CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

Mastros napísal:E.D.

Ping okolo 100. (Vzdy, ked som pozrel, nemal menej ako 100, kolisal.)
fy_sand, skore som nezaznamenal, ale mal urcite slusne. Niekde uprostred som si zapal WH a natacal... ale co! Kuknite si to!
Preco tohto dementa(kolko?) nikto neriesi a nikto sa k nemu nevyjadril ani nic, ako sa aj vas Mastros opital na strane 211,ze sa stara a,ze nebola ziadna reakcia na to demo ani na tu otazku ste mu neodpovedali,podla mna niekto sa velmi zastava hraca kolko?,je to obycajny cheater lamak a vy to vobec neriesite.Ako vydim je to tu dost na pi...
MeiNN.
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MeiNN. »

dido napísal:Preco tohto dementa(kolko?) nikto neriesi a nikto sa k nemu nevyjadril ani nic, ako sa aj vas Mastros opital na strane 211,ze sa stara a,ze nebola ziadna reakcia na to demo ani na tu otazku ste mu neodpovedali,podla mna niekto sa velmi zastava hraca kolko?,je to obycajny cheater lamak a vy to vobec neriesite.Ako vydim je to tu dost na pi...
dido hraca kolko? som videl hrat a som presvedceny(aj ked ho velmi nepoznam)ze nic nema.A nieje to pravda ze sa ho zastavaju len ty nechces uverit pravde..A ked je to tu dost na p*** tak chod hrat inde ,ako to tu uz bolo spomenute nikto ta tu nedrzi... Jediny lamak si tu ty
Papá
a vydim to nemalo chybu :D
dido
Light Expert
Light Expert

MeiNN. napísal:dido hraca kolko? som videl hrat a som presvedceny(aj ked ho velmi nepoznam)ze nic nema.A nieje to pravda ze sa ho zastavaju len ty nechces uverit pravde..A ked je to tu dost na p*** tak chod hrat inde ,ako to tu uz bolo spomenute nikto ta tu nedrzi... Jediny lamak si tu ty
Papá
a vydim to nemalo chybu :D
Pozri si demo lamo
FAIL
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FAIL »

Milí admini. Prosím o odbanovanie mojej IP. Dnes som po dlhej dobe spustil CS a pokúsil sa napojiť na tento server. No a čo nevidím?

Kód: Vybrať všetko

BUILD 2738 SERVER (0 CRC)
Server # 102
[AMXBANS] =============================================== 
[AMXBANS] You are permanently banned. 
[AMXBANS] Banned nick : R@&TO 
[AMXBANS] Reason : ' Cheating ' 
[AMXBANS] You can complain regarding your ban @ www.cs.hojko.com/banlist 
[AMXBANS] Your SteamID : ' ' 
[AMXBANS] Your IP : ' 85.237.226.41 ' 
[AMXBANS] =============================================== 
Kicked : You are BANNED. Check your console.
Môžem Vás ubezpečiť, že ja som nikdy za nick "R@&TO" nehral a tobôž nie s cheatmi. Ide o to, že mám zdielanú IP.

Dufám, že ma pochopíte a dáte unban. Ďakujem.

:)
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

PsychoS napísal:dobre tak aj mastros dostane + no
:)
Dakujem. Teraz sa konecne po 6 ci kolkych stranach VYJADRITE K TOMU DEMU!
Uz to presetrite.

Nechcem si nikoho pohnevat, nikoho urazit alebo cokolvek, ale, mili admini, nerobite ktovieako dobry dojem. Nevyjadrite sa na E.D.a, ked tu ktokolvek zacne konspirovat, ze je to kolko?, nenabehnete s kvantami argumentov ako inokedy mozno zvyknete. Bastrngujete so zmenenym icq... ako to suvisi s tym, ze nemate v rukach dokazy? Kym niet dema, vzdy je to tvrdenie proti tvrdeniu.
MeiNNovi unBAN a E.D.a riadne presetrit.
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

takze aby som sa aj ja k tomu vyjadril hral som vcera s MeiNNom (s nickom ano je to tak) a ja aj DeaD mame nazor ze nieco mal sice nemam dokaz takze to s istotou povedat nedokazem ale rozhodne DeaD dostal od neho hlavu cez stenu sice vedel ze je za tou stenou ale aj tak moc velka nahoda.. Skore ktore mal sa mi tiez nepozdavalo.. ale myslim si ze ked dostal uz dva krat ban tak to pre nic zanic urcite nebolo..
PepoJr.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PepoJr. »

mastros...ak nevies citat ja som sa vyjadril...cakal som na vyjadrenie vitavitu o tom preco si mysli, ze je to kolko (jedine co som tam vtedy nenapisal je, ze na deme je WH)...takze tisko :) ja som za BAN na tu IP aj ked je to na dve veci kedze je dynamicka...a btw. asi neviete, ze nie kazdy admin ma prava na to, aby mohol dat ban aj cez stranku...

callingen: mas dynamicku IP...cize staci vytiahnut router/modem zo zasuvky a mas IP inu...takze unban sa neoplati davat na tu IP...ak ovsem nemas len tu jednu...co by si nemal mat s IP zakladom 85.237.***
keby mas s tym problem tak napis mi SS tam to doriesime...

meinn: na teba mam stale este cas...neboj aj k tebe sa dostanem...stale ziadam aby nedostal UNBAN zatial
Mastros
Light Professional
Light Professional

PepoJr. napísal:(jedine co som tam vtedy nenapisal je, ze na deme je WH)
Huraaaaa! Fuck him off! :)

Vzdy potrebujem Vase potvrdenie mojho podozrenia. Len tak mam dalej odvahu bit sa za moje podozrenia, ktore byvaju zvacsa pravdive. :)
Dakujem.
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

tak, znova som si posvietil na hraca "xxx2", ktory ma uz viac menej sere. dema su 2, bo sa odpojil a o chvilu pripojil.
Prílohy
xxx3.rar
xxx2-reconnect
(1.55 MiB) 32 stiahnutí
xxx2.rar
xxx2
(1.25 MiB) 32 stiahnutí
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

podla mna meinn mal mozno alebo ma velmi drahu zvukovu aparaturu ako repro alebo sluchatka , lebo ked som ho par krat dal vtedy ked mal meno ano presne tak alebo ako ,, tak nemohol mat wh ... a aj ked som sa pozeral ako hra tak sem tam nedal hned z prvej hlavu a ked daval fullaut tak tiez nedaval hlavy .... tot vse 8)
milan dead
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa milan dead »

hrac E.D. nie je 100% kolko?..toho cloveka poznam osobne..a zato ze cheatuje,ja nespravim nic..asi tak aby MASTROS vedel..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Mein. Tomu som dával unban je, pár minút potom sme spolu hrali na servery. Lamil. Neuzatváram to len píšem čo ako bolo. K ostatným sa vyjadrím možno zajtra a najneskôr v utorok. žiaľ bez zvuku demá pozerať nebudem. Komu sa nepáči naša práca, nik vás tu nedrží. Všetko postupne, na nikoho sa nezabúda. To Že sa sem nevyjadria všetci admini neznamená že na to serieme. Niekto má viac Času, niekto menej. Ja mám teraz skúškové napr..
DeaDMAn_X
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeaDMAn_X »

zdravim...ziadam ban pre hraca "potiahni ma" ...tu je demo:

Kód: Vybrať všetko

http://www.edisk.sk/stahni/22596/potiahni.dem_2.27MB.html
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

škoda, že som nenatočil tvoje demko deadman...ale ten potiahni sa ja istý...nechutne cez stenu dával
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

posudte...ale podla mna neni o com.....nick: Bob Friendly
Prílohy
bob2.rar
(2.55 MiB) 35 stiahnutí
Mastros
Light Professional
Light Professional

Nominacia na Zlatu malinu. WH ako svina a nebudem daleko od pravdy, ak poviem, ze aj AB.
pegasusss
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa pegasusss »

uz by mohli aj nove cheaty spravit a inak ich nazvat lebo uz mi je z toho zle furt len WH , AB SH .... uz sa to opakuje ... :D
MeiNN.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

pegasusss napísal:podla mna meinn mal mozno alebo ma velmi drahu zvukovu aparaturu ako repro alebo sluchatka , lebo ked som ho par krat dal vtedy ked mal meno ano presne tak alebo ako ,, tak nemohol mat wh ... a aj ked som sa pozeral ako hra tak sem tam nedal hned z prvej hlavu a ked daval fullaut tak tiez nedaval hlavy .... tot vse 8)
cize ako to? pepo uz mas stanovisko?
dido
Light Expert
Light Expert

MeiNN ty lamak priznaj sa,ze si mal wh
MeiNN.
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

dido napísal:MeiNN ty lamak priznaj sa,ze si mal wh
hh ten spravny hovori,no nic mam aj tak mam inu ip ale chcem Unban aby som mohol hrat na mojom starom nicku,pretoze som nic nemal... tot vse
Zamknuté