takze dnes som si isiel von zaskakat (parkour), tak ako na kazdodenny trening.. tentokrat som isiel sam, ved dakedy treba trenovat aj svoje sebavedomie a vnutorneho ducha (o tom niekedy inokedy, ide o to ze ked trenujete sami, da vam to viac ako ked ste zo skupinou...) a isiel som na take dlhe zabradlie (kdo je z TN vie, juzanka), popisem ako to tam vypada pre lepsie predstavenie situacie, cize jedna sa o dlhe biele zabradlie s takym murikom popri tom, pod tym je spad asi 2 metre a tam dole je hlina a stromy, konare zasahuju ponad zabradlie...
fajn a teraz k veci, ide o to ze ako som tam dosiel, trenoval som, odrau sa zjavila cerveny favorit a v nom 4ia ludia, 3ja chalani a jedna baba... ja som rpave klikoval ked okolo isli, tak na mna kukali, ale sak to robia vsetci... o 20 metrov dalej zastavili, prisiel k nim daky dalsi chalan (btw vsetci mohli mat okolo 20 rokov...) aa rozpravali sa tam, ja som isiel na dalsiu seriu... ptm ked ten chalan odisiel od ich auta, tak preparkovali ku mne, teda presli autom tych 20 metrov a zastavili pri mne, avsak vzhladom na to ze som nevedel kdo to je, tak som schytil veci (kluce a mobil co som mal polozeny na tom zabradli) a zliezol dole, ved je predsa lepsie, ked budem mat od nich rozostup, keby nieco chcu... natiahol som sa na strom, a typek (sofer) co vysiel z auta sa ma pytal ako dlho skacem a bla bla bla... hovadiny to neni podstatne, hovoril ze aj on kedysi skakal a tak... chcel aby som mu nieco ukazal, lenze v tu chvilu som dosiel na to, ze nemam mobil... wtf?... ved som ho daval do vrecka... napadlo mi ze nebude daleko a zacal som hladat.. jemu som zatial povedal, ze ptm mu nieco ukazem, ked mobil najdem... hladal som a hladal.. ja na jednej strane a tu sa stala chyba... on zliezol dole ze "pohlada so mnou"... mmm.. a on hladal na druhej strane... teda aspon to tak vypadalo... ptm povedal ze tu babu pojdu hodit domov, ze o chvilku je s5... ze ci tu ete budem.. prikivol som ze dokedy mobil nenajdem tak tu budem teda... odisli.
hladal som a hladal.. obdalec boli 2 baby, kamaratky, a ptm dosli za mnou, celu situaciu som im vysvetlil.. to som ete nevedel ani co sa stalo poriadne... ona mi povedala ze toho chalan pozna, povedala mi aj meno a priezvysko dokonca vie aj kde byva... okolo iduci kamos, ktoremu som meno povedal, na mi hned povedal ze toho typka pozna, ze je na podmienke vonku, ze uj*bal dakeho chalana, a ze vec je jasna, ze to moho byt len on... ja som medzitym miesto asi 15x prekutral cele, a nic som stale nenasiel... mobil tam proste nieje
ten kamos mi povedal ze ako ho pozna, ze moze sa pokusit to dako vybavit, lenze pravdepodobnost ze sa to podari je tak akurat 5% maximalne...
takze pre zhrnutie, mam meno, bydlisko, dokonca viem co je to za cloveka, a neviem co mam robit... potrebujem vediet co by ste vy robili na mojom mieste? mobil bol K750i s 4GB kartou... okrem toho uplne vybity... cize ani prezvonit ani nic nepojde
DAKUJEM za strpenie, a precitanie mojho problemu, poprosim zmysluplne odpovede
btw... mam 15rokov, fotrovci o tom vedia, nahradny mobil mam, len nemam cislo...