CRC error: The file C:/ Program Files (x86)/Rockstar Games/ GTA San Andreas/audio/SFX/SPC_EA doesn't match the file in the setup's .cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
Grand Theft Auto: San Andreas
Prosim Vás mohli by ste mi pomôcť? Viac krat som instaloval gta no toto sa mi este nestalo.Asi v 1. 4tvrtine sa mi zobrazi tabulka:
CRC error: The file C:/ Program Files (x86)/Rockstar Games/ GTA San Andreas/audio/SFX/SPC_EA doesn't match the file in the setup's .cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor.
PROSIM PORADTE MI... 
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
SAn andreas Multiplayer - SAMP
www.sa-mp.com
www.sa-mp.com
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Tomáš666
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Zdravým,
mam problém s gta san andres (Single player v2.00)hra my spadáva, systém vypíše že prestal pracovať nie je to problém s crackom pretože je to originál CD, spúštam to na OS Windows Vista ale skúšal som to aj v režime kompatibility pre XP aj 2000. Ak sa to tu už riešilo tak sa ospravedlňujem ale nenašiel som to.
Ak by sa to dalo nejak riešiť napíše, za pomoc vopred ďakujem.
mam problém s gta san andres (Single player v2.00)hra my spadáva, systém vypíše že prestal pracovať nie je to problém s crackom pretože je to originál CD, spúštam to na OS Windows Vista ale skúšal som to aj v režime kompatibility pre XP aj 2000. Ak sa to tu už riešilo tak sa ospravedlňujem ale nenašiel som to.
Ak by sa to dalo nejak riešiť napíše, za pomoc vopred ďakujem.
stlač X vyndi do nejakej výšky a potom šípku do predu a ideš rovnomARILYN mANSON napísal:vie mi niekto presnejšie poysať ako sa ovlada hydra na ps2?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
jmARILYN mANSON napísal:dakujem vyskusam,sipkou dolu to vratim späť?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Este raz a po slovenskymARILYN mANSON napísal:hra gta z alebo bez cheatov
-
mARILYN mANSON
Medium Professional