Dobry horor
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mozem odporucit saw , akurat dnes som pozeral saw 5 a zase to bolo dobre jednoducho aj ked tento film bude mat nekonecne vela casti stale ma to bude bavit , aj ked druhi si myslia ine...
dalej celkom v pohode seria dead evil(1,2,3), zombies den D prichadza, a je toho vela ale teraz mi to nejak vypadlo
dalej celkom v pohode seria dead evil(1,2,3), zombies den D prichadza, a je toho vela ale teraz mi to nejak vypadlo
-
Old Dirty Bastard
Guru
Dead Evil? môžeš nejake bližšie info uviesť? Nikdy som o takom niečom nepočul..
originali: na tom je strašidelne asi len to, že sa to zaklada na skutočnosti
čakal som na nejaku lakačku, lenže nejako cely film nič neprišlo.. zao v Karantene bolo par kvalitnych "lakacich" scen //ale zas tam hraje Dexterova segra
lol
originali: na tom je strašidelne asi len to, že sa to zaklada na skutočnosti
-
pryja
Darca
tak za poslednu dobu:
top:
Pad do tmy - min.2krat som skoro zinfarktovala a to som nepozerala celkom potme a sama
Saw 2 - a to ani neviem, ako som sa k tomu dokopala, lebo jednotku vobec nemusim.
Rec - klobuk dolu, aj ked som sa pri tom extra nebala, ale to napatie, co sa tam deje, co to sposobilo, co sa este vsetko hore skryva a v originalnom zneni s titulkami je to fakt zazitok, o konci ani nehovorim.
celkom dobre:
Metro
Sirotinec
Temne patro
Oko
A skoda zabiteho casu:
Hmla - jedine ten koniec stal za pozretie celeho filmu
Zmeskany hovor - to som uz aj zabudla o com bolo
Hranice smrti - tak to uz je moc
Identita - tam az moja inteligencia asi nesiaha, vobec som to nepochopila
top:
Pad do tmy - min.2krat som skoro zinfarktovala a to som nepozerala celkom potme a sama
Saw 2 - a to ani neviem, ako som sa k tomu dokopala, lebo jednotku vobec nemusim.
Rec - klobuk dolu, aj ked som sa pri tom extra nebala, ale to napatie, co sa tam deje, co to sposobilo, co sa este vsetko hore skryva a v originalnom zneni s titulkami je to fakt zazitok, o konci ani nehovorim.
celkom dobre:
Metro
Sirotinec
Temne patro
Oko
A skoda zabiteho casu:
Hmla - jedine ten koniec stal za pozretie celeho filmu
Zmeskany hovor - to som uz aj zabudla o com bolo
Hranice smrti - tak to uz je moc
Identita - tam az moja inteligencia asi nesiaha, vobec som to nepochopila
-
PAuLi3
Darca
Vcera som si pozrel Dead Snow, tento horor fakt odporucam...
Dnes sa chystam na
Cold Prey 1 a Cold Prey 2
.. uvidime co to bude..
som si myslel ze norska produkcia to bude nejaky smejd , ale opak je pravdou
Dnes sa chystam na
.. uvidime co to bude..
som si myslel ze norska produkcia to bude nejaky smejd , ale opak je pravdou
to si musis robit prdelGothaR napísal:Mist je blbost, toto je hororova lahodka: [Rec]
a aby som nebol od veci, tak posledny horror ktory nebol zly bol jazero smrti, akoze moc to s horrom nema ale ma to atmosferu co je u mna prvorade... neviem strasne malo horrov je pri ktorych sa clovek fakt boji... (tiez som skusil one missed call, ale potom ako sa ta zena hodila pod vlak som to vypol, strata casu)
-
mirak2
Hardcore addict
Kelko: uz som ti isiel dat k+ za nazor na REC a jak som precital nazor na Eden Lake...kriste, to bola taka BLBOST, romanticky zalozena dvojica sikanovana a ustvana partiou mozno 15rocnych spratkov, uz len ta idea je totalne tupa...to bol taky typicky film pre televiziu so zaciatkom o 21:30...o rec sa radsej ani nevyjadrujem....spanok zaruceny...posledna scena to mierne pozdvihla, ale inac kvalitny bolehlav z "autentickej" kamery, nuda, voda, soda, chara..nic..
Ja síce horory skoro vobec nepozerám , radšej sa im vyhýbam , lebo ma moc nezaujímajú , alebo ich nemienim pozerať preto aby som čakal kedy ma niečo nalaká , alebo preto , že niektoré veci sú hrozne smiešne a pritiahnuté za vlasy . Ale ak mám povedať dobrý horor tak po psycho stránke určite saw , a po stránke kde som sa veľakrát naľakal je to kruh , exorcista , pád do tmy , 3:15 , pach krve a samozrejme filmy kde hral freddy a jason .
-
Cyrus666
Light Professional
to bol dalsi o nicom horor s chorobu len tu sa im to zazracne podarilo izolovat od sveta tak tu nemame dalsi doomsday.....neviem coho si sa tak bal....strasna slabota totalna...draco napísal:omfg akurat som dopozeral Quarantine a poviem vam ze naposledy som sa tak zlakol koli filmu ked som mal 15![]()
![]()
, ked ku koncu na tej povale vyskocilo to dieta nakazene skoro som si nakakal do gaci, som mal tmu v celom byte a repraky dost nahlas a okolo seba
no neviem ci nejdem skontrolovat tie gate pre istotu
Mirrors bol horor kde som sa konecne po dlhej dobe par krat aj nalakal a konecne ziadny vrah ani virus ale niaka vyssia sila...celkom fajn
-
Old Dirty Bastard
Guru
si to tak napisal, ako keby bolo na svete dokopy 5 ducharskych horrorovCyrus666 napísal:a konecne ziadny vrah ani virus ale niaka vyssia sila...celkom fajn
-
lekoklatik
VIP
Nechápem tomuto príspevku kvôli tomu ešteže ale ak si chceš skutočne film užiť, nauč sa čítať. /titulky/ ak bude chcieť niekto napísať že pri čítaní sa nemôžem pozerať na film tak hold čo už. Ja stíham.belo15 napísal:Este ze ten horor REC ste videli so slovenskym alebo ceskym dabingom? Lebo to nemozem nikde najst.