hromadny mail (nie spam)
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
hromadny mail (nie spam)
Cawte...
zodna na den sme zmenili host aj nazov web adresy a potreboval by som poslat vsetkym registrovanym mail z infom o zmene apod.
mate daky softik alebo nieco neviem nerobil som to nikdy co vie odoslat naraz 6800 mailov?
podotykam ze niesom spamer a nechcem to zneuzit.. ak to viete tak klude aj na mail alebo SS. ak to nechcete zverejnovat.. googlit som googlil ale nenasiel som nic .. ani dokonca tych botov preslavenych co mi od nich chodia maily.....
dakujem. alebo ak to viete vy urobit a ste ochotny tak aj to bude stacit...
dikes
zodna na den sme zmenili host aj nazov web adresy a potreboval by som poslat vsetkym registrovanym mail z infom o zmene apod.
mate daky softik alebo nieco neviem nerobil som to nikdy co vie odoslat naraz 6800 mailov?
podotykam ze niesom spamer a nechcem to zneuzit.. ak to viete tak klude aj na mail alebo SS. ak to nechcete zverejnovat.. googlit som googlil ale nenasiel som nic .. ani dokonca tych botov preslavenych co mi od nich chodia maily.....
dakujem. alebo ak to viete vy urobit a ste ochotny tak aj to bude stacit...
dikes
t0m4s3:Pošle ten mail hromadne 6000 ľuďom a v momente je v hneď v niekoľkých blacklistoch.
Niečo také sa stalo švagrovi, keď odoslal newsletters zákazníkom.
weroro:Existuje taký soft, ktorý tie maily odosiela postupne jeden za druhým. Mal som ho aj v PC, ale nepamätám si ako sa to volalo. Zistím to a dám vedieť.
Niečo také sa stalo švagrovi, keď odoslal newsletters zákazníkom.
weroro:Existuje taký soft, ktorý tie maily odosiela postupne jeden za druhým. Mal som ho aj v PC, ale nepamätám si ako sa to volalo. Zistím to a dám vedieť.
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
nuz priatelu to by som najprv musel vediet PHP... uz aj mna to napadlo ... keby ze to je forum co sme zmenili problem by to nebol lebo PHPBB to podporuje automaticky ale to nieje forum je to web.. ak to vies spravit aby mi cucalo uzivatelov z databazy a odosielalo im maily tak budem vdacny.. ale problem je v tom ze ja nemam SQL databazu lebo ja som to cele programoval vo flashi..