Problem s icq

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Tialys
Novice
Novice

Problem s icq

Príspevok od používateľa Tialys »

Caute,
viem ze tu je plno rovnakych prispevkov ale nikde som nenasiel poriadnu odpoved na moj problem. Uz davnejsie mi prestal fungovat moj icq acc tak som si vytvoril nove icq..ale teraz nutne potrebujem jeden kontakt z mojho byvaleho icq. Stare icq cislo zadavam spravne aj heslo zadavam spravne a skusal som uz dost moznosti (s capsom/bez atd) a stale sa tam neviem lognut. Neviete pls poradit jak na to? Email na starom icq nemam takze si nemam ako poslat nove heslo z ICQ stranky. Dik za rozumne, rychle a ucinne odpovede :)
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

no pozri... ja si myslim toto: Ja teraz chcem jeden kontakt od kamarata (pise si s jednou zenou a nechce mi dat jej cislo ;)) Nemam jedho heslo, nick mam - ten zadavam spravne, ale heslo mi nejde... mail v podstate nemam, tagze na to mozem rovno zabudbut :) ~ Teoreticka situacia = tvoj problem ;)
Tialys
Novice
Novice

BX napísal:no pozri... ja si myslim toto: Ja teraz chcem jeden kontakt na kamarata (pise si s jednou zenou a nechce mi dat jej cislo ;)) Nemam jedho heslo, nick mam - ten zadavam spravne, ale heslo mi nejde... mail v podstate nemam, tagze na to mozem rovno zabudbut :) ~ Teoreticka situacia = tvoj problem ;)
Ne neni to tak...skutocne je to moje icq...
BX
Addict
Addict

Ano je, ja ti verim, ale situacia je rovnaka ;)
Tialys
Novice
Novice

BX napísal:Ano je, ja ti verim, ale situacia je rovnaka ;)
omg...nebudem sa hadat...dik za post
draco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa draco »

nevies heslo, nemas mail to znamena ze ti niet pomoci, ak sa chces lognut musis vediet resp. mat aspon jednu z tychto veci
BX
Addict
Addict

draco napísal:nevies heslo, nemas mail to znamena ze ti niet pomoci, ak sa chces lognut musis vediet resp. mat aspon jednu z tychto veci
Presne tak. Ja som sa cely cas snazil poukazat na skutocnost, ze ked nemas nic z tohoto, je to akoby si sa chcel prihlasit do uplne cudzieho ICQ a to je "nemozne" (ocividne sme sa nepochopili :) )

// 1000 prispevkov :D
Tialys
Novice
Novice

hm ok dik
Napísať odpoveď