Svedsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
mahir
Amateur
Amateur

Svedsko

Príspevok od používateľa mahir »

zdravim ... celkom realne uvazujeme s kamosmi ze by sme navstivili v priebehu leta Stockholm ked uz ryanair vychadza v ustrety s tak lacnymi letenkami :) otazkou je kde a ako najlacnejsie prespat ( lietdla lietaju kazdy druhy den ) i ked sme premyslali aj nad urcite pohodlnymi lavickami :) tak ak by ste niekto vedeli naaahodou o niecom tak budem vdacny ... jaaaj a bol by som zabudol ak sa niekto chyti tak by mohol aj dohodit nejake zaujimave miesta kam sa pozriet :)
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa heker »

Skus to cez vyhladavace hotelov........
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=hot ... =&aq=f&oq=
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

najprv treba podotknut, ze dane letisko je vzdialene 100 km od stockholmu samotneho..
s tym ubytkom ti neporadim - v stockholme som este nebol, ale pozri na googli "bed and breakfast stockholm" a urcite ti to nieco zaujimave vyhodi.. to byva najlacnejsi a najvyhodnejsi sposob ubytka + na ranajky vacsinou svedske stoly; ale musis pocitat s tym, ze izbu zdielas s dalsimi napr. 7 ludmi (co ale neni zle, zatial som stretol len v pohode ludi a mas si aspon o com pokecat ked byvas s ludmi z roznych kontinentov napr).. cenu tipujem tak do 20 eur na noc, podla skusenosti (janov 18 eur, amsterdam 22 eur, porto 17 eur)..
ak chces riesit to spanie na letisku, pozri toto:
http://sleepinginairports.com/europe/st ... kavsta.htm
mahir
Amateur
Amateur

hotel je trochu drahy pre nas ako studentov s tym ze chceme vicemene nejaky nizkonakladovy vylet (ak sa to vobec da) :)
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

mahir napísal:...
prave preto sa pozeraj po b&b hosteloch ako som ti napisal, je to fakt vyhodne a nizkonakladove.. alebo low level riesenie to spanie na letisku, ale to by som neriesil, len v krajnych pripadoch (spal som tak napr. ked som priletel na stansted do londyna a lietadlo do porta odlietalo za 11 hodin)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

V pripade, ze by ste si to naplanovali tak, ze by ste leteli skoro rano, alebo neskoro vecer oboma smermi, mozno by slo vyspat sa na letisku. Stranky hodnotiace uroven najdete na googli :)
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

prave som si kupila lenteky do Stockholmu a planujem vyuzit stranku www.couchsurfing.com na ubytovanie :)
mahir
Amateur
Amateur

v prvom rade dakujem za vsetky postrehy :)
tie b&b som prezeral no kvantum veci co som vygooglil bolo napokon aj tak na nic ale par zaujimavych ponuk tam uz bolo ...
spanie na letisku asi skrtam kedze uz aj z toho linku vyplynulo ze to nie je bohvieco
ale ten couchsurfing som akurat omrkol a nevyzera to zle len neviem ako v praxi kedze nas pojde mozno 6 a tym padom toto asi padne vzhladom na ten pocet a preto sa mi zda asi najrozumnejsie vziat nejaky b&b alebo hostel kde je 10 bed ...
oplati sa book-ovat cez net alebo ist na "vlastnu past" a najst si uz nieco priamo tam ?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

mahir napísal:oplati sa book-ovat cez net alebo ist na "vlastnu past" a najst si uz nieco priamo tam ?
ked si zabookujes cez net mas istotu ze tam prides a mas po starostiach.. ked som bol v amsterdame, tak sme si len na mapu zaznacili 5 hostelov, co sme predtym pozreli na nete a az posledny bol (nastastie) volny, a to sme tam boli v strede marca minuly rok, takze ziadna sezona.. ked som bol teraz nedavno v porte, uz sme hostel radsej zabookovali dopredu cez net a bolo to bez akychkolvek problemov..
Jeremy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jeremy »

skus tuto stranku

http://www.hospitalityclub.org/

odporucam, da sa cez to vybavit ubytko hlavne pre studentov...
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

couchsurfing a hospitality club su v podstave tie iste stranky, len couchsurfing je prepracovanejsia

IMHO dalo by sa najst ubytko aj pre 6 ludi, len to by si musel hladat a poslat vela sprav ludom
Napísať odpoveď