Tak tak ... Nastav si dlhe WPA-PSK heslo vypni Transmitting SSIDcky, Nastav si MAC-Filter len na Pripojene PC, Zakaz administraciu z WiFi (Len na Kabel)
To by malo vyriesit problem.
Mal som chvilu podobny problem. Vyriesil som to WPA-PSK 36 miestnym Heslom s Kombinaciou cisel a pismen. Este mesiac to kolega skusal a potom si kupil vlastny Internet.
Padanie siete nemusi byt sposobene jeho "utokmi"
Utok na moju Wifi
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
to sa mi nejako nezdá
To sa mi nejako nezdá že by sa prpájal každú sekundu. Skontroluj si presne čo máš v tých logoch. Pri prelamovaní WPA stačí odchytávať sieovú komunikáciu pár minúť, a heslo sa navyše dešifruje offline, takže toto nevidím na "hackera" ale skôr na neprehľadné logy, chybu v systéme. Prípadne nieje chyba v jednom z Tvojich strojov? Nevyžadujú napr. stále novú IP cez DHCP? Skús reštartovať router / obnoviť výrobné nastavenia...
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak po precitani tejto temy .. som si pozrel logy z mojho routera.. kazdych dajme tomu 3-5 sekund je evidovane neuspesne prihlasenie na moju wifi..konkretne mi vypise tuto hlasku.." Unrecognized attempt blocked from IP 1 to IP 2." .. vzdy sa opakuju 3 utoky z jednej IP a potom sa IP meni..zasa 3 utoky a zasa sa IP zmeni..moze sa niekto pokusat? lebo nejako sa v tom envyznam.. WPA2 mam aktivne.. heslo ma 31 znakov, zmenil som si aj ssid .. dufam, ze ho to prestane bavit co najskor..