nejde ICQ
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nejde ICQ
Nemávate v poslednej dobe problémy s prihlásením na ICQ ? Mne za posledny týždeň už druhýkrat nejde, dnes už od rana od osmej, len connecting a nič proste, skúšal som rôznych klientov, dokonca aj rôzne počítače.
-
nitrox
Light Star
Toto, čo tam máš ty to je skoro chyba nie ICQ, ale explorera, keď sa pokúša otvoriť napríklad začiatočné uvítacie okno ICQ. Skus preinštalovať javu, mne to pomohlo.plasmon napísal:Nechcem zbytocne zakladat novu temu tak to napisem sem.Po zapnuti icq mi vzdy vyskakuje hlaska.Uz som skusal aj preinstalovat icq a stale sa to zobrazuje, kde moze byt chyba?
nemas nainstalovane nieco na blokovanie bannerov? mne to naplriklad robil Kaspersky internet securityplasmon napísal:Nechcem zbytocne zakladat novu temu tak to napisem sem.Po zapnuti icq mi vzdy vyskakuje hlaska.Uz som skusal aj preinstalovat icq a stale sa to zobrazuje, kde moze byt chyba?
Preinstaloval som javu a problem stale pretrvava.nitrox napísal:Toto, čo tam máš ty to je skoro chyba nie ICQ, ale explorera, keď sa pokúša otvoriť napríklad začiatočné uvítacie okno ICQ. Skus preinštalovať javu, mne to pomohlo.
Mam nainstalovany iba Comodo, ale ten uz pouzivam mesiac a ta chyba na icq sa vyskytuje iba v poslednych dnoch.luki999 napísal:nemas nainstalovane nieco na blokovanie bannerov? mne to naplriklad robil Kaspersky internet security
A skúšal si to vypnúť? Je totiž možné, že len v posledných dňoch urobili nejakú úpravu, ktorá s polu s tým programom spôsobuje problémy.plasmon napísal:Mam nainstalovany iba Comodo, ale ten uz pouzivam mesiac a ta chyba na icq sa vyskytuje iba v poslednych dnoch.
-
Antonio_Salieri
Light Star
Problémy s ICQ v júli 2009
Pokiaľ vám chce aktualizovať ICQ a nejde spustiť ICQ a aktualizácia sa vám zasekne s chybou, tak problém je v Adobe Flash Playeri. Asi ten čo máte napr. v Opere sa bije s tím čo chce nainštalovať ICQ. Po odinštalovaní Flash Playera ICQ ide nainštalovať a funguje. Aspoň u mňa som to tak vyriešil.