Alli - na schudnutie
Alli - na schudnutie
Má niekto z vás skúsenosti s "Alli"?
Schudli ste od toho? Napíšte sem.
Schudli ste od toho? Napíšte sem.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nepocul som o tom, tusim ze to bude dalsi odrb ako vsetky pripravky na chudnutie
zerte bylinky, davajte si ich do vsetkeho, len nejedzte potom, ako si to date, zazenie vam to hlad (jedine psychicky, kedze je to take placebo) a schudnete.. to si mozte dat aj tie vyhodene peniaze do zadku, tiez vas prejde hlad..
ak tie musli, zerte ich rano a raz miesto hlavneho jedla, pohyb a schudnete.. tie musli obsahuju 0% vsetkeho, bez chuti, bez vsetkeho a ked toto nic si date na ranajky, na obed, tak to su 2 jedla pri ktorych nic neprijmete a zeny ked su v diete, pre istotu ani veceru nezeru, takze schudnu.. a ked s tym prestanu, znova su tam kilecka a mozu prejst na LEPSIE BYLINKY...
zerte bylinky, davajte si ich do vsetkeho, len nejedzte potom, ako si to date, zazenie vam to hlad (jedine psychicky, kedze je to take placebo) a schudnete.. to si mozte dat aj tie vyhodene peniaze do zadku, tiez vas prejde hlad..
ak tie musli, zerte ich rano a raz miesto hlavneho jedla, pohyb a schudnete.. tie musli obsahuju 0% vsetkeho, bez chuti, bez vsetkeho a ked toto nic si date na ranajky, na obed, tak to su 2 jedla pri ktorych nic neprijmete a zeny ked su v diete, pre istotu ani veceru nezeru, takze schudnu.. a ked s tym prestanu, znova su tam kilecka a mozu prejst na LEPSIE BYLINKY...
-
DeFeAt
Medium Professional
daj mi konretny pripad, vedecky dokazane, ze vdaka tabletke schudnes 5kg..Patrick7 napísal:To je pravda. Ale vraj keď ty schudneš napr. 5 kg, tabletky ti pomôžu schudnúť ďalších 5 kg,
A tak no... Nechcem sa chytať za slovíčka ale ako môžeš od všelijakých anabolík a stereoidov pribrať (pribrať! lebo keď necvičíš tak ťa len zaleje) tak môžeš od nejakých tabletiek schudnúť. Ale pravda je, že je to asi tak prirodzené ako tie stereoidy.DeFeAt napísal:daj mi konretny pripad, vedecky dokazane, ze vdaka tabletke schudnes 5kg..
-
DeFeAt
Medium Professional
steroidy, presnejsie anabolicke steroidy, vyrabane z muzskeho testosteronu, resp. umele dodavanie testosteronu na podporu rastu svalov, chces mi povedat, ze nejake bylinky pomahaju chudnut?
ja by som anabolicke steroidy a bylinky nedaval dokopy..
princip chudnutia je v tom, ze viac vydas, ako prijmes.. to je cela veda, lenze ovela lahsie sa hovori, ako robi..
ja mozem zacat predavat cistu vodu, specialne vyvinutu pre chudnutie, budem cerpat do 20l flias vody, za neuveritelnych 50 eur (cistaryza 49) a ked si jej date liter rano, na obed a vecer miesto jedol, budete chudnut jak nikdy (nevravim o tom, ze pojde dole aj tolko svalov, ze az..)
cistaryza (dokonale placebo...)
ja by som anabolicke steroidy a bylinky nedaval dokopy..
princip chudnutia je v tom, ze viac vydas, ako prijmes.. to je cela veda, lenze ovela lahsie sa hovori, ako robi..
ja mozem zacat predavat cistu vodu, specialne vyvinutu pre chudnutie, budem cerpat do 20l flias vody, za neuveritelnych 50 eur (cistaryza 49) a ked si jej date liter rano, na obed a vecer miesto jedol, budete chudnut jak nikdy (nevravim o tom, ze pojde dole aj tolko svalov, ze az..)
cistaryza (dokonale placebo...)
-
bolek
Guru
Dobrá kravina. Keby bolo také ľahké takto chudnúť, prečo by sa to všetko vyrábalo? Veď existuje toľko podobných prostriedkov, ktoré zaručene fungujú, že keby fungovali, na svete by nebolo obezity.
A na akom princípe to funguje? Naviaže to na seba tuky, čiže keď sa napapáte a zhltnete tobolku, tak vás preženie-pekne povedané. Inak povedané, môžte si rovno kúpiť preháňadlo alebo si strčiť prsty do krku...
A na akom princípe to funguje? Naviaže to na seba tuky, čiže keď sa napapáte a zhltnete tobolku, tak vás preženie-pekne povedané. Inak povedané, môžte si rovno kúpiť preháňadlo alebo si strčiť prsty do krku...
-
Shark NX
Addict
Tak si to kup a zer. Alebo potrebujes dalsich 10 nazorov ze to je Placebo + mozno nejaky maly efekt?
Ked chces schudnut tak si vstan rano o 6:00 chod si dat 1-2km beh okolo sidliska, vrat sa domov, hod sprchu, daj si ranajky a makaj do skoly/prace
Po skole/praci sa prezlec a chod si zabehat, zaplavat alebo zabehni do Fitka.
Toto je sposob na zbavenie sa tak 2-4kg za mesiac.(Podla metabolizmu a stravovania) + Ziskas skvelu kondicku a budes sa citit skvelo.
Ked chces schudnut tak si vstan rano o 6:00 chod si dat 1-2km beh okolo sidliska, vrat sa domov, hod sprchu, daj si ranajky a makaj do skoly/prace
Po skole/praci sa prezlec a chod si zabehat, zaplavat alebo zabehni do Fitka.
Toto je sposob na zbavenie sa tak 2-4kg za mesiac.(Podla metabolizmu a stravovania) + Ziskas skvelu kondicku a budes sa citit skvelo.
-
DeFeAt
Medium Professional
mattoxx napísal:Chudnutie je hlavne o strave,samotne tabletky ti urcite nepomozu ked sa budes napchvat ako prasa.
k tym bylinkam ti este pribalia, ako by si mal jest a cvicit a ked to budes dodrziavat, efekt byliniek bude 100000krat lepsi : D cize chudnete iba vdaka strave a cviceni..
Nepouzivam alli ale mam nieco ine (zrychlenie metabolizmu, spalovanie tuku [ClenButical - Nutrabolics] ).
Samozrejme ze zalezi na strave a na pohybe. Jednoducho povedane, pri chudnuti je logicky dolezite mat vacsi vydaj ako to co prijmeme.
Pripravky na chudnutie (tabletky, sirup ...) ti len ktomu dopomozu ale fakt ako pisali nadomou ak budes mat vacsi prijem a este ak budes jest mastne jedla alebo jedla s velkym obsahom tuku jednoducho schudnut nemozes.
Samozrejme ze zalezi na strave a na pohybe. Jednoducho povedane, pri chudnuti je logicky dolezite mat vacsi vydaj ako to co prijmeme.
Pripravky na chudnutie (tabletky, sirup ...) ti len ktomu dopomozu ale fakt ako pisali nadomou ak budes mat vacsi prijem a este ak budes jest mastne jedla alebo jedla s velkym obsahom tuku jednoducho schudnut nemozes.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
DeFeAt
Medium Professional
boha az ma nasiera, jak moze niekto takym chu**** veritJ_A_K_U_P napísal:Patrick7 ...ak sa nemylim je to tak ze ti pomoze schudnut dalsich 50 % tzn. že ak schudneš 5 kg pomúže to schudnúť dalsich 2,5 KG