Koss UR29
-
RainbowSix
Light Professional
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
http://www.headphones.cz/inshop/domaci/ ... -k-512.htmShark NX napísal:Tak tak. Kossy su len umelo prebasovane. Ten pravy cisty zvuk mas u AKG a Sennheiser ... Ale tak vyzeraju aj tie ceny.
V tej cene si môže dovoliť aj AKG. Predpokladám, že to bude na domáce počúvanie. A pri AKG neexistuje zlý zvuk
Tam máš len vyššie a nižšie modely
-
Shrekzv
Star
violator: na domace pouzivanie....hudba filmy...ide mi o to ze su odhlucnene ...ze mam pokoj od okolia......ako ked je okolie ludne tak 5.1 repraky mam
. ......a ties k notebooku...na cestovanie..tam si 5.1 repraky nevezmem...a integrovane
..na zaplakanie
Shark NX: ano su umelo prebasovane..a hlavne porta pro........neda sa to poriadne pocuvat...basy su aj tam kde nemaju byt ..preto som si porty nekupil.......Sennheiser ma spoluziak tusim PX100...chvali ich....a AKG mam ja do usi a nemozem na ne povedat nic....som max spokojny
jin: Ako som napisal vyssie...mam akg a som spokojny...ale dozivotna zaruka je dozivotna ...nevies co sa ti kedy pokazi....preto radsej volim koss
Shark NX: ano su umelo prebasovane..a hlavne porta pro........neda sa to poriadne pocuvat...basy su aj tam kde nemaju byt ..preto som si porty nekupil.......Sennheiser ma spoluziak tusim PX100...chvali ich....a AKG mam ja do usi a nemozem na ne povedat nic....som max spokojny
jin: Ako som napisal vyssie...mam akg a som spokojny...ale dozivotna zaruka je dozivotna ...nevies co sa ti kedy pokazi....preto radsej volim koss
-
jin
VIP
AKG mám už nejaký ten piatok a nepokazilo sa nič. Vobec nič. Pri domácom používaní ti ani nehrozí premáhanie káblov, ani nič podobné. Sú to poctivé sluchátka, ale keď teda koss, tak kossShrekzv napísal:jin: Ako som napisal vyssie...mam akg a som spokojny...ale dozivotna zaruka je dozivotna ...nevies co sa ti kedy pokazi....preto radsej volim koss
musim len suhlasit, otec ma v radiu viacero typov sluchadiel od roznych vyrobcov a AKG vydrzali najviac-maju dobru kabelaz a samonastavovaci hlavovy most a kvalitne spracovanie...ma aj Kossy konkretne TD85 a tie su fakt naozaj strasne...chod do AKG, Sennov alebo do Audio-Technica...ja by som ti odporucil AKG K518 http://www.headphones.cz/inshop/profesi ... 518-dj.htm su na vsetranne pouzitie a su aj skladacie co sa pri transporte naozaj hodijin napísal:AKG mám už nejaký ten piatok a nepokazilo sa nič. Vobec nič. Pri domácom používaní ti ani nehrozí premáhanie káblov, ani nič podobné. Sú to poctivé sluchátka, ale keď teda koss, tak koss
-
luto
Darca
Pouzival som UR 18, ale raz som ich pozical kolegovi a uz mi ich nevratil. Dal mi peniaze, nech si kupim svoje
. Zvolil som UR 29 a na domace pocuvanie hudby, pripadne vecerne hranie hier su super. Zvuk je pomerne vyrovnany a nezdaju sa mi prebasovane. Ak niekomu ano, nech si stiahne basy na EQ.
Ale maju zopar minusov.
1. Ten potenciometer na hlasitost si mohli odpustit. Pri spodnej hlasitosti bliziacej sa tichu, hra jedno sluchatko hlasnejsie. Preto ho nepouzivam, je stale na plno.
2. Sluchatka su v porovnani UR 18 ovela tazsie a maju pomerne silny stisk na usi. Jednak vyhoda, ze dobre drzia, ale na druhu stranu po 2 -3 hodinach to musi ist z hlavy dole.
Nejake to + :
Chvalim hruhy kabel, co sa mi osvedcilo, nakolko som ho uz presiel par krat stolickou a akoby sa nic nestalo.
A este raz spomeniem, zvukovy prednes je na moj vkus velmi dobry a vyrovnany.
PS: Netvrdim, ze su The Best. Velmi rad by som vyskusal aj nieco podobne od AKG alebo Seenheiser - takymito znackami clovek nic nepokazi.
Ale maju zopar minusov.
1. Ten potenciometer na hlasitost si mohli odpustit. Pri spodnej hlasitosti bliziacej sa tichu, hra jedno sluchatko hlasnejsie. Preto ho nepouzivam, je stale na plno.
2. Sluchatka su v porovnani UR 18 ovela tazsie a maju pomerne silny stisk na usi. Jednak vyhoda, ze dobre drzia, ale na druhu stranu po 2 -3 hodinach to musi ist z hlavy dole.
Nejake to + :
Chvalim hruhy kabel, co sa mi osvedcilo, nakolko som ho uz presiel par krat stolickou a akoby sa nic nestalo.
A este raz spomeniem, zvukovy prednes je na moj vkus velmi dobry a vyrovnany.
PS: Netvrdim, ze su The Best. Velmi rad by som vyskusal aj nieco podobne od AKG alebo Seenheiser - takymito znackami clovek nic nepokazi.