Prasivy sused + softverova kontrola

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prasivy sused + softverova kontrola

Príspevok od používateľa gego »

Ako to zacalo ? klasicky pribeh muz 70tnik nebavia ho krizovky nebavi ho zahradka serialom nerozumie fimom neveri ( ako moze to auto vybuchnut taka skoda :((() proste typek co sa nudi a nevie co zo sebou ... a tak si nasiel novu zabavu : mna . Ani neporatam tych kg papierov co mi chodia raz z Mestskej polícii voci spolunazivaniu a bla bla bla .. v zbierke pripadov od stekania psa ked on spi rusim nocny klud (14 00) dalej opekal som z kamosmi na dvore jemu to dymi a robime hluk pritom bolo 18 00 normalne fyzli prisli diskusia nenormalna ...Potom extremy prihoreli mi pukance v mikrovlnke a ko*ot zavolal fyzlov ze mi vybuchla vyrobna drog ... kym som im hodinu vysvetloval co sa stalo dobre ze mi dvere nevyvalili .... a este ma aj tyzden sledovali skym sa stykam ... obdobne hadky ze mu trcia konare z mojich stromov a kadejake ine stupidity doslo to do takeho stadia ze kukal spravy ohlasom softvarovej kriminalite a chce ma ist udat (lenze je vypatlany nevie co a ako to neni komunizmus tak sa nevyzna ) stale len vravi ze pojde ze mam pocitac a ze sa to nemoze ... defakto zecteno neviem co mam robit mozem poziadat aby ho zbavili svojpravnosti alebo daco ? alebo kukla na hlavu a spravit mu nejaku " nehodu " co by ste robili vy ?ako je mozne ze toho kretena ty fyzli vobec pocuvaju ...
Betarik
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

hh tak to je moc ja by som mu asi ublizil ale najprv by som sa snim pekne poropraval sila fakt tí stary ludia nevedia co od nudy :D
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Tak bojuj jeho zbraňami. Nevyznám sa v tom, ale možno sa dá podať nejaké trestné oznámenie, s tým, že ťa obťažuje. Spýtaj sa nejakého právnika. Ak je to možné, tak mu normálne povedz, že keď neprestane, tak to oznámiš polícii...

// inak, riadny kkt ten sused :?
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

zažaluj ho aj ty! napríklad za... urážku na cti
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ako toto sa uz neda ani nazvat... ja na tvojom mieste by som isiel za starostom/primatorom mesta a poslal by som tohoto "Špica suseda" (skrz mestsku policiu a primatora) na psychologicke vysetrenie, ci sa jeho mozgova kvapalina nepremenila na brzdovu, nebodaj na butyl :) ak by toto robil mne, tak je tazko povedat ako by som sa zachoval, nakolko s tym problem nemam... a to fakt na teba chce poslat softofku? :D by som mu aj daco povedal, ale radsej budem ticho, lebo pri takychto ludoch mi rastie hladina adrenalinu a stupa tlak... v kratkosti... takych by som vrazdil...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vyskoc na neho spoza rohu, nech ho trafi slak....

ale teraz vazne... pokial ho aj rovno nezazalujes, skus sa mu tym chvilku vyhrazat, ak ti neda pokoj... ak ta nasledne uda za vyhrazanie tak to bude tvoje slovo proti tomu jeho a hadam aj policajti pochopia ked sa pozru do zaznamov ze ako sa veci maju a kolkokrat uz boli u teba a o nic neslo - casom to prestane
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

to :Mathews no nevedia nevedia a ani ja neviem co mam robit ....

to: JaJeNiektoIny ,FX4087,Maki zazalovat ho ze vraj nemozem skusal som to policajt mi povedal ze on nevidi naplnenu skutkovu podstatu ohovarania urazky na cti iba to ze sa mu chcem pomstit dokonca mi povedal ze co by to bol za bordel keby za kazde udanie isiel odporca udat zalujuceho za urazku a tak proste ma zmietol zo stola ako jarny pel z brezy.

to:Fuxxo chce zavolat softovku ale nevie co riesia ako sa to robi ale chapes ked pride dedek na fyzlaren a povie sused ma pocitac a oni co a on im povie ta v spravoch vraveli ze to a to a to a fyzli uz budu vediet a musim z bednou po pazuchou utekat z domu ....
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

co tak ignoracia? zavola policiu, budes sa bavit iba s nimi, po case ho to prestane bavit, ak to vydrzis
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mno ignoraciu nevidim ako riesenie.. kedze uzivatelovi ide o to aby ten podnet na jeho presetrenie software-ovou policou nebol ani podany.. pretoze uzivatel asi nema vsetko licencovane.. takze by mu soft. policia asi aj nieco mohla.. ale skusil by som povedat dedkovi.. vlastne do oci ho vysmiat, ze nech si kludne zavola aj taku policiu..ty mas vsetko zaplatene.. a zasa len bude na yvsmech.. ked sa do toho nerozumie mohlo by to zabrat.. popripade si este nieco vymysliet..ze ked u teba najdu vsetko zaplatene tak to moze byt marenei uradneho casu a nakonec bdue na vine on..abo taketo neco..trosku na neho skusit vybalit psychologiu.. nech si dobre prestuduje zakon 15, paragraf 3, odsek A.. ktory jasne uvadza, ze obcan ktory uvedie do omylu softwarovu policiu bude stihany, podla vyssie spominaneho paragrafu .. a bla bla bla..trosku cudzie slova nech dedko nechape :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ist na to jeho zbranami. ked Ta obvinil, ze Ti buchla "vyrobna drog", nasli u Teba nieco? Nie. tak to bolo krive obvinenie, nactiutrhanie a tym, ze Ta sledovali aj obmedzovanie osobnej slobody ak by sa to tak dalo nazvat. Pozbieraj vsetky papiere, podaj nanho zalobu za obmedzovanie, susedske obtazovanie alebo hocico, ziadaj znalecky posudok jeho psychickeho stavu. urcite by som ho nestrasil za rohom, nepalil mu sacky s hovnami pred dverami, to moze vsetko obratit proti Tebe. kludne nanho postvi JOJku, Markizu a vsetky tie Palby, Lamparne a spol. Pripadne skus za ucasti zastupitelov miestneho uradu hodit s nim rec, co im natara. nech tam je starosta, alebo dakto zo zastupitelstva, kludne aj policajti ci pravnici, nech obhaji dovody jeho trestnych oznameni. ved uz aj policajti musia stracat trpezlivost... alebo ho udaj, ze je byvaly agent STB :D
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

No hlavne mu ty nič nerob lebo ako vravia tak sa ti to môže vypomstiť, počkaj si na správnu chvíľu kedy spraví chybu a zakroč.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

svina stara unudena, takych by som vesal za gule do prievanu ... ako uz viaceri vraveli zacni hrat jeho hru, tiez si vymyslaj nezmysly ...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

nordkapp_pb napísal: ... ako uz viaceri vraveli zacni hrat jeho hru, tiez si vymyslaj nezmysly ...
to by som nerobil, aby sa to nevymstilo proti nemu, na debila stareho nic nehodia a na gega padne to, ze zneuziva verejnych cinitelov na svoju zabavu...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak nieco staremu sikovne podstrcit nejako ... nech to nevyzera ze je svaty :-D :-D ... proste aby par krat pozvrtali floydi aj jeho :-) ... nie len drzat, jak hluchy dvere a cakat kym stareho klepne pepka :-) ...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

gego napísal:Ako to zacalo ? klasicky pribeh muz 70tnik nebavia ho krizovky nebavi ho zahradka serialom nerozumie fimom neveri ( ako moze to auto vybuchnut taka skoda :((() proste typek co sa nudi a nevie co zo sebou ... a tak si nasiel novu zabavu : mna . Ani neporatam tych kg papierov co mi chodia raz z Mestskej polícii voci spolunazivaniu a bla bla bla .. v zbierke pripadov od stekania psa ked on spi rusim nocny klud (14 00) dalej opekal som z kamosmi na dvore jemu to dymi a robime hluk pritom bolo 18 00 normalne fyzli prisli diskusia nenormalna ...Potom extremy prihoreli mi pukance v mikrovlnke a ko*ot zavolal fyzlov ze mi vybuchla vyrobna drog ... kym som im hodinu vysvetloval co sa stalo dobre ze mi dvere nevyvalili .... a este ma aj tyzden sledovali skym sa stykam ... obdobne hadky ze mu trcia konare z mojich stromov a kadejake ine stupidity doslo to do takeho stadia ze kukal spravy ohlasom softvarovej kriminalite a chce ma ist udat (lenze je vypatlany nevie co a ako to neni komunizmus tak sa nevyzna ) stale len vravi ze pojde ze mam pocitac a ze sa to nemoze ... defakto zecteno neviem co mam robit mozem poziadat aby ho zbavili svojpravnosti alebo daco ? alebo kukla na hlavu a spravit mu nejaku " nehodu " co by ste robili vy ?ako je mozne ze toho kretena ty fyzli vobec pocuvaju ...
dedo komunista jak sa patri, svina udavacska. U nas bol taky co robil pre CO-cku dakedy pradavno, volal fizlov na kadekoho. Zober deda na chodbu a normalne (nie vlezlo, nie milo!!!!) sa ho spytaj ci ma nejaky problem, ci mu nieco vadi, ci ma problem vysporiadat sa s touto dobou ze si to na tebe kompenzuje, ci ma problemy s rodinou a ci nahodou nerozmyslal o odstahovani sa ked mu tak strasne vadis, a ci nepotrebuje aj inu pomoc ako zo strany policie, mu naznac ze je chudacik uz stary a ze doba sa zmenila ze lieky na hlavicku pre styrych ludi mame, lexavriny, nevroly a diezepamy mu predpisu jedna basen. Ked to dedo odmietne, ze po takomto rozhovre si neda povedat, treba pristupit k radikalnym rieseniam problemu. Na tyzden-mesiac si pozicaj od niekoho stary PC s linuxom, svoj komp a CD cka (JA OSOBNE mam vsetky CD a dvd u dvoch kamaratov -- a toho je ina kopa puzdier) daj do kamarata, na danom PC si rozbehaj net a na plne pecky pusti hlasitost videi z CS ka. TO deda vytoci a zavola policiu, policia pride, najde ti hovno a ty policii tak jemne naznac ze je mozno cas deda odporucit na pakaren, alebo do starobinca ze mu tam bude lepsie. Toto ssa cez policiu neporiesi tak ze ty povies ze dedo proti tebe kuje pikle ani ze deda zmlatis, to je komous to bude robit problemy furt.
Skus toto co ja vravim alebo obdobne riesenia, proste nech policia nenajde nic u teba ale vyprovokuj s niecim deda, pretoze ked si policia da namahu a spravi u teba bytovu prehladku a najde hovno, na zaklade dedovho paranoidneho odporucania tak uz budu policajti na deda pozerat takto :roll: a mysliet si o nom svoje.

//autoeditácia príspevku ( 31 May 2009, 18:56 )
nordkapp_pb napísal:svina stara unudena, takych by som vesal za gule do prievanu ... ako uz viaceri vraveli zacni hrat jeho hru, tiez si vymyslaj nezmysly ...
a extremne nenapadne podstrcit nieco dedovi? :wink: to je tiez jedna z moznych variant, nasho chlapca z kuklacov neklepne, ale keby vyvalili dvere dedovi s tym ze ma kokain mozno by ho kleplo . . .
to je cisty vyplod mojej fantazie a nikoho samozrejme na take daco nenahovaram . . . . :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

• §345 Krivé obvinenie - Kto iného lživo obviní z trestného činu v úmysle privodiť jeho trestné stíhanie

§373 Ohováranie – Kto o inom oznámi nepravdivý údaj, ktorý je spôsobilý značnou mierou ohroziť jeho vážnosť u spoluobčanov, poškodiť ho v zamestnaní, v podnikaní, narušiť jeho rodinné vzťahy alebo spôsobiť mu inú vážnu ujmu

Zdroj: Zákon č. 300/2005 Z.z. Trestný zákon
Osobne by som mu najskor poslal doporuceny list, v ktorom by som vymenoval vsetky obvinenia, na zaklade ktorych si mal popisovane problemy s policiou atd., na zaklade ktorych si bol postaveny pred pre teba neprijemne otazky atd. ludi z okolia ako aj rodicov, s ktorymi zijes v jednej domacnosti (jednoducho popisat vsetky problemy, ktore sposobil tebe, prip. aj tvojej rodine) a v zavere ho poziadal aby upustil od protipravneho konania, pretoze v pripade pokracovania krivych obvineni a ohovarania z jeho strany voci tvojej osobe budes nuteny branit sa v zmysle zakona (vid napr. skutkove podstaty citovanych trestnych cinov podla TZ, alebo priestupok proti obcianskemu spolunazivaniu podla § 49 OZ). Tento dopis by som dal prip. naformulovat nejakemu pravnikovi. Nasledne totiz takyto dopis moze figurovat ako jeden z dokaznych prostriedkov.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty ... zas si cely vlhky z tych tvojich snov s otvorenymi ocami ... kokain ... prosimta ... normalka zacat pri susedskych naschvaloch ... nie ty hned mrdnes kokain :-D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

OT: qwerty - a kamarati maju vsetky svoje cdcka zase u teba a ked pride softverovka, staci povedat ze "to nepatri mne"? :)

V pripade ze pouzivas ilegalny softver, mozu ti asi len tolko, ze ti odporucia jeho zlegalizovanie, pripadne jeho odstranenie z pocitaca. Ina vec by bola, leby si tento softver dalej siril.

Ak je dedo po zdravotnej stranke vporiatku (nemyslim psychicku, tam je jasne ze nie), tak si este peknych par rokov pozije, takze ti urcite nezavidim.

Volil by som cestu ignorovania ale napriek tomu normalneho standardneho spravania - pri kazdom zakroku policie by som im otvaral s usmevom na perach, coskoro by ste sa aj spoznali a snad ani ten najzadubenejsi fizel nebude robit problemy, ked vidi ze vsetko je OK a jedna sa len o plany poplach.

Problem je, ze kym ho niekto nespacifikuje na psychiatriu, tak problemy robit bude, a policia nemoze ziadne hlasenie ignorovat - tu by bolo na mieste zvazit, ci sa nejedna o neustale vyvolavanie planeho poplachu, co by podobne ako plane hlasenia "na skole je bomba" malo byt trestne. Prinajmensom kazajka by sa sikla.

Urcite nic v style pomsty neskusat, rovnako ako nepokusat sa mu nieco dohovorit, kedze by za chvilku zvonili fizli za udajne vyhrazanie sa (pre trosku dramatizacie aj so zbranou [pre deda tak moze posobit aj tvoj mobil vo vacku a kluce v rukach]) .. maximalne by som spravil tolko, ze by som napisal slusne formulovany list a vhodil mu ho do schranky - nepride tak k osobnemu kontaktu, a v pripade zeby chcel volat fizlov za vyhrazanie sa pisomnou formou, tak by existoval priamy dokaz o jeho demencii. A ak sa chces vyhnut akemukolvek kontaktu s jeho obydlim, bude najlepsie mu tento dopis poslat doporucene (dostane ho zarucene + je vystopovatelne kedy a kto dopis poslal, takze tam si velmi nenavymysla)

//Tomasito - AMEN :) parada
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Tak ako písal Tomasito,
hoci podľa mňa on ťa aspoň zatiaľ neobvinil z trestného činu, ale iba z priestupku
môžeš na neho teda podať oznámenie o priestupku, lebo ťa nepravdivo obvinil z priestupku
( § 49 ods. 1 písm. d/ Zák. SNR č. 372/90 Zb. o priestupkoch) a v prípade že sa potvrdí, že podal na teba oznámenie o priestupku a toto bolo nepravdivé, môže dostať pokutu tuším do 100,- €.
Je síce nepravdepodobné že sa mu to dokáže, ale skusiť môžeš.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

jak ze sa mu to nedokaze, boli fizli? boli a nie raz... snad nejake hlasenia existuju.
Napísať odpoveď