Uplný koniec či nie???
Uplný koniec či nie???
Ak je tu už niečo podobné tak sa vopred ospravedlňujem ale môj problém je taký že som sa rozišla s priatelom pred týždňom. ešte predtým sme sa stretli a povedal mi že už to nieje ono a chce to asi ukončiť ale že potrebuje ešte čas na rozmyslenie. dôvody boli také že máme na seba málo času (práca,hobby)videli sme sa raz za týždeň niekedy za 2 a v neposlednom rade on sa poslednú dobu snažil a ja som sa k nemu nesprávala ktovieako bola som naňho nepríjemná,odpisovala som ho...aj mi povedal potom že mu to vadilo...po tom rozhovore o týždeň mi napísal cez net že je koniec vraj to nechcel riešiť tak ale bohužial nemá čas prísť a nechce to ďalej naťahovať...lenže ja sa z faktom že je koniec nejak neviem zmieriť a ešte keď to bolo tak cez net mi to príde ako keby sme sa ani nerozišli poriadne.Mám z toho zvláštne pocity a ešte mám preňho velmi osobný dar k 20-tke ktorý som začala robiť ešte ako sme boli spolu..síce povedal že ho prijme ale neviem či bude ochotný stretnúť sa vôbec...a teraz otázka..či mu mám povedať čo k nemu cítim keď mu dám ten dar a dať mu najavo že by som chcela napraviť svoje chyby a vrátiť sa k nemu alebo to už nemá zmysel?? lúbim ho a chýba mi...aj keď je to krátka doba čo spolu niesme ale aj tak si myslím že by to malo byť deň od dňa lepšie keď dostanem kopačky ale ono je to stále horšie a ťažšie...pomôže tomu keď sa sním o tom ešte porozprávam?? myslím že horšie to už byť asi nemôže ale tak aspoň by sa mi možno ulavilo.. boli sme spolu 3/4 roka...a môj vek 17
ty si hlavne uvedom co chces.... ak na seba nemate cas a ty si bola naviac k nemu hnusna tak sa mu necudujem akoze... preco si bola k nemu hnusna ked zrazu to nechces ukoncit? atd.... proste porozmyslaj co vlastne chces a potom konaj... nezastav sa na polceste...
ako pisal vigor - chalan ma riadne minus ze to "skoncil" cez net, ale aj take veci sa deju(vlastna skusenost
)..
vo veci darceka... ak je hotovy a narodky uz boli, alebo sa blizia, tak sa s nim dohodni, ze si obaja ten cas najdete a pokecate.... takto to ostalo vsetko otvorene a nedoriesene - a velmi dobre viem ake to je, kedze v takom stave som uz vyse roka s mojou byvalou a este furt nemam 100% klud na dusi...takze si to vyrieste, aj ked by ste sa mali naozaj rozist, radsej osobne a po rozhovore ako takto
ako pisal vigor - chalan ma riadne minus ze to "skoncil" cez net, ale aj take veci sa deju(vlastna skusenost
vo veci darceka... ak je hotovy a narodky uz boli, alebo sa blizia, tak sa s nim dohodni, ze si obaja ten cas najdete a pokecate.... takto to ostalo vsetko otvorene a nedoriesene - a velmi dobre viem ake to je, kedze v takom stave som uz vyse roka s mojou byvalou a este furt nemam 100% klud na dusi...takze si to vyrieste, aj ked by ste sa mali naozaj rozist, radsej osobne a po rozhovore ako takto
pre makiho:no hej bola som nepríjemná hold nejaké osobné problémy z mojej strany sa preniesli aj do vzťahu a on to schytal,moja podráždenosť atď ale tak to sa stane každému si myslím...a ako som videla z jeho snahy neskôr,ten čas by sa nájsť dal.a darček bude hotový v priebehu týždňa a narodky sa blížia...podla mňa rozchod cez net ani nieje rozchod takže by sa to doriešiť malo zoči voči on to možno pokladá za ukončené ale ja nie
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jednoznačne by si mu to mala povedať i ked obávam sa že ťa aj tak odmietne ale budeš mať pokoj na duši. budeš si 100 %-tne istá že ťa už nechce a ľahšie sa s tým zmieriš..
pre ilustráciu toho ako sa to bude vyvíjať som ti spravil "grafík" (odpoved na to ako to pôjde kedže si čakala že každým dnom to bude lepšie ale je to horšie)
pre ilustráciu toho ako sa to bude vyvíjať som ti spravil "grafík" (odpoved na to ako to pôjde kedže si čakala že každým dnom to bude lepšie ale je to horšie)
metrowaaa: neviem aky vidis zmysel v tom mu hovorit ze ho lubis ked vam to neklapalo a nemali ste na seba cas. keby ste sa lubili tak vam to klape, ci nie? mozno k nemu nieco citis, ale podla mna to uz laska nie je. podla mna je to uz len ten pocit prazda, ze od teba niekto odisiel. si este mlada a narovinu asi aj hlupa. preto sa s tebou rozisiel cez net, lebo nemalo zmysel sa kvoli tomu stretavat.
a vsetci co hovoria ze cez net sa nerozchadza maju asi nizke sebavedomie alebo prilis vysoke alebo nechapem ich mindraky sak sakra zijeme v 21. storoci a net sa berie ako bezna sucast zivota tak preco nie aj na rozchadzanie sa? vpodstate aj so mnou sa rozisla byvala cez net a som tomu rad, lebo nazivo by to bolo asi prilis divne.
a vsetci co hovoria ze cez net sa nerozchadza maju asi nizke sebavedomie alebo prilis vysoke alebo nechapem ich mindraky sak sakra zijeme v 21. storoci a net sa berie ako bezna sucast zivota tak preco nie aj na rozchadzanie sa? vpodstate aj so mnou sa rozisla byvala cez net a som tomu rad, lebo nazivo by to bolo asi prilis divne.
-
Vigor
King
Niekedy len samotny cit nestaci, aby sa vztah udrzal.Loomy napísal: keby ste sa lubili tak vam to klape, ci nie?
Loomy napísal: a vsetci co hovoria ze cez net sa nerozchadza maju asi nizke sebavedomie alebo prilis vysoke alebo nechapem ich mindraky sak sakra zijeme v 21. storoci a net sa berie ako bezna sucast zivota tak preco nie aj na rozchadzanie sa? vpodstate aj so mnou sa rozisla byvala cez net a som tomu rad, lebo nazivo by to bolo asi prilis divne.
Rozchod cez net je pre mna absolutne ponizenie danej osoby, prejav maximalnej neucty, akoby som tomu cloveku vravel "Vies co, prezili sme spolu nieco, ale nestojis mi teraz zato, aby som sa s Tebou osobne stretol.". Je to ubohe, zbabele, detinske. Och a jasne, moderne...
Loomy: no jasne... zoznamit sa, prezivat zazitky atd, rozist sa a vsetko cez net - ved preco nie, zijeme v 21. storoci - ty si sa s babou este asi nazivo nerozpraval alebo ju nazivo nezbalil - ked mozes vidiet kazdy jeden jej pohyb, rec tela, mimiku,gestiku,proxemiku,haptiku, ked v zaludku citis nieco, to iste ona.... ale cez net? kukas do umakartovej krabice a necitis nic.. ale tak asi sme kazdy iny...a kazdemu asi vyhovuje nieco ine...
-
lollo
Professional
ej necitiMaki napísal:Loomy: no jasne... zoznamit sa, prezivat zazitky atd, rozist sa a vsetko cez net - ved preco nie, zijeme v 21. storoci - ty si sa s babou este asi nazivo nerozpraval alebo ju nazivo nezbalil - ked mozes vidiet kazdy jeden jej pohyb, rec tela, mimiku,gestiku,proxemiku,haptiku, ked v zaludku citis nieco, to iste ona.... ale cez net? kukas do umakartovej krabice a necitis nic.. ale tak asi sme kazdy iny...a kazdemu asi vyhovuje nieco ine...
heh byt raz za tyzden alebo 2 tyzdne spolu to je fakt bieda
Inac neviem si predstavit co mu asi povies ked mu das darcek o com sa potom budete dalej bavit
-
Vigor
King
Este raz, posledny. Ak s niekym si istu dobu, nieco svoju prezijete no z nejakych pricin to nevyjde, to sa skratka stava, tak je podla mna prejavom aspon minimalnej ucty k cloveku, s ktorym som stravil istu cast mojho zivota, aby som sa mu pozrel do oci a rozisiel sa s tym clovekom osobne.
Mozno to tak beriem len ja, ale kazda holka ktoru som mal, bola pre mna osobnost na tolko, vazil som si ju ako osobu do takej miery (teda mal som k nej uctu aj ako k osobe, nielen ako k priatelke...ono, podla mna aj takto sa vyberaju partnery, ze v nich vidime cloveka hodneho istej ucty), ze si zasluzi aby vztah, zalozeny na osobnom kontakte, ludskych citoch a laske bol ukonceny sposobom...z oci do oci, osobnym. Naozaj nechapem, co je na tom take tazke pochopit.
Mozno to tak beriem len ja, ale kazda holka ktoru som mal, bola pre mna osobnost na tolko, vazil som si ju ako osobu do takej miery (teda mal som k nej uctu aj ako k osobe, nielen ako k priatelke...ono, podla mna aj takto sa vyberaju partnery, ze v nich vidime cloveka hodneho istej ucty), ze si zasluzi aby vztah, zalozeny na osobnom kontakte, ludskych citoch a laske bol ukonceny sposobom...z oci do oci, osobnym. Naozaj nechapem, co je na tom take tazke pochopit.