nazdar prosim o pomoc tych co sa rozumeju PC viac ako priemerny ludia
takze mam wifi net klasicky set antena a krabicka (air live, wireless acess point WL-1120AP, ale tu klasicku po kabli nie s antenou) a teraz problem:
ked aj na telefone najdem moju siet tak je zamknuta a ja potrebujem zistit heslo na pripojenie do siete bez toho abi som kontaktoval providera, ked niekto vie ako na to zak piste jak o zivot budem vam vdacni dik
Tak si ho pytaj od providera, nakolko si si za tie zariadenia urcite zaplatil plnu sumu, takze su tvojim majetkom. Je povinny ti teda dat pristupove udaje.
mas pravdu zaplatil ale zato bi chcel odomna dalsie prachy a kedze mam neobmedzeny net tak mu moze byt jedno ci surfujem s PC alebo telefonu a financna kriza dopadla aj na mna tak to potrebujem nejako obist bez providera
ja som chcel zistit ten port do torrentu. a trebalo tam heslo defultne heslo nepasovalo ani ziadne ine potom som to nechal tak budem pasiv zavolaj prowidera on ti to spravi a je vsetko ok.
picha: Ty si si zaplatil za zariadenia, tak ziadaj k tymto zariadeniam pristupove udaje!!! To je ako keby si si kupil auto, natankoval do neho benzin, ale vozit by ta vozila len sestra s tym, ze ona ti kluce od auta neda.
picha napísal:mas pravdu zaplatil ale zato bi chcel odomna dalsie prachy a kedze mam neobmedzeny net tak mu moze byt jedno ci surfujem s PC alebo telefonu a financna kriza dopadla aj na mna tak to potrebujem nejako obist bez providera
no to neviem ci ti daju heslo lebo router moze byt ich a keby bol tvoj tak neni zaheslovani alebo ho zaheslovali aby si sa tam nedostal a daco nepokazil. skus ho resetovat tak ze budes drzat tlacitko reset 10sek. a sa ti zresetuje heslo ale jeden problem ze neviem ci sa ti nezresetuju nastavenia alebo sa skus spytat mozno ti daju heslo
tomaxx_199 napísal:no to neviem ci ti daju heslo lebo router moze byt ich a keby bol tvoj tak neni zaheslovani alebo ho zaheslovali aby si sa tam nedostal a daco nepokazil. skus ho resetovat tak ze budes drzat tlacitko reset 10sek. a sa ti zresetuje heslo ale jeden problem ze neviem ci sa ti nezresetuju nastavenia alebo sa skus spytat mozno ti daju heslo
nenahovaraj ho na resetovanie, lebo bude bez internetu kym sa ujovi od providera neuraci prist ku nemu a znova nastavit to AP.
heslo mu asi neposkytnu, ja som prave preto presiel ku konkurencii.
vladenko007: Netaraj!!! Skor to byva admin/12345, root/root, admin/admin, admin/bez hesla, root/bez hesla, admin/ovislink. Este som sa s heslom airlive nestretol, ty ano??? Ak ano, tak uved typ zariadenia.
No vidis co vsetko si este nevidel. A netaram a pozeraj dobre.
Ja mam zariadenie WT-2000AMR
//autoeditácia príspevku ( 21 Jun 2009, 15:01 )
Nasiel som ceský manual na ten tvoj modem AirLive WL – 1120AP
Kde sa pise: Defaultní IP adresa je 192.168.100.252. a miesto pre meno a heslo nechat prazdne takze ked ta tam takto nepusti do nastaveni, tak tvoj poskytovatel zrejme nastavil alebo zmenil meno a heslo a asi mal na to dôvod.