CS 1.6 Server hojko.com
-
milan dead
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
PepoJr.
Medium Star
ja som nepovedal ze nemoze dostat unban..len som napisal ze momentalne nie...lebo nieco riesim..a do toho zapada aj icq...tak prosim giga...zdrz sa komentarov...som dost podrazdeny dnes...bol som cely den v specte...pil som...a dodrbal som toto...tak tichucko...ked nic nebudem mat...tak sa mu ospravedlnim a zivot ide dalej...
a moja otazka stale ostava...preco do prdele mas icq na 53 rocnu zenu z ruska??? ked mi toto rozumne vysvetlis tak klobuk dole....jedine ze by si nas chcel odrbavat
a moja otazka stale ostava...preco do prdele mas icq na 53 rocnu zenu z ruska??? ked mi toto rozumne vysvetlis tak klobuk dole....jedine ze by si nas chcel odrbavat
-
GIGABYTE
King
PepoJr ale čo mňa potom, že si pil ?
A stále nechápem čo riešiš preboha jeho ICQ aké to má opodstatnenie je to jeho osobná vec.. Čo ty vieš.. Možno má 53 rokov je to žena a býva v Rusku..
BX, len tolko písal som niečo, že nedostane unban alebo niečo podobné ? Písal som len o tom, že by bolo voči nemu spravodlivé ak by unban dostal. A ano on tam napísal "unban momentálne nedostaneš"
BX, len tolko písal som niečo, že nedostane unban alebo niečo podobné ? Písal som len o tom, že by bolo voči nemu spravodlivé ak by unban dostal. A ano on tam napísal "unban momentálne nedostaneš"
-
milan dead
Light Expert
-
PepoJr.
Medium Star
giga...chces do mna rypat??
:D:D:D neser tigra ked ma mladie....
proste to neries do vtedy kym mi to nevysvetli..a za tym si stojim!! unban nebude zatial...neboj viem co robim (ak o tom pochybujes)...zmylit som sa mohol..ale so skore 30:0 (co este ani doom nemal...ak to nie je nic chytatelne) aby mu tak skvele islo...a on len vela fragoval...prepac...neverim...
proste to neries do vtedy kym mi to nevysvetli..a za tym si stojim!! unban nebude zatial...neboj viem co robim (ak o tom pochybujes)...zmylit som sa mohol..ale so skore 30:0 (co este ani doom nemal...ak to nie je nic chytatelne) aby mu tak skvele islo...a on len vela fragoval...prepac...neverim...
-
Shamway
Professional
Zacina ma jedno srat.
Typek bude mat absolutne jasne WH, AB , SH a neviem co vsetko este. Admin ho nenatci lebo to je proste uplne jasne, tak mu da rovno ban. Typek sa vsak pride stazovat na forum, ze nic nema a ze vsetci si vymyslaju. Tak dostane UnBan a vesele pojde cheatovat dalej. Neviem preco by kazdy zabanovane clovek mal dostat UnBan len preto ze nieje demo. Pomalicky sa to zacne zneuzivat. Preco uz konecne nezacnete adminom verit? Ked je to jasne, je to jasne tak naco tocit?
Typek bude mat absolutne jasne WH, AB , SH a neviem co vsetko este. Admin ho nenatci lebo to je proste uplne jasne, tak mu da rovno ban. Typek sa vsak pride stazovat na forum, ze nic nema a ze vsetci si vymyslaju. Tak dostane UnBan a vesele pojde cheatovat dalej. Neviem preco by kazdy zabanovane clovek mal dostat UnBan len preto ze nieje demo. Pomalicky sa to zacne zneuzivat. Preco uz konecne nezacnete adminom verit? Ked je to jasne, je to jasne tak naco tocit?
-
lekoklatik
VIP
Ja vyjadrujem nesúhlas sham. Demá máme točiť a my admini to vieme. Pomaly ale isto sa to učíme. Pepo ako píše to stále rieši takže je to na ňom. Demá točime furt. Pokiaľ nie je demo tak unban. Ak sa však admin "prípade" ešte stále venuje, je to na ňom. Demo je potrebné aj keby neviem co. Aspoň jedno kolo keď už nič. A ak ani z toho jedného kola nie je nič vidieť, žiaľ máme smolu ale nemôžeme mu nehať ban. Takže vás všetkých prosím, pokiaĺ nie je na servery admin, točte demá vy ako to tu niektorí robia a ľahko bude aj nám, aj vám 
-
johnykilla
Light Star
Cojaviem, ja stojim na shamowej strane... Raz za cas si ban bez dema nieje na skodu. A co sa "ano je to tak" tyka tak cez den som ta videl, ked som sa napojil trhal si prve priecku ale ako som hral tak ledva si sa dokazal udrzat v strede tabulky... A ked k tomu pridam este skore 30:0 co pepan spomina..... obcas musis mat fest stastne chvilky ze? A dalej naco si si menil nick? ked dostanes dva krat ban za cheating a este k tomu na dvva rozne nicky.... V tomto pripade som jednoznacne proti unbanu, nech sa leko aj na hlavu postavi. Plna dovera pepovi, aj ked je pod vplyvom alkoholu alebo cohokolvek...
-
MeiNN.
Amateur
totiz typek shamway mi tvrdil ze ma pozna cez icq,nevedel som ze co ako chce dokazat,pretoze som nic nemal,tak som zmenil icq,uz ho mam spravne....PepoJr. napísal:ja som nepovedal ze nemoze dostat unban..len som napisal ze momentalne nie...lebo nieco riesim..a do toho zapada aj icq...tak prosim giga...zdrz sa komentarov...som dost podrazdeny dnes...bol som cely den v specte...pil som...a dodrbal som toto...tak tichucko...ked nic nebudem mat...tak sa mu ospravedlnim a zivot ide dalej...
a k tomu psycho Steam som mal ale zaviroval sa mi PC doma tak je v oprave a aj ucet na steame sa nejako zrusil....
A preco som si menil nick? Nick som mal len vcera a nevedel som ze sa tak rozbehne,ale ak dostanem UNBAN budem ta o kazdej zmene nicku informovat...
A Shamway neviem co tu chces dokazat,ja ta nepoznam to je all...
-
stormo5
Light Expert
MeiNN ty trepes pi*ov*** ja ti neverim ani slovo.
Ked si si zmenil icq aby ti shamway nemohol nic dokazat tak si cheaty urcite mal-bal si sa shamwaya.
Ten nick si pouzival uz par dni-nebol to len jeden.
A ako sa ti moze prosim ta zrusit steam ucet ked sa ti zaviri komp? To neni jednorazovka-na ten 1 komp si ho mozes reinstallovat aj milion krat.
Tak tu ne*eb sprostosti.
Ked si si zmenil icq aby ti shamway nemohol nic dokazat tak si cheaty urcite mal-bal si sa shamwaya.
A ako sa ti moze prosim ta zrusit steam ucet ked sa ti zaviri komp? To neni jednorazovka-na ten 1 komp si ho mozes reinstallovat aj milion krat.
Tak tu ne*eb sprostosti.
-
MeiNN.
Amateur
ako sorry, ale ten steam ucet zrazu neexistoval,tak neviem ako si to mam vysvetlit...stormo5 napísal:MeiNN ty trepes pi*ov*** ja ti neverim ani slovo.
Tak tu ne*eb sprostosti.
a ten nick som zacal pouzivat len vcera neviem ako si ho mohol vidiet...btw pozri na psychostats lama
-
MeiNN.
Amateur
ja neviem dpc ale nick neexistuje mozno to nieje virom ale BAN som nikde nedostal tak nwm...GIGABYTE napísal:S tým steamom to je taká sprostosť, akú som už dlho nepočul.. Účet nemôže len tak prestať "existovať".
-
MeiNN.
Amateur
beriem...PsychoS napísal:Ak si taky dobry a seriozny clovek ako nam tu pises tak spravime taku vec ze ja ti poziciam moj steam, a pojdeme si zahrat na steam a ty mi predvedies divadielko ako na nasom servry. Co ty nato?