Stavkovanie

O športe...

Chodite tipovat?

Ano
562
57%
Nie
426
43%

Celkom hlasov: 988

sedoo
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sedoo »

takze moje tipy na zajtra :

BORDEAUX - MONACO...........+2,5 gola
NANCY - MARSEILLE..............2
VALENCIENNES - PSG............2
KARLSRUHE - HERTHA...........2
COTTBUS - LEVERKUSEN.......+2,5 gola
KOŠICE - TRNAVA................+2,5gola
RUŽOMBEROK - NITRA......... 1
FC SEVILLA - LA CORUŇA......+2,5 gola
BILBAO - ATL.MADRID...........+2,5 gola

:wink: no co poviete ??? :D

dajte sem aj vy niake typy na vikend,,,,a uvidime jak to dopadne :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

To s počtom vsietených gólov je chodenie po tenkom ľade, kurz dobrý, ale riziko tiež.. A Ružomberok - Nitra, hostia môžu vystreliť, darí sa Rákovi, uvidíme no..
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

Tipuje tu niekto na www.tiket.sk a vyhral uz niaku cenu ??
zmija1313
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zmija1313 »

Sagittarius napísal:A tipuje niekto islandskú ligu? Viem, pre niekoho dosť neznáma liga, ale zápasy vychádzajú slušne aj kurzy sú dobré, málo tímov, čiže dobre sa sleduje ako hrá ten, ktorý tím...kolá bývajú často roztrúsené, takže aj viackrát za týždeň je, čo tipnúť...a hlavne sa z veľkej časti hrá v období, keď je v ostatných súťažiach voľno....
No, trochu som si nastudoval tuto sutaz, celkom sa da, len sa tazsie zhanaju info a nie je odveci zledovat predpoved pocasia... Inak vsetkym odporucam sledovat sportove spravy na islandskej statnej tv, v kazdom kole padne aspon 1 gol, na ktorom sa da dobre pobavit...
Zajtra je zaujimave kolo s dost zaujimavymi kurzami. Rozmyslam nad zapasom Hafnarfjordur - KR Reykjavik. KR je sice zdatnejsi super, ale v tejto sezone mali skor slabsich superov, takze tazko nieco usudit. Na 2.strane posledna vyhra Hafnar doma 5-1 prisla po vyluceni superovho brankara za stavu 2-1 a naslednej penalte, takze vykon sice nemusel byt az tak skvely, ale nalada asi bude fajn. V pripade prehry s KR by Hafnar stracal na veduci KR 4 body a kedze ide na titul, mal by zabodovat. Necakam, ze by sa niektore muzstvo spociatku nejak moc hrnulo do utoku... No a KR zatial inkasovalo len 1 gol... Zeby remiza?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tu mam jeden kamaratov tiket zo sutaze Roland Garros, skoda toho zapasu. :?
http://www.ifortuna.sk/ikonto/ukazat-ti ... a73c885336
Innocence
VIP
VIP

Pekne ale dosť slabé kurzy miestami, 1,0x.. škoda toho zápasu no.
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

toto su extremne nizke kurzy, taketo radsej vobec nepodavat :wink:
tenis podavam velmi rad ale iba zapasy ktroe zato stoja :wink:
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ano ja viem, su to take exibicne kurzy. :lol:
Na nete som nasiel jeden zaujimavy tiket, kochajte sa tou vyhrou. :D
https://www.ifortuna.cz/telekonto/ukaza ... f8428ec026
Innocence
VIP
VIP

Pekná trefa no, dnes som dal na Barcelonu, dúfam, že mi to nepokazí..
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

plasmon, mohol by si mi dat stranku kde si ho nasiel? taketo tikety by sa mi zisli (ale aspon den skor aby som si stihol pojst podat) :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

zmija1313 napísal:No, trochu som si nastudoval tuto sutaz, celkom sa da, len sa tazsie zhanaju info a nie je odveci zledovat predpoved pocasia... Inak vsetkym odporucam sledovat sportove spravy na islandskej statnej tv, v kazdom kole padne aspon 1 gol, na ktorom sa da dobre pobavit...
Zajtra je zaujimave kolo s dost zaujimavymi kurzami. Rozmyslam nad zapasom Hafnarfjordur - KR Reykjavik. KR je sice zdatnejsi super, ale v tejto sezone mali skor slabsich superov, takze tazko nieco usudit. Na 2.strane posledna vyhra Hafnar doma 5-1 prisla po vyluceni superovho brankara za stavu 2-1 a naslednej penalte, takze vykon sice nemusel byt az tak skvely, ale nalada asi bude fajn. V pripade prehry s KR by Hafnar stracal na veduci KR 4 body a kedze ide na titul, mal by zabodovat. Necakam, ze by sa niektore muzstvo spociatku nejak moc hrnulo do utoku... No a KR zatial inkasovalo len 1 gol... Zeby remiza?
Skoro ti to vyšlo :) Dosť tesný výsledok. Len škoda Fjolniru, nielen tým, že mi ušiel, ale že som nedopatrením sa mi podarilo podať dva tikety a škoda toho, že som na Stjanrar dal málo.

https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ ... fz%2BK0%3D
https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ ... JfqXhus%3D
https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ ... oEVuL18%3D
https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ ... DSQe58s%3D
zmija1313
Light Star
Light Star

No, ked som to tak pozvazoval zo vsetkych stran, tak som sa napokon tiez priklonil skor k tomu Hafnaru, ale nepodaval som, kedze k istote ohladne toho tipu som mal daleko (gol inak padol na konci a som nanho dost zvedavy).
Horsie je, ze som nejak podvedome tusil, ze toto kolo sa uz Vestmannaeyjar golovo konecne presadi (v doterajsich 4och zapasoch 0 golov), ale fakt som nepocital s tym, ze by mal vyhrat a to este s tym, ze skoro cely zapas bude hrat bez vyluceneho hraca... Takze som dopadol podobne, ako ty, len som to podal len raz :)
No a ten Fram, ach...taky pekny kurzik bol :lol:

Este som objavil futbalovy magazin na tej isladnskej TV, dost dobre aj na zasmiatie obcas http://dagskra.ruv.is/sjonvarpid/4466825/2009/05/25/
:lol: Ale tusim zacinam byt "preinformovany", u inych lig idem s minimom info v zisku, v tejto zatim nic moc...
Sagittarius
Guru
Guru

No ja zase som nehľadal toľko info ako ty, a tento rok mi to celkom vychádza. Ja viem ako hrali predošlé zápasy, čiže akú majú formu a akú formu mali po minulé roky...to je asi tak všetko...
sedoo
Amateur
Amateur

no tak cez vikend tu mame kvalifikaciu MS 2010 vo futbale tak poprosim niake typy :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Mám návrh na módov, nebolo by lepšie tému presunúť do sekcie šport?

// Tema presunuta. Tomasito
sedoo
Amateur
Amateur

:shock: co presunulo sa to??? hmm :P
a kde?? :shock: dajte adresu :)
Sagittarius
Guru
Guru

Fabo napísal:Mám návrh na módov, nebolo by lepšie tému presunúť do sekcie šport?
Aj mňa to už pár krát napadlo, ale aspoň som častejšie navštevoval sekciu Ostatné, tak mi to nevadilo... :D :)

//autoeditácia príspevku ( 02 Jun 2009, 1:17 )
Škoda, že sa mi aj inde tak nedarí ako v islandskej lige.

https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ ... QaN4xXs%3D
https://www.tipsport.sk/webtip-sandbox/ ... ybwJRvE%3D

//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2009, 1:12 )
Tak ani írska liga nie je na zahodenie :)

prvý
druhý
tretí
štvrtý
piaty
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

co hovorite na zapas uruguaj - brazilia ? na braziliu je fajn kurz rozmyslam ze by som to riskol za nejakych 10- 20 eur
Innocence
VIP
VIP

Tiež som pozeral, 2.3 kurz na Brazíliu sa mi zdá celkom OK, ale neviem či by som do toho išiel, juhoamerický futbal je nevyspytateľný, domáce prostredie hrá veľkú rolu a o Brazílčanoch ani nevravím - raz hrajú ako Bohovia, raz ako ViOn Zlaté Moravce.. Takže ťažko povedať. Ale viac som priklonený k tej remízke, poprípade tesnej výhre BRA. Ďalej v Južnej Amerike tipujem víťazstva Bolívie proti Venezuele, Argentíny proti Kolumbii, Paraguayu proti Chile a Ekvádor by mohol minimále bodík ukradnúť Peru..

V Európe by som medzištátne kvalifikačné zápasy MS 2010 na tento víkend videl takto:
Azerbajdžan - Wales 2 (Wales síce v skupine nehrá dobrý futbal, nedosahuje dobré výsledky, ale Azerbajdžan je na tom ešte horšie, preto tento tip). Ďalší zápas Kazachstan - Anglicko - tam hádam netreba diskutovať, povinná jazda pre Anglicko - čistá dvojka. Slovensko - San Marino tiež povinná jazda pre našich, v prípade výhry sa dostaneme na 1. miesto skupiny, tipujem jednotku. Macedónsko - Nórsko - trošku ťažší zápas, ale Macédonci nemajú formu, remíza s Moldavskom je slabý výsledok, preto by som podal na Nórov. Fínsko - Lichtenštajnsko tiež jednoznačná jednotka, Fíni musia zabrať a proti slabým Lichtenštajncom by sa im to malo podariť.. Rovnako ako aj Bielorusko proti trpaslíkovi v Pyrenejách - Andorre - tam to tiež vyzerá na jednotku. Zaujímavým zápasom bude Bulharsko - Írsko, tam sú celkom vyrovnané kurzy, Íri avizujú zohratý útok, Bulhari sa spoliehajú na Berbatova a spol. Ťažký zápas, ja by som dal dvojku. Cyprus - Čierna hora bude jednotka, doma azda Cyperčania zápas nepustia. Rovnako dóma vyhrajú Švédi nad Dánmi v severskom derby a Rumunsko - Litva by mohla byť dvoječka, hoci rumunský futbal išiel dosť dole posledné roky.. Chorváti sú doma značným favoritom proit Ukrajine - 1. Srbsko by malo poraziť slabšie Rakúsko, taktiež 1. Albánsko dostane pár gólov od Portugalska a Islandu nepomôže ani Gudjohnssen a podľahne silnému Holandsku.
zmija1313
Light Star
Light Star

Škoda, že sa mi aj inde tak nedarí ako v islandskej lige.
Este by som upriamil tvoju pozornost aj na pobaltske staty - taka estonska liga sa da natipovat dost lahko, uz po prvom pohlade do tabulky a prezreti si vysledkov ma clovek dost jasno. Samozrejme je tam ale obcas aj dost nizky kurz, ale nejaka-ta dvojkombinacia to zlepsi...
Zamknuté