CS 1.6 Server hojko.com
-
MeiNN.
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Dobry, od dnes som zacal hrat s novym nickom "ano je to tak" a hral som ako obycajne(vela fragov) a teraz predchvilou som dostal ban za cheating od admina PepaJr. ak ma demo nech ho tu da ale neviem o ziadnych cheatoch co by som pouzival...
Viem toto je moj druhy BAN ale ako nestrpite jedneho nadpriemerneho hraca na serveri alebo co?Prisaham nikdy som nic nemal!A zvlast ne na serveri kde sa chcem udrzat... :l
MeiNN.
Viem toto je moj druhy BAN ale ako nestrpite jedneho nadpriemerneho hraca na serveri alebo co?Prisaham nikdy som nic nemal!A zvlast ne na serveri kde sa chcem udrzat... :l
MeiNN.
Nemam ti to jak dolozit, ale bolo to jasne...hral som tiez, nepamatam sa dobre ale mam citaka, ze to bol AB, a SH (?) Hlavy lietali len tak, a to sh je tiez ocividne.MeiNN. napísal:Dobry, od dnes som zacal hrat s novym nickom "ano je to tak" a hral som ako obycajne(vela fragov) a teraz predchvilou som dostal ban za cheating od admina PepaJr. ak ma demo nech ho tu da ale neviem o ziadnych cheatoch co by som pouzival...
MeiNN.
-
MeiNN.
Amateur
SH ? a AB? uff toto je uz sila...Lub0$ napísal:Nemam ti to jak dolozit, ale bolo to jasne...hral som tiez, nepamatam sa dobre ale mam citaka, ze to bol AB, a SH (?) Hlavy lietali len tak, a to sh je tiez ocividne.
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2009, 21:54 )
sem tam boly lagy.... ale nic som nemalMeiNN. napísal:SH ? a AB? uff toto je uz sila...
-
milan dead
Light Expert
-
PepoJr.
Medium Star
demo nemam...unban momentalne nedostanes....pokym si nieco nevyriesim...a poprosim aby mu ho zatial nikto nedal!!!!!
edit//// dpc...preco mas ICQ na 53 rocnu zenu z ruska...nie je to trochu divne??? http://www.icq.com/people/about_me.php?to=356845186
edit//// dpc...preco mas ICQ na 53 rocnu zenu z ruska...nie je to trochu divne??? http://www.icq.com/people/about_me.php?to=356845186
-
GIGABYTE
King
PepoJr čo riešiš s ICQ, demo nemáš, takže sa to nedá potvrdiť ani vyvrátiť či mal alebo nemal. milan dead, prepáč ale ja teraz napíšem, že určite nič nemal.. Ale ako to dokážem ? Tak isto sa nedá dokázať, že mal, ani tým, že sem niekto napíše je to 100% kóder má autopilota.. Nechám to na adminoch, ale osobne by som mu dal unban, pretože to, že niečo mal sa nedá dokázať. btw. nezastávam si ho, ide mi o spravodlivosť..