Britains Got Talent. Výsledky finále, vyhrala Susan?
-
tom1597530
Zablokovaný
Britains Got Talent. Výsledky finále, vyhrala Susan?
Takže, bojovali proti sebe SUSAN BOYLE a DIVERSITY. Hlasujte, komu by ste dali hlas?
Výsledky finále:
1. miesto Diversity
2. miseto Susan Boyle
Ja mám Susan veľmi rád a je mi ľúto že to nevyhrala. Ale jej spevácka kariéra bude pokračovať. Aj tak za pár mesiacov bude bohatá.
OTVÁRAM TÚTO TÉMU NA VOĽNÚ DISKUSIU O BRITÁNIA MÁ TALENT, O DIVERSITY A SUSAN BOYLE. Ak neviete, kto sú to Susan Boyle alebo Diversity, pozrite si:
http://www.youtube.com/watch?v=W2mb4zgTMDU
Výsledky finále:
1. miesto Diversity
2. miseto Susan Boyle
Ja mám Susan veľmi rád a je mi ľúto že to nevyhrala. Ale jej spevácka kariéra bude pokračovať. Aj tak za pár mesiacov bude bohatá.
OTVÁRAM TÚTO TÉMU NA VOĽNÚ DISKUSIU O BRITÁNIA MÁ TALENT, O DIVERSITY A SUSAN BOYLE. Ak neviete, kto sú to Susan Boyle alebo Diversity, pozrite si:
http://www.youtube.com/watch?v=W2mb4zgTMDU
-
tom1597530
Zablokovaný
ona aj tak zbohatne, takže tých 100000 libier ani nepotrebuje. No ktovie ako sa mohla cítiť keď prehralaInnocence napísal:Viac sa mi páčili Diversity, spokojnosť, že vyhrali.. navyše podľa mňa Susan vyhrala svojím spôsobom, určite nahrá CD..
Vcera vecer som si pozrel na youtube video z vyhlasovania vysledkov vo finale (btw Amanda tam vyzerala dooooost dobre
) a ked vyhlasili Diversity za vitazov, troska mi prislo Susan luto. Tento pocit ale prestal, ked zacala robit na tom javisku "opicky" a blbosti, zacala sa predvadzat. To uz bolo troska trapne. Ked nad tym tak clovek popremysla- kto si zasluzi viac vyhrat? Resp. kto je schopny to viac vyuzit? IMHO Susan by peniaze minula, zaspievala by kralovnej a co potom? Nikdy by sa z nej nestala slavna operna spevacka. Diversity este maju drvivu vacsinu kariery pred sebou, takze aj kvoli tomu si myslim, ze je lepsie, ze vyhrali oni.
Aiden je prilis mlady, Julian a Flawless aj ked nevyhrali, maju do konca zivota co robit a na 100% sa im budu ponuky len tak hrnut
Aiden je prilis mlady, Julian a Flawless aj ked nevyhrali, maju do konca zivota co robit a na 100% sa im budu ponuky len tak hrnut
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Amanda vyzera vsade dobre 
Prckom z Diversity som to prial od zaciatku. Vzdy podali skvely vykon, skoro vobec sa neopakovali, vsetko bolo krasne prepracovane, proste nadhera. + 100 Bodov za napady a choreografiu.
A Susan ... Tak na konci sa chcela zahrat ze je v pohode, ze ju netrapi ze nevyhrala. Hold trochu to prepiskla a vyzeralo to velmi zvlastne.
Prckom z Diversity som to prial od zaciatku. Vzdy podali skvely vykon, skoro vobec sa neopakovali, vsetko bolo krasne prepracovane, proste nadhera. + 100 Bodov za napady a choreografiu.
A Susan ... Tak na konci sa chcela zahrat ze je v pohode, ze ju netrapi ze nevyhrala. Hold trochu to prepiskla a vyzeralo to velmi zvlastne.
Dosť OT teda, koho to trápi.. btw. krutá daň za slávu - http://www.aktuality.sk/koktejl/bulvar/ ... ky-zrutila
// Cyrus: O sekundy rýchlejší
// Cyrus: O sekundy rýchlejší
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tom1597530 napísal:ona aj tak zbohatne, takže tých 100000 libier ani nepotrebuje. No ktovie ako sa mohla cítiť keď prehrala
-
tom1597530
Zablokovaný
Aj tak sa dáonetwothree napísal:Sorry za OT, ale nazov temy som precital brains got talent
//autoeditácia príspevku ( 02 Jun 2009, 14:45 )
EXKLUZÍVNE:
Susan Boyle sa deň po vyhlásení výsledkov psychicky zrútila a teraz leží v nemocnici. V googli sa dozviete viac.