratelne uplne vpohode.len ked sa chces potom pohrat s nahravkami a mas moznost vo vyssom fps tak ti to pride vhod.ja oblubujem spomalovacky,no a s mensim fps to je take..v ramci moznosti.ale inak 30fps je ok
Ok ale ja viem ze v FPS to nieje ale mne píse ze "pridavate video s neobycajnou rýchlostou snímkov"gabberman napísal:Sak ano,suhlasim stebou.na bezne natacanie oslav a podobnych udalosti dopohody staci 30fps a je to plynule.ved aj niektore divx filmy co mam nemaju tusim ani 25fps a su pozeratelne uplne vpohode.len ked sa chces potom pohrat s nahravkami a mas moznost vo vyssom fps tak ti to pride vhod.ja oblubujem spomalovacky,no a s mensim fps to je take..v ramci moznosti.ale inak 30fps je ok
PS: Ked mate este niaky napad tak pridajte .
-
sovietman
Star
ludske oko nestiha pozerat viac ako 30fps, preto je pri prehravani videa zbytocnost mat viac.Thek_SVK napísal:Ano absolutne. 60 proti 30 je lahoda ci uz na videu alebo v csku - ak si nepochopil co som chcel povedat. Pokial by som chcel skladovat v kompe nejake svoje videa a mam 60fps kameru, urcite by som si ich nekazil na 30. Ty si nejak prilis domyslas, za to by sa ti tiez hodila k-, ale to uz by vyzeralo ako oplacanie.
-
vladenko007
VIP
To je pravda ale ked chces perfektny spomaleny záber tak jedine vysokorychlostnou kamerou a čím viac snimkou za sekundu tym lepsie.sovietman napísal:ludske oko nestiha pozerat viac ako 30fps, preto je pri prehravani videa zbytocnost mat viac.
jj kupil som si novu kameru 10 MPX supervladenko007 napísal:To je pravda ale ked chces perfektny spomaleny záber tak jedine vysokorychlostnou kamerou a čím viac snimkou za sekundu tym lepsie.