pridajte sa do skupiny hojko.com a rad si zahram...
inak zaciatkom juna bude nova kampan
beta vraj je, nejak som sa k tomu nedostal
//waa zly link som dal, pohladam
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 17:19 )
no tak tu je ta kampan co som spominal... zeby uz bola? ci som len slepy? http://www.ihatemountains.com/
V pokracovani uvidime opat stvoricu ludi, ktori sa budu snazit prezit boj s infikovanou hordou zombikov v styroch hernych dejstvach.
Hra sa bude opat odohravat v rovnakom case a lokaciach, ako L4D, avsak mapy budu nove.
Ocakavat mozme nove zbrane, medzi ktorymi nebudu chybat ani zbrane na kratku vzdialenost ako napr. baseballova palica, sekera, motorova pila...
Na konci bude cakat hracov boss, ktoreho zdolanie bude vyzadovat velke usilie a kooperaciu.
Viac informacii by malo byt poodhalenych na buduci tyzden pocas E3
tiez sa priklanam k nazoru ludi v diskusii na destructoid.com, ze by som bol rad keby to bol downloadovatelny expansion, ale ostava len dufat ze to tak bude a bude to zadarmo
neostava verit v nic ine nez v to, ze L4D 2 je len jeden velky, sprosty fake, vymysleny naivnymi fanuskami tejto hry, alebo ako odpoved pre dotieravych "novinarov"
.. valve nam cosi este dlzi - nez im zozereme akekolvek dalsie pokracovania, najprv ocakavame HL2: Episode Three, rovnako ako aj Portal 2.
A dal by som aj ruku do ohna, ze to fake je... no vsak coskoro uvidime.
mna to sklamalo celkovo..to bude dosť na hovno keď jedni hraci budu hrať L4D a druhí L4D2..asi chcú zakešovať..omnoho lepšie by bolo keby to spravili ako s TF2..updaty
peknou cestou ide valve - zarobit cim viac.... este som si poriadne nevychutnal left 4 dead kvolu problemom s PC a oneldho vydaju dvojku co podla mna bude rovnaka hra ako jednicka - v podstate bude ako datadisk... zmenia textury atd a moze to ist zas za 50 eur
sakra, toto ma dost nasralo
dufal som, ze to vydaju ako datadisk.
Inak, vyzera to dost divne..moc farebne a tolko svetla v tych leveloch??? to si snad robia srandu
Preboha veď to vyzerá ako tf2 zmiešané s l4d,má to byť hororová atmosféra a nie stalin vs martians.... veď to je smiešne,to čo sľubovali do l4d,teraz sľubujú do l4d2, super fakt,a všetky mapy z 1 pôjdu aj v dvojke, , teraz pekne vybabrali so všetkými čo si kúpili jednotku,ak to nebude zadarmo (dúfam ,že nebudú trhať komunitu na dva kusy) zmenia skiny,skopírujú scripty,pridajú tlmič a zbrane na blízko (ktoré v jednotke chýbajú) dajú tomu denné svetlo a tramtatadá nová hra,
jooo je tam AIDirector v2,takže teraz budeme skákať všetci,týmto ma valve maximálne nahnevalo,som si l4d kúpil,že ho budú expandovať ako tf2 a oni spravia dvojku super....
aj keby to vydali iba ako nejaky update naslo by sa milion ludi co nato nadavali. dobre ze to vydaju ako dvojku. kto nechce nekupi, kto chce kupi...
proste jednotka ostane viac profi hra (na cw ak sa nejake vobec hraju) a dvojka bude cista zabava nemozeme zase od valve chcet aby nam vsetko davali zadarmo. o tf2 sa staraju pomaly dva roky a je to hra za par USD, orange box bola najlepsia kupa tisicrocia... tak nech si aj trocha zarobia na l4d
SynkretizZz napísal:Preboha veď to vyzerá ako tf2 zmiešané s l4d,má to byť hororová atmosféra a nie stalin vs martians.... veď to je smiešne,to čo sľubovali do l4d,teraz sľubujú do l4d2
prave o tom som pisal hore ze keby to vyslo ako update tak kazdy bude papulovat ze preco je tam svetlo, kde je pochmurna atmosfera...
a nikde sa nepise ze sa na stary l4d vyseru, este maju pol roka casu aby pridali aj k nemu nieco. doftedy vyjde dost custom map, mozete sa veselo hrat.