Prasivy sused + softverova kontrola

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
gego
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

ja viem mate pravdu da sa to riesit vseliak ale peniaze na pravnikov nebudem minat ... a ako som uz vysie spominal policajt mi vravi respektive mi naznacil ked som chcel nieco podat ze to nenaplna skutkovu podstatu ohovarania a bla bla bla ... setrit to musi ale vravi mi este dneska napisem ze som nenasiel cin ktory by naplnal skutkovu podstatu daneho cinu a ze a iba pomstievam a ze dostanem za 50 € pokuty a bude po zabave ze to kazdy by si mohol obvinovat koho chcem a ja mu na to a on moze ? a fyzel ties ko*ot 50 rocny ze dany dedko toho prezil viac a ze musim na neho brat ohlad ze bez priciny sa ani listok vo vetre nehne ze isto mu daco robim a ja mu na to hej ze zijem to mu robim ... a hned fyzel ze som drzy ze na tom daco pravdy bude a bla bla bla .... som podpisal svoju zapisnicu co som vravel a dovi do po ani som mu ruku nepodal spekounovi vyje*** ... kam to svet speje co mu mam arzenik sypat do vody kazdy den ci co ?
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Prisam pi...tvor zavolaj jojku.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Zohnal by som si masku: http://www.ptakoviny-cb.cz/product_info ... ts_id=1789

A deda večer nastrašil :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aby dostal infarkt a aby ho ešte stíhali za vraždu z nedbanlivosti, alebo ako sa tomu nadáva... :roll: to je bullshit.

Tomasito dal veľmi dobrý návrh, skúsil by som to takto, alebo sa potom aj nebáť zavolať TV, ktorá by so starým pánom narobila poriadky... médiá majú cit pre vyfarbenie vecí podľa ich predstáv... :wink: určite by ti pomohli... :)
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

a podla mna by si si mal trochu vstupit do svedomia a ist sa s dedkom porozpravat. mozno ked prides k nemu na navstevu tak vymekne a ked sa s nim pekne porozpravas tak prestane robit problemy. vela starych ludi na toto zareaguje. mozno je chyba naozaj v tebe... :)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Loomy napísal:a podla mna by si si mal trochu vstupit do svedomia a ist sa s dedkom porozpravat. mozno ked prides k nemu na navstevu tak vymekne a ked sa s nim pekne porozpravas tak prestane robit problemy. vela starych ludi na toto zareaguje. mozno je chyba naozaj v tebe... :)
"...a potom spoza rohu vybehol agresivny starcek, napichol sa mi na noz (4x) a vnutil mi svoju penazenku..."
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Loomy napísal:a podla mna by si si mal trochu vstupit do svedomia a ist sa s dedkom porozpravat. mozno ked prides k nemu na navstevu tak vymekne a ked sa s nim pekne porozpravas tak prestane robit problemy. vela starych ludi na toto zareaguje. mozno je chyba naozaj v tebe... :)
Sprosta rada ako vzdy :roll:

Ty nepoznas tych starych komunistickych zatrpknutych dochodcov? Skor sa mu podari odstahovat ako sa s nim dohodnut.

Inak s dobrymi susedmi mam aj ja skusenosti. Mam na baraku nasprejovane "Neku*vi sa", komu uz len toto moze vadit :roll:
infinite
Star
Star

Príspevok od používateľa infinite »

mi-chau napísal: Inak s dobrymi susedmi mam aj ja skusenosti. Mam na baraku nasprejovane "Neku*vi sa", komu uz len toto moze vadit :roll:
..asi niekomu, kto zavidi :lol:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

Thovt napísal:Tak ako písal Tomasito,
hoci podľa mňa on ťa aspoň zatiaľ neobvinil z trestného činu, ale iba z priestupku
Vyroba drog je trestny cin ci nie? Sypni starkemu trosku muky za branku a povedz ze mas podozrenie ze skladuje drogy doma :D
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Gepid napísal:Zohnal by som si masku: http://www.ptakoviny-cb.cz/product_info ... ts_id=1789

A deda večer nastrašil :D
Keď sme už pri maskách, tak táto by bola lepšia. :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jedine co dochodca chce je svaty pokoj. Sprav mu preto zo zivota peklo, cely den maj vyje*** death-metal, naser mu pred dvere, kludne mu tym natri klucku, vybi mu okno, podpal mu schranku, daj mu zapalku to zvonceka atd. cokolvek ta napadne.

Jeho to prejde skor nez teba, neboj sa. S takymito chorymi dochodcami to inak nejde a kto to zazil, ten to dobre vie. Ostatni si mozu vypisovat sracky ze mas ist na navstevu kolko chcu... Bud totiz budes jeho chore vylevy trpiet az kym neumrie, alebo mu to dvakrat vratis a on sa velmi rychlo uvedomi. Ziadna tretia moznost neexistuje.

//Point pls, nezazil si = nevies.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

mno len aby senilneho dedka nenapadlo vybijat si na gegovi zlost este aj koli tomu, ze ma pokazenu schtranku..abo v zvonceku zasprajcnutu zapalku.. a podobne.. nevies co mozes cakat od neho.. ja by som aj tak stale volil ignoraciu.. cim starsi..tym s aviac podoba na decko si myslim .. aj decko ked ignorujete tak ho to casom bavit prestane..
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Vidíš, že inak sa to nedá. Políciu to nezaujíma a na vine budeš stále len ty, lebo on je "starý úbohý dôchodca". Musíš mu ukázať, že sa ho nebojíš. Stále ti niečo robí a keď vidí, že sa mu to darí, tak to bude robiť dovtedy, kým mu nevysvetlíš, že je kkt. Ako písal už Gangy... on ti robí zle = ty mu rob zle.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

udaj ho ze ta nepravom x-krat udal on :P
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

ako pisal mi-chau, asi ich fakt nepoznas..
si sadne do autobusu, sedi tam a pi*uje na kazdeho, kto je mladsi ako 20rokov a sedi i ked je autobus poloprazdny, nic sa im nepaci, ked vystupuje este o zastavku skor sa je*e k dveram, popritom si frfla, ze co to je za drzost, preco sa nemozem uhnut, ved vazena pani chce vystupit...
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to ti vobec nezavidim takeho stareho ko*ot, a nechcem byt hnusny k nemu ale zelam ti jeho skoru smrt :twisted:
btw toto co ten dedek robi neni sirenie poplasnej spravy?? ved aj v sudnej sieni tam raz stara baba bola jak navrhovatel a nakoniec ju zalovali za sirenie poplasnej spravy lebo si ten incident len vymyslela
Loomy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Loomy »

Gangy napísal:Jedine co dochodca chce je svaty pokoj. Sprav mu preto zivota peklo, cely den maj vyje*** death-metal, naser mu pred dvere, kludne mu tym natri klucku, vybi mu okno, podpal mu schranku, daj mu zapalku to zvonceka atd. cokolvek ta napadne.
no neviem ak ma tento dochodca kamaratov na policii, ako sa zdalo ze ma, tak staci len spravny telefonat a chalana odvedu na policiu na dalsie vysetrovanie. ja by som neriskoval taketo kraviny
a podla mna sa mylis ze dochodca chce svaty pokoj, tento sa mi zda dost bojovny :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Heh, ja sem hodim len jeden zazitok.
Tiez mame v dedine takuto "znamu firmu" a raz konkretne na niektorych z nasej partie chcel podat trestne oznamenie za uz neviem aku vymyslenu kravinu.
Prisiel na policiu - samozrejme ze ho tam uz poznali ako ponozky - a policajt mu po vypocuti co chce, povedal nech ide domov a nerobi sprostosti. Tak isiel domov s dlhym nosom.
Nehovorim, ze je to standardny postup, ale preboha ked uz u teba boli naozaj parkrat a nic, tak aj policajti uz nemozu byt blbi, i ked oni musia skontrolovat kazde ohlasenie...

Tazko je, no na tvojom mieste by som sa nezavazne porozpraval s nejakym tvojim znamym pravnikovom, co sa s tym da robit.
Ak zacnes hrat jeho hru a robit mu zle, vlastne ukazes, ze jeho bludy boli odovodnene.
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

neni to tak troskuk obmedzovanie ludskej slobody? to sa tez kdesi riesi

a este mas taku moznost ze palba uvidis jak ho naseres xD
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Gangy napísal:Jedine co dochodca chce je svaty pokoj. Sprav mu preto zivota peklo, cely den maj vyje*** death-metal, naser mu pred dvere, kludne mu tym natri klucku, vybi mu okno, podpal mu schranku, daj mu zapalku to zvonceka atd. cokolvek ta napadne.
haha asi tak
a okorenit molotovom na zaver ;)
Fakt ma zaujima ako sa cela situacia vyvinie :)
Ale kazdopadne by som stareho kretena nenechal napokoji.
Napísať odpoveď