Jedi Academy

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Arkarian
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Jedi Academy

Príspevok od používateľa Arkarian »

Zdarec :) Hledal jsem ale nenasel jsem... Hrajete nekdo tuto hru ? co si o ni myslite ? Ja tuto hru hraju asi 5 let a musim rictze je to opravdu to nejlepsi :) Kdyz jsou spravny lidi tak muzete jen tak sedet a podivat nebo duelit... Kdo hraje tak mozna znate Hypnoserver - bohuzel uz nejede. Ja jsem v klanu nfus (kdo zna vi o cem je rec) a je to jeden z mala aktivnich klanu v CR... proto bych chtel poprosit ty, kteri to jeste nezkusili at to urcite zkusi :)
podrobnější info :
Jedi Academy
Hra Jedi Academy je velmi blízkým pokračovatelem hry Jedi Outcast. Běží na stejném enginu a spousta herních elementů je totožných. Ale i tak je pár novinek oproti Jedi Outcast. Týkají se několika oblastí. Především je to pochopitelně nový, docela propracovaný příběh, dokonce mající konec za obě strany síly, jako tomu bylo v Jedi Knight: Dark Forces 2. Jedná se o akční hru z pohledu třetí osoby. (zdroj:jedi.majerco.net)
Prílohy
jediacademy2.jpg
jedi_academy_2.jpg
Jedi Academy.jpg
ja-2.jpg
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Co takto nejake info? alebo screeny? (viem pouzivat google, ale ked uz zaklada temu nech sem aj nejake info da)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

royalflush ty si nejaký prudko agresívny na každého užívateľa ako som postrehol v poslednej dobe. Ak sa o to zaujímaš, nájdi sám, a ho´d sem info ty...
http://www.abcgames.sk/?p=screenshoty_zobraz&ID=6655
čo sa mňa týka, som veĺký fanda SW. samozrejme som hral. Aj 1 aj 2... K MP som sa žiaľ nikdy nedostal, nemal som v tej dobe internet. Vždy som hľadal hru SW na tento spôsob. Svetelné meče a rúbať všetko čo sa dá :) Máte nejakú stránku váźho klanu? Mávate nejaké zápasy alebo jak to nazvať?
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No stranka naseho klanu je nfu-section1.own.cz ... dovolim si rict ze je to trochu pro klan takze bude lepsi na ty zaklady jedi.majerco.net. Ale Jestli te to vzalo tak se za nama nekdy prijdi podivat na server : 193.19.179.22:29080 ... je to cesky multi server a ted tam byva dost lidi. Jinak zacatky jsou vzdycky tezke, zvlast tady kde o tobe nerozhoruje zadny level nebo postava ale jen to jak to umis. A tech zpusobu jak hrat a jak bojovat je hodne :). jinak se to deli na base a ja+ mod ... na base(cista hra bez nejakych modifikaci) se hrava liga a clan wary na ja+ je hlavne sranda a desitky prikazu... na multi musis mit ja+
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

lekoklatik napísal:royalflush ty si nejaký prudko agresívny na každého užívateľa ako som postrehol v poslednej dobe. Ak sa o to zaujímaš, nájdi sám, a ho´d sem info ty...
Ja niesom agresivny. Len upozornujem. :)
k teme : Vyzera to dobre. Hral som tiez nejaky podobny star wars ale bolo to z pohladu 1 osoby a vacsinou sa tam strielalo s pistolou... nevie niekdo ktory to bol star wars?
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

to byl jedi outcast
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Arkarian napísal:to byl jedi outcast
tak tych FPS SW hier s pistolou bolo "trosku viac" nemusi to byt len to co si spomenul ty :D
a inak, to je nieco podobne ako KOTOR?
lekoklatik
VIP
VIP

nie schyzo. kotor je RPG.
Toto môzeme prirovnať skôr k štýlu POP. Až na to že tam neskáčeš atď. proste chodíš kam ťa misia vedie a rúbeš.
máš tam pár síl, zbraní atď. samozrejme najkrajšie na tom je, že sú tam kombá so svetelným mečom. Po tom som vždy túžil :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Jedi academy bola podla mna najlepsia SW hra, bodaj by vydali nieco podobne v novom kabate. Uvidime aka bude The Old Republic.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Jedi academy bola podla mna najlepsia SW hra, bodaj by vydali nieco podobne v novom kabate. Uvidime aka bude The Old Republic.
old republic bude MMO cize z trochu ineho sudka
lekoklatik
VIP
VIP

akože niečo na spôsob WoW? že kúpiť konto, platiť každý mesiac a behať vo virtuálnom svete? Dúfam že sa za to platiť nebude, inak by som sa na to dal. Ale inak http://pc.ign.com/dor/objects/816935/bi ... rl_e3.html

k téme. rozbehám neoriginálku po nete?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:akože niečo na spôsob WoW? že kúpiť konto, platiť každý mesiac a behať vo virtuálnom svete? Dúfam že sa za to platiť nebude, inak by som sa na to dal. Ale inak http://pc.ign.com/dor/objects/816935/bi ... rl_e3.html

k téme. rozbehám neoriginálku po nete?
ano je to mmo, neviem ci to bude jak wow, tvorcovia hovoria skor ze nieco ako MMO kotor, nechajme sa prekvapit
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

slibuji ze by to mleo byt MMORPG s prvkama wow i lineage (dve nejlepsi mmorpg) ... Jinak k tomu Jedi Acedmy, single player je docela nudny oproti multiplayeru .. doporucuju :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Arkarian napísal:slibuji ze by to mleo byt MMORPG s prvkama wow i lineage (dve nejlepsi mmorpg) ... Jinak k tomu Jedi Acedmy, single player je docela nudny oproti multiplayeru .. doporucuju :)
tak lineage oznacovat za najlepsiu mmorpg chce peknu odvaju :lol: neni to zla hra ale k najlepsim ma hodne daleko
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no podle me je lineage urcite zabavnejsi jak wow ... kazdy ma jiny nazor ale pro me je lineage urcit nejlepsi
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Arkarian napísal:no podle me je lineage urcite zabavnejsi jak wow ... kazdy ma jiny nazor ale pro me je lineage urcit nejlepsi
jasne kazdeho bavi nieco ine...len globalne najlepsie mmo su wow, wh online, everquest atd ale lineage 2 to nie :)
kutlo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutlo »

ked uz sa tu hovori o tom old republic tak davam podla mna paradny a bruatalny trailer :shock: ....podla mna to bude lepsie ako cely wow...ktore vymyva mozgy :wink:
http://www.sector.sk/video/8768/star_wa ... _e3_09.htm
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kutlo napísal:ked uz sa tu hovori o tom old republic tak davam podla mna paradny a bruatalny trailer :shock: ....podla mna to bude lepsie ako cely wow...ktore vymyva mozgy :wink:
http://www.sector.sk/video/8768/star_wa ... _e3_09.htm
a cim wow vymyva mozgy? :roll:
Arkarian
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

no wow me mozek nevymyl :D grafika mizerna hratelnost se rika ze je dobra me se moc nezda.... wow me opavdu nevzalo ale kazdy si hraje neco jinyhho takze omlouvam se wowkarum :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

SchYzo napísal:old republic bude MMO cize z trochu ineho sudka
Ale herny styl je ten isty, takze je mi srdecne jedno ci to bude SP alebo MP.
Napísať odpoveď