PoP:WW nejde pustit

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

PoP:WW nejde pustit

Príspevok od používateľa helicos »

mam problem s ceskou verziou hry hned po spusteni vipise ze sa viskitol problem s aplikaciou prince of persia warrior within dam neodoslat a potom viskoci tato tabulka - the game ended unexpectedly please see readme.txt file for technical support .neviete kde by mohla byt chyba
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

od kial mas tuto hru? Original, alebo z ineho zdroja? Ak je to mozne zistit, chyba je len u teba?
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

neni to original je to z warezforum.cz a ten co to tam dal tak pisal ze staci nainstalovat a hrat len muselo bit cd v mechanike coz by mi nevadilo .skusal som aj cracky ale maximalne mi ukaze uvodne animacky a potom mi vihodi tu chybu ale co mam anglicku verziu tak ta mi ide.
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

helicos napísal:neni to original je to z warezforum.cz a ten co to tam dal tak pisal ze staci nainstalovat a hrat len muselo bit cd v mechanike coz by mi nevadilo .skusal som aj cracky ale maximalne mi ukaze uvodne animacky a potom mi vihodi tu chybu ale co mam anglicku verziu tak ta mi ide.
no ja mam origo a skusal som dat aj crack ale spravilo mi to to iste ,takze ti moc nepomozem :? v krajnom pripade si budes musiet kupit origo, stoji max 400sk :)
Napísať odpoveď