Sluchatka Koss Porta pro a doživotná záruka

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
dexxxy
Expert
Expert

Sluchatka Koss Porta pro a doživotná záruka

Príspevok od používateľa dexxxy »

Zdravím chystám sa kupovať slúchatká Koss porta pro....lenže jedny už doma mám ale bez aktivačného kódu na doživotnú záruku.
Chcel by som tie druhé kúpiť už s aktivačným kódom.Myslíte že ked si jedny zaregistrujem a donesiem druhé do servisu....tak mi ich opravia v rámci tej doživotnej záruky...?Neskúšal to už niekto kto má viac kusov a jeden aktivačný kód?

ďakujem za odpoveď
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Maki »

co ja viem - podla mna tam ide o ten kod a typ... uz ci su to jedny alebo druhe nikoho trapit nebude....
clovek1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa clovek1 »

sluchadla nemusis mat registrovane. dozivotna zaruka plati vzdy.
rozdiel je len v manipulacnom poplatku za opravu.
s registraciou je manipulacny poplatok nizsi.

ak nechces platit postovne za poslanie sluchadiel, staci ich zaniest do predajne BisAudio. tusim robi ich pobocka v ziline tie servisne opravy sluchadiel KOSS.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nemôže mi niekto napísať bližšie info o tom servisnom stredisku v žiline(hlavne adresu)? práve sa mi pokazili, rád by som ich spravil..
clovek1
Amateur
Amateur

skontaktuj www.bisaudio.sk , oni robia opravy. maju telefon a mozno aj emil.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

No ty sa registujes na www.dozivotnazaruka.sk a tam nezadavas seriove cislo sluchadiel, u KOSSov som ho este nevidel. Tebe sa staci zaregistrovat a ak mas PORTA PRO, tak ich tam aj s prefotenym blockom posles. Nieje problem. Ak by si nasiel dobru predajnu, alebo by si to dal do predajne, kde si to kupil, tak to nemaju sancu zistit, ze su to sluchadla ( co ja viem s pred dvoch rokov, ak su zachovale) a zoberu ti ich do reklamacie, a nebudes platit dokopy nic :) Vsetko sa da, ked sa chce, len sa netreba dat odbit...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Rozdiel v poplatku za vymenu je taky, ze registrovane platia 150Sk a neregistrovane 400Sk. Dozivotna zaruka je vzdy.
LICAN
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa LICAN »

Makovnik napísal:Rozdiel v poplatku za vymenu je taky, ze registrovane platia 150Sk a neregistrovane 400Sk. Dozivotna zaruka je vzdy.
Nebolo by jednoduchšie opraviť si ich sám?
clovek1
Amateur
Amateur

LICAN napísal:Nebolo by jednoduchšie opraviť si ich sám?
ako sam opravis napr. polamane sluchadla ?
sam si vymenis polamany kabel ?
sluchadla opravia, ak donesies aspon 50% zo sluchadiel v hocakej podobe (napr. prejdene autom, pomlete v drvicke odpadu atd).
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Ja to akurat riesim, aktivacny kod je uz davno rozpadnuty niekde na skladke odpadov, ale fakturu za kupu stale mam - nestacilo by aby mi znizili ten poplatok???

Inak ako raz povedal kamaratovi pri reklamacii, tak ak mu tie sluchadla zozerie pes, vys**ie ich a ty mu donesies to hovno tak ti to uznaju :wink:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

bol som nedávno s kamarátom odniesť KOSSky do opravy a nepýtali od neho nič, ani bloček ani krabicu iba povedal že mu nefunguje ľavé sluchátko a pýtali od neho 200sk a o 5 dní si isiel po ne :)
Maki
Darca
Darca

Re: Sluchatka Koss Porta pro a doživotná záruka

Príspevok od používateľa Maki »

ludia neviete ako to je ked mam aktivovanu dozivotnu zaruku na slovensku, dnes sa mi dototo moje porty po 2 a pol roku ale som v cesku a taky mesiac sa nechystam este domov... viem ze cesko a slovensko maju separatnu zaruku, resp. jej aktivaciu... ale ako to uz je s jej uplatnenim? nema niekto skusenost?
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Chod a vyskusaj, pravdepodobne len viac zackavas, a mozno ani nie. Tusim sa zvysena cena opravy bez registracie zvysila iba u slovenskeho importera, ale nemusi to uz byt tak. Tak ci onak, dozivotna zaruka plati vsade, kde je importer Koss.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pri aktivacii v ČR sa plati 50 Kč. Kedže to nemaš aktivovane v ČR, zaplatiš 300 Kč.
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jeforce »

hej pls , mam koss sb 45 ale z ameriky bez dozivotnej a bez blocku , obycajnu zaruku mozno maju ale nebudem ich posielat do ameriky a ani som ich nekupoval ja a ani neviem kde , akurat mam krabicu xD , zlomila sa mi jedna podstatna vec na lavom sluchatku , ked sa mi zlomili a este som o tejto moznosti nevedel tak som tu robil temu , ked som ich chcel zlepit http://www.hojko.com/battlfield-hodnosti-t105006.html ale neni to mozne je to velmi mala plocha , prosim moze mi niekto povedat co mam spravit aby som to dal opravit za tych 400 SK ? lebo na dozivotnazaruka.sk sa da len zaregistrovat a tam to chce aktivacny kod
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Napis priamo do servisu, ale mam pocit, ze ti to za tu sumu opravia aj tak bez dokladu o kupe.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Reklamacie rieši firma Bis Audio. Nejlepšie je odniesť im to osobne, ak to teda nemaš ďaleko. Predajne maju v Blave, B. Bystrici, Zvolene a Košiciach. V opačnom pripade počitaj aj s cenou poštovneho, čo je ďalšich cca 100 Sk.
jeforce
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jeforce »

ok , cize aj ked nemam dozivotnu zaruku tak im to tam len zanesema poviem im co s tym je? mozem im povedat take napr ze , oni mi najskor daju novu tu uemlu hmotu , to je taky kusok , tak mozem im povedat nech mi daju napr 2 , ze keby sa to znovu zlomilo a nech mi vymenia nausniky a kabel? ( nemam problem s tym ale ze ked im poviem co to urobia ) , hlavne by sa hodilo viac tych umelych hmôt
Ryan Giggs
VIP
VIP

To už neviem. Povedať im to môžeš, ale zaleži na nich. Zavisi asi najskôr na tom, na akeho typka tam naraziš.
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

ahoj,

dnes mi prestalo hrať pravé slúchadlo na portach ale keď pohnem s káblom prijacku tak funguje asi šetci viete o čom hovorím.
no a nemam dož. záruku len klasickú 2 roky..objednaval som ich vo februári tohto roku ale na stránke sa píše že sa to nevzťahuje na závady zapríčinené vlastnou vinou tj. nalomením kábla, opotrebovaním. ale to kurv* nebola moja vina že sa ten kabel poškodil boli celý čas od posledneho použitia položené na stole a ani som ich nemal zmotané..no je**t to..

chcem sa Vás opýtať ako mám teraz postupovať?
vďaka
Napísať odpoveď