Sam Brodcaster

Informácie o software, ankety...
Pades
Light Expert
Light Expert

Sam Brodcaster

Príspevok od používateľa Pades »

Cawte potrebujem od vás radu mám Sam Brodcaster 4.3.6 ked chcem vysielat online tak uzívatelia pocuju to co pocuvam ja v sluchatkách...Cize nejde to ako stream ale vlastne ja pocuvam hudbu v sluchatkach a oni pocuju to co mikrofon zachitý ...Prosím pomožte mi ako to nastaviť alebo dáky iný program ale radšej by som bol keby to bol tento co mam teraz ale dobre nastavený
frozenangel
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frozenangel »

hmmm, nejako som nepochopil co vlastne chces, chces aby "oni" poculi to co rozpravas do mikrofonu ale hudbu nie? Pravdepodobne nastali 2 pripady:

1/ Vo vlastnostiach zvukovej karty mas nastavene, aby ti mikrofon nahraval to, co ide do vystupu (record what I hear), takze staci odkliknut, aby ti mic nenahraval (aj ked vlastne ziadne nahravanie nerobis, ale predsa sa to berie akoze nahravas ked vysielas) to "what you hear"

2/ Hudba ti buraca v sluchadlach tak, ze to mikrofon proste berie, to je uz trosku problem lebo v programe sa musi nastavit citlivost, s akou to mikrofon ma brat, aby ti odfiltroval muziku a bral len hlas (osobne som mal takyto problem na venrile, ale nakonec som to nechal tak, lebo ked som chcel spoluhracom pustit muziku z youtube, tak som ju proste pustil a drzal som stlacenu klavesu pre hovorenie a popri tom som hral)
Pades
Light Expert
Light Expert

Kde najdem presne to nastavenie zvukovej karty?
Silent
Star
Star

Príspevok od používateľa Silent »

vysilat umi i winamp(nejaky plugin jeste), nekde si vezmes port napr

Kód: Vybrať všetko

http://www.radioo.cz/
potom do samu/winampu zadas port heslo ip .... a vysilas co pustit v tom programu za hudbu uslysi ostatni, a muzes pouzit i mikrofon na mluveni do toho.
Pades
Light Expert
Light Expert

Ja mam na to vlastny server ale Winamp nechcem
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Musel som si to 5x prečítať, aby som to pochopil... Robí ti to už od nainštalovania programu, alebo ti to robí až v poslednom čase?
frozenangel
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frozenangel »

Pades napísal:Kde najdem presne to nastavenie zvukovej karty?
No zial to ma kazda karta trochu inak, pretoze vela zvukovych kariet ma vlastny software, vacsinou je to ikonka v tray, zalozka inputu, alebo record pripadne MIC, ale ako som pozeral ten Sam Broadcaster, tak ten je priamo urceny na to, aby ti "TO" co ide zo zvukovej VON, vysielal po internete. Takze podla mna ten program plni svoju funkciu dobre. Alebo sa stale zle chapeme :)
Takze prosim vyber si jednu z moznosti:
1/ chcem aby moji kamarati mohli pocuvat mp3 ake prave pocuvam ja na pocitaci

2/chcem, aby moji kamarati pocuvali moj hlas, ako rozpravam do mikrofonu (citam im rozpravky) ale chudaci nemozu, lebo ich rusi mp3 hudba, ktora hraje spolu s mojim hlasom :)
Pades
Light Expert
Light Expert

No vlastne som niečo ako moderátor pripojím sa na server pustim hudbu ale tá hudba nejde akoze na intenrnet z toho programu ale ta hudba ide na internet z mojich sluchatiek

//autoeditácia príspevku ( 31 May 2009, 10:43 )
Alebo ak by sa dako našiel kto by mi to pomohol nastaviť cez icq
Napísať odpoveď