Zdravim, chcel by som sa opytat ci nahodou niekto nevie co mam prepisat v php.ini aby som mohol na svojom servery pouzivat "Undefined variable"
dakujem
php - konfiguracia php.ini
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
co ja viem tak "undefined varieble" je warning ktory ti oznami ze si pouzil premennu ktoru si predtim neinicializoval
cize hrozi ze ti ju niekto poupravie este pred pouzitim podla potreba (proste ti moze ovplyvnit chod stranky a hackovat)
v tejto casti
tato vec, je tam k tomu aj popis cize si precitaj co chces
alebo inicializuj kazdu premennu co pouzijes
koli niektorym serverom ked zlucuju takze by ti pekne dopisal za adresu napriklad do premennej ktora urcuje ako si prihlaseny ze si 0 ak by si to mal pouzite rpe admina tak ej tam.....
proste errorreporting upravujes tamto
cize hrozi ze ti ju niekto poupravie este pred pouzitim podla potreba (proste ti moze ovplyvnit chod stranky a hackovat)
Kód: Vybrať všetko
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
; Error handling and logging ;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Kód: Vybrať všetko
error_reporting = alebo inicializuj kazdu premennu co pouzijes
koli niektorym serverom ked zlucuju
$HTTP_POST_VARS["x"] rovno s $xproste errorreporting upravujes tamto
error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE-
TGiJack
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ešte možeš požiť "@" ( @$premenna ) pred tou premennou to znamena že ti bude ignorovat chybu a program ti pobeži dalej len je tu problem ak ju potrebuješ pre vykonanie toho programu potom ti to narobi paseku ale ak sa ta premenna niekde počas behu inicializuje tak sa nič nedeje a php to prežije,len je to dost nepekna
radšej si premenne všetky pekne inicializuj a bude to OK