Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
RainbowSix
Light Professional
-
xH4wK
...RainbowSix napísal:chalani kde zozeniem plan na tuto zbran v bs ked som alik ?
http://www.wowhead.com/?item=28442#created-by
http://www.wowhead.com/?item=28442#taught-by-npc
no problem je v tom ze jej tu zlozku hra sama ani nevytvori....skusal som jej poslat zlozku AddOns zo zakladnymi vecami ktore tam maju byt tie blizz subory a stale nic...hmmm a preinstalovala to uz par krat takze mysim ze tym to nebude.....no a pochvalila sa mi ze wow zakladnu hru ma palenu a BC ma original...nebude to tym???Pacho_007 : Má tie addony v správnej zložke ?
Tak ako palena a original verzia... Neviem preco ludia nechapu, ze instalacky su uplne tie iste, nezalezi ci kupovana v obchode, alebo stiahnuta nelegalne, nelisia sa nicim (myslim teraz co sa tyka dat), len tym ze dodame crack, tak tu hru "upravime" (som legalny hrac, neberte ma za pirata, ale tak "upravime" urcite hodnoty v SW). U Wowka to je tak, ze si "kupis" seriovy kod, vdaka ktoremu mas povolenie na hranie v danej oblasti hry, vyexpit sa na vyssi level a makat na vyssich urovniach v profesiach a podobne... Cize ak nema napriklad fakt tazko dementnu piratsku verziu (existuju "verzie" wowka len pre urcity piratsky server), alebo nejakym nenormalnym zazrakom sa podarilo skombinovat EN a US verziu (napriklad ze len nakopirovala subory, uz aj s tym som sa stretol) tak by "teoreticky" malo byt vsetko ok. Ak hras wow, pouzil by som svoje instalacky. Pokrocile by som to pripadne riesil hoc aj po odinstalovani premazanim vsetkych veci v byvalej zlozke a v registroch, ale to uz asi aj prehanamPacho_007 napísal:no problem je v tom ze jej tu zlozku hra sama ani nevytvori....skusal som jej poslat zlozku AddOns zo zakladnymi vecami ktore tam maju byt tie blizz subory a stale nic...hmmm a preinstalovala to uz par krat takze mysim ze tym to nebude.....no a pochvalila sa mi ze wow zakladnu hru ma palenu a BC ma original...nebude to tym???
Kukni teploty pri záťaži ( pri hraní )marek_001 napísal:sws vsetci.. neviete mi niekto poradit co mam spravit aby mi to prestalo pocas hrania wow prestalo restartovat comp.. skusil som uz vela veci napr. preinstalovat windows ale i wow a stale to nepomaha..
Keď ti to vôbec ani nešlo tak to bude tým , nie všetky hry sa dajú jednoducho skopčiťRomo napísal:Vies co ja som to neinstaloval len som kopletne vsetko stiahol z druheho pc a dal na svoj....a neviem preco to nejde na druhom pc to ide v pohode.........(nemam instalacky)
-
Wishmaster
Medium Professional