jankyj ... tak okej nooo .. este to kludne mozes dat raz
Antifa
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
kali -> mylsim ze iba ty mas stale s tym nejaky problem ... mylsim ze kazdemu je hned jasne o co ide ked sa povie fanaticka skupina ... ludia slepo veriaci v svoje idealy, o ktorych s nimi tazko diskutovat, lebo nemaju radi ked sa na ne siaha a vytahuju sa spojitosti a nedokazu uznat cudzi argument, majuc pritom nutkanie odkazovat sa na nejaky iny, obcas vzdialeny princip niekedy bez vyrazneho vztahu k povodnej myslienke
... proste to mas v tomto ohlade jedno ci si afak, nacek, greenpeaceak, ježiškár, jehovista, ochranca zvierat alebo nieco ine
...
...
no este ze ma kto poukazat na ot, ze dvojitym metrom sa merat musi. vsak?MakeFake napísal:Antifa je urcite viac prospesna organizacia ako nackovsky spolok dementov menom Slovenska Pospolitost.
mne pride zvrhle, ked mna mozu zavriet za to, ze propagujem nacizmus aj vtedy ak by som mal rok narodenia napriklad na konci nicku, ale ked niekto propaguje komunizmus/socializmus, ktory si vyziadal niekolko nasobne viac nez 6 milionov obeti je to v poriadku.
alebo mna mozu zavriet ak len z casti naplnim skutkovu podstatu zlocinu "osviemcimskej lzi", ale povazuje sa za normalne ked sa o inych genpocidach mlci... nehovoriac o tom, ze tie zamlcovane boli v percentualnej miere pre narody horsie ako pre Zidov holokaust...
V tom pripade co je ten tzv normalny stav? Existuje vobec nejaky normalny stav? Kazdy ma svoje ideali, je v tom pripade fanatik? Ked ja poviem ze sa mi viac lubi NS ako kapitalizmus o co som vacsi fanatik ako napr ty alebo hocikto iny?nordkapp_pb napísal:mylsim ze iba ty mas stale s tym nejaky problem ... mylsim ze kazdemu je hned jasne o co ide ked sa povie fanaticka skupina ... ludia slepo veriaci v svoje idealy, o ktorych s nimi tazko diskutovat, lebo nemaju radi ked sa na ne siaha a vytahuju sa spojitosti a nedokazu uznat cudzi argument, majuc pritom nutkanie odkazovat sa na nejaky iny, obcas vzdialeny princip niekedy bez vyrazneho vztahu k povodnej myslienke ... proste to mas v tomto ohlade jedno ci si afak, nacek, greenpeaceak, ježiškár, jehovista, ochranca zvierat alebo nieco ine ...
Ked sa pozreme na definiciu fanatizmu tak za fanatika mozme oznacit hocikoho.
Vas problem je ze tu riesite zastupcov (jednotlivcov) urcitiych myslienok ktorych rozmyslanie je rozhodne fanaticke ale co to ma docinienia s tou danou myslienkou?
S tym uz strasne trapny....vravel som ze uz sa nebudem ozyvat, ale proste neda mi....jackb napísal:jj, rovnako ako vsetky bandy a spolky polodementnych ludi merajucich vsetko dvojitym metrom....
Keby si pisal aspon nieco co je k veci, ale vidim, ze vsetci musite drbnut hoc co, len aby to bolo proti Antife...aj napriek tomu, ze sa sami strapnujete....
Prosim Jackb vysvetli mi preco ked AFAci meraju dvojitym metrom maju na oficial AFA stranke zverejneny clanok s titulkou Romští rasisté odsouzeni konkretne: http://zpravy.idnes.cz/soud-rozdal-po-c ... _krimi_cen
To sa ti vidi ako dvojity meter?
A hovorte si co chcete, pre mna bude kazdy kto velmi vyskakuje, nadava, uraza a podobne. lavicu....tak je jasny praviciar, ci sa jedna o nacinalistov, nacistov dokonca fasistov a rasistov....keby vam boli obidve strany srdecne ukradnute...vyzeralo by to uplne inac...nesterali by ste sa ani do jednej a ani do druhej strany....
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
v podstate sme v urcitom smere fanatikom kazdy ked sa na to mame divat teda takto ako si ty nacrtol (bez ohladu na to ze urcite vies ako som svoj post myslel a mas len nutkanie posunut to niekam dalej) ... idealy kazdeho z nas vsak niesu nebezpecne, pretoze sa nezdruzujeme s dalsimi fanatikmi a nesnazime sa z nasich idealov spravit skupinovy postoj, ktory "moze niekoho poskodzovat a poburovat" ... takisto akurat pouzivas dvojity meter, pretoze ked ti to vyhovuje snazis sa pausalizovat (cigani su zli, lebo velke percento z nich ma kriminalnu minulost) ... na druhej strane chces individualny pristup, ked niekto povie ze nackovia niecokali520 napísal:V tom pripade co je ten tzv normalny stav? Existuje vobec nejaky normalny stav? Kazdy ma svoje ideali, je v tom pripade fanatik? Ked ja poviem ze sa mi viac lubi NS ako kapitalizmus o co som vacsi fanatik ako napr ty alebo hocikto iny?
Ked sa pozreme na definiciu fanatizmu tak za fanatika mozme oznacit hocikoho.
Vas problem je ze tu riesite zastupcov (jednotlivcov) urcitiych myslienok ktorych rozmyslanie je rozhodne fanaticke ale co to ma docinienia s tou danou myslienkou?
Lubos -> takze ked ja nesuhlasim s Antifou, tak som automaticky blbec a som skatulkovany ako ultra pravica ? ? ? ... nepopieram ze moje nazory a postoje su mierne doprava, ale nemam rad extremnu pravicu, takisto ako extremnu lavicu ...
Tym padom fanatizmus je problem jednotlivcov a o tych sa tu ja nesnazim hovorit. Naopak ty zavrhujes ideu to uz jedno ci lavicovu alebo pravicovu koli fanatikom teda jednotlivcom. V podstate to je take nevedome hadzanie vsetkych do jedneho vreca. V tomto pripade neni podstatne aky je tam pomer zastupcov atd... hlavna je myslienka a idea ktora sa naopak moze distancovat aj od vlastnych fanatickych predstavitelov. Moj odpor k afe je v provom rade koli jej myslienkam a ideam a potom mozno koli par jednotlivcom.nordkapp_pb napísal:v podstate sme v urcitom smere fanatikom kazdy ked sa na to mame divat teda takto ako si ty nacrtol (bez ohladu na to ze urcite vies ako som svoj post myslel a mas len nutkanie posunut to niekam dalej) ... idealy kazdeho z nas vsak niesu nebezpecne, pretoze sa nezdruzujeme s dalsimi fanatikmi a nesnazime sa z nasich idealov spravit skupinovy postoj, ktory "moze niekoho poskodzovat a poburovat"
Miesas hrusky s jablkami. Nemozes porovnvat entikum so zastupcami hnutia, myslienky a idei, ktoru teoreticky aj ked nerealne moze zastupovat aj sam cigan aj ked ide proti nemu.nordkapp_pb napísal:vidis tu dufam tu paralelu medzi pausalizovanim cigani su zli spinavi zlodeji a nacionalisti su nasilni holohlavi blbci
Cigan si nevybral to ze sa stane ciganom nevybral si svoju identitu ale moze si vybrat hnutie alebo nazor myslienku a svoju ideu, naopak nacionalista sa rozhodol ist touto cestou ktora ale nemeni jeho idnetitu a nemoze ju zmenit a opat ako ju bude presadzovat je problem jeho sameho. Moze tym len spinit poslanie hnutia ideu a myslienku ale ta vo svojej podstate zostane neporusena lebo je postavena na pevnych zakladoch a na nejakych pravidlach a zasadach.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ano ty sa snazis hovorit o mylsienke, ale ja ako clovek, ktoreho zabomysie spory az tak nezaujimaju a nemam cas surfovat po strankach, pripadne citat literaturu v ktorej su nejakym sposobom pravidla a pevne zasady tychto idei dane si mozem nazor na tieto idey tvorit jedine z toho co vidim a pocujem ... preto jednotlivcovi musim prisudit vacsi vyznam, kazdy jeden jednotlivec totiz nejaku tu myslienku hlasa ... ked sa jeho pohlad odklonuje od zauzivaneho a spravneho nazoru, preco sa potom sam povazuje za prislusnika "hnutia", preco ho VY povazujete za prislusnika hnutia a bratrickujete sa s nim, ked vam robi nedobre meno ? ? ? ... nemali by ste si najskor vy sami spravit poriadok medzi sebou ? aby vase nazory boli konzistente ? az potom mozu ludia pochopit o com nejaky ten nacionalizmus alebo narodny socializmus alebo za co kopete je ... a takisto je to aj s afakmi a inou chátrou ... kazdy sa odvolava na myslienku o ktorej vo vela pripadoch ani sam moc nevie a prezentuje nieco uplne ine
...
Mna tieto zabomysie spory tiez nezaujimaju a tak isto si robim nazor podla toho co vidim a pocujem. Problem je ale v tom ze mainstream tymto tzv zabomysim vojnam venuje az prilisnu pozornost najma s cielom co najviac pospinit tu NS stranu. Preto potom take nazory vaciny fora na extremizmus a podobne.nordkapp_pb napísal:ano ty sa snazis hovorit o mylsienke, ale ja ako clovek, ktoreho zabomysie spory az tak nezaujimaju a nemam cas surfovat po strankach, pripadne citat literaturu v ktorej su nejakym sposobom pravidla a pevne zasady tychto idei dane si mozem nazor na tieto idey tvorit jedine z toho co vidim a pocujem
A ako si dosiel k tomu ze sa s nimi bratrickujeme? Mne nezaujima ci niekto v mene NS malti ciganov alebo chodi na narodne stretnutia s cielom zdruzovat sa.nordkapp_pb napísal:ked sa jeho pohlad odklonuje od zauzivaneho a spravneho nazoru, preco sa potom sam povazuje za prislusnika "hnutia", preco ho VY povazujete za prislusnika hnutia a bratrickujete sa s nim, ked vam robi nedobre meno ? ? ?
NS je politicky smer ktory ma svoje zasady a pravidla a a zneuzit ho moze kazdy rovanko ako sa da zneuzit demokracia ktora ma tiez nejake zasady a pravidla. Mna ale zaujima ci tie zasady a pravidla su prospesne pre mna a moje okolie t.j blizkych.
Preco si furt myslis ze nemame medzi sebou poriadok? Kto ma? Zda sa ti ze oz Sp alebo Delnicka strana maju vo svojich radoch nejaky bordel? Opat riesis nepodstatnych ludi a mladez ktora s tymito smermi nema nic spolocne. Je to to iste ako ked neznasas krestanstvo koli tomu ze zla je cirkev.nordkapp_pb napísal:nemali by ste si najskor vy sami spravit poriadok medzi sebou ? aby vase nazory boli konzistente ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
bavili sme sa o extremistickej verbeži a tu zial bohu ako NS tak Afaci medzi sebou maju ... keby nemali tak by bol pokoj
... berme to tak ako to je, nebudeme predsa odhliadat od toho ze sa ako k NS tak k AFe hlasia mladi spratkovia co maju nasrane v hlave a robia bordel ... preco som nikdy nepocul ze sa afa alebo ns od takychto ludi distancuje ? preco im to neda otvorene najavo ? potom tu vznikaju taketo povedzme nedorozumenia a ludia si mylsia ze ns je nieco co "oficialne" neni ... predsa len niekto musi tu ideu vykonavat ... co napadne ludi ? ze chce ideu naplnat par slusnych ludi ? alebo to co casto vidia na roznych pochodoch ? ...
... a tiez ma sere ze media pospinuju viac NS ako inych aj ked sa tvaria strasne nestranne ... a uz som tu raz vyjadril ...
... a tiez ma sere ze media pospinuju viac NS ako inych aj ked sa tvaria strasne nestranne ... a uz som tu raz vyjadril ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
a v afe by bolo kolko ludi podla teba ? ? ?Risko napísal:keby nebolo mladeze ktora ma nasrane v hlave tak by v SP bolo 5ludi.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
je v celku logicke, ze 15 rocne decka maju nasrane v hlave.. ide len o to ako sa rozhodnu, vyholit hlavu, kupit thor steinar tricko, maskacove kamase a bomberu
alebo naopak, Che na tricko a "boj" proti nackom..nieco ako metalisti-depechaci v osemdesiatych rokoch. Je to vcelku prirodzenu pre velku cast deciek, vacsina z toho vyrastie...Alebo nevyrastie ako kali a AA, ale to uz je o inom
celkovo je tato tema dostatocne hlupa, ani jedna ani druha strana nespravi kompromis a nebude sa snazit pochopit..ved preco aj? navzajom sa potrebuju..
celkovo je tato tema dostatocne hlupa, ani jedna ani druha strana nespravi kompromis a nebude sa snazit pochopit..ved preco aj? navzajom sa potrebuju..
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
slovak zijuci v CR nezaujimajuci sa o filmy podporujuce ideu bez diskusie si bude pozerat rusky dokument o ruskych antifasistoch ... ten bol dobry ze ?
... vychadzajme z toho co mame doma a co denno denne vidime -> 15-18 rocne deti, ktore ani nevedia o co ide, hlavne ze sa maju s kym ozrat, nafetit, pobit, maju na koho posobit tvrdym dojmom
a mimo toho su vsetkym na smiech
...
Key -> ... ani jedna ani druha strana nespravi kompromis a nebude sa snazit pochopit..ved preco aj? navzajom sa potrebuju ...
Key -> ... ani jedna ani druha strana nespravi kompromis a nebude sa snazit pochopit..ved preco aj? navzajom sa potrebuju ...
Ale ta extremisticka verbez je vsade. Tak stale nechapem preco mam opovrhovat myslienkov resp preco ju nazyvat extremistickou.nordkapp_pb napísal:bavili sme sa o extremistickej verbeži a tu zial bohu ako NS tak Afaci medzi sebou maju ... keby nemali tak by bol pokoj
Lebo si zrejme ani nechcel pocut. Jeden z prikladov:nordkapp_pb napísal:preco som nikdy nepocul ze sa afa alebo ns od takychto ludi distancuje ?
http://www.hojko.com/post1182966.html?h ... t=#1182966
Si schopny toto aj niecim podlozit alebo je to len take taranie do vetra?risko napísal:keby nebolo mladeze ktora ma nasrane v hlave tak by v SP bolo 5ludi.
Ked budes kydat, nadavat a urazat lavicu s tym, ze o pravici ani neceknes tak nieje snad o com....direme v tebe pravicovy duch.nordkapp_pb napísal: Lubos -> takze ked ja nesuhlasim s Antifou, tak som automaticky blbec a som skatulkovany ako ultra pravica ? ? ? ... nepopieram ze moje nazory a postoje su mierne doprava, ale nemam rad extremnu pravicu, takisto ako extremnu lavicu ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
blbče, ze ti tak musim so vsetkou uctou povedat, precitaj si celu temu a uvidis ze sa nepriklanam v tom zmysle o ktorom sa bavime ani k lavici ani k pravici ... a ano drieme vo mne skor pravicovy duch a nevidim na tom nic zle, pravicoa politika mi vonala vzdy viac ... v dnesnej dobre by sa to dalo definovat ako ze som "stredo-pravý"Lub0$ napísal:Ked budes kydat, nadavat a urazat lavicu s tym, ze o pravici ani neceknes tak nieje snad o com....direme v tebe pravicovy duch.
Kali .. presne preto, preco som to uz raz napisal ... apropos -> niekto musi byt vykonavatelom tej myslienky a zial je to z mojich skusenosti tak ze sa o to svojpomocne snazia prave ti takzvani "extremisti" ... ked sa k tomu pripoji Slovenska pospolitost ktora defakto vytvorila nieco ako neozbrojeny polovojensky oddiel (pochodovanie, uniformy, bla bla bla) spolcujuci aj takychto "extremistov" tak sa nemozes divit vobec nicomu, a ak sa napriek tomu divis tak uz prestavam chapat ...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe