Náklady na prepis auta zo zahraničia

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

[quote="Forest"][/quote]naco sem pises, ked sa do veci ani nevyznas? navyse ked to bolo vsetko spomenute? :roll: :P navyse ked sa uz bavime o lavostrannom priblizovadle?
ake poplatky? akurat tak za dialnice ci tunely, myto a mozno trajekt, ziadne ine... a prerobit auto na lavostranne ti nepomoze, aj tak ho neprihlasis, nakolko nasi skveli uradnici sa naucili podla VIN cisla zistit, ze to auto bolo vyrobene ako pravostranne a tym padom si vyhodis peniaze za prestavbu do luftu :wink: nepomoze ti ani velka STK v Prahe... legalne to auto na znacky nedostanes, to by tu behali same skvosty ako skyline, supra, scuba, sylvie a podobne kurvolapky :wink: v polsku tieto auta vedia prerobit, ale na znacky ho aj tak nedas. dokonca co viem, tak ani ked ho najprv prihlasis v inej krajine a nasledne u nas tak to neprejde... legalne to prosto nejde
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Na inom fore som cital, ze v BA jazdi pravostranny Skyline na slovenskych znackach, staci mat kontakty
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Kibo napísal:... legalne to auto na znacky nedostanes, to by tu behali same skvosty ako skyline, supra, scuba, sylvie a podobne kurvolapky :wink: v polsku tieto auta vedia prerobit, ale na znacky ho aj tak nedas. dokonca co viem, tak ani ked ho najprv prihlasis v inej krajine a nasledne u nas tak to neprejde... legalne to prosto nejde
No a da sa mat vlastne auto s riadenim na pravo mat legalne na Slovensku? Co ked si kupim auto v UK a potom sa prestahujem spat na SVK? A dajme tomu, ze si auto zoberiem so sebou?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Lub0$ napísal:No a da sa mat vlastne auto s riadenim na pravo mat legalne na Slovensku? Co ked si kupim auto v UK a potom sa prestahujem spat na SVK? A dajme tomu, ze si auto zoberiem so sebou?
pokial ostane prihlasene v Uk tak v pohode .. ale tu ho neprihlasis ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj, lenze prihlasenie v UK je tak chu****, ze az.... :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Syfon napísal:Na inom fore som cital, ze v BA jazdi pravostranny Skyline na slovenskych znackach, staci mat kontakty
ano, ale to je jednorozec... a nechcem vediet kolko to stalo a koho vsetkeho dotycny pozna :D pisali sme ze LEGALNE to na znacky nejde dat, pochybujem, ze Bushido je kamarat s nacelnikom dopravneho inspektoratu a ma 2000€ ci 3000€ na vsimne :wink:
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

trosku to tu obnovim mam vyhliadnute jedno auticko, je dovezena na SK z A a nema ani TP ani EVC dotycny ponuka za prihlasenie 530 € myslite ze je to primerana suma alebo si to mam vybavit radsej sam?
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Ak to vybavi vsetko on a auto uz bude rovno na teba prihlasene tak je to podla mna dobra cena.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

a ako je to z tym TP dopravny inspektorat vystavi novy?

v odhlasovani a prihlasovani mot. vozidiel mam mierny chaos :oops:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Rakusky TP musi byt, bez neho sa auto neprihlasi, udaje z jeho uradneho prekladu sa prepisu do ziadosti o schvalenie jednotlivo dovezenho auta, vystavenie riadi obvodny urad dopravy, ktory pozaduje prispevok do recyklacneho fondu, kupno-predajnu zmluvu, KO, EK, TK, odhlasku auta a dake kolky. Po schvaleni dostanes technicak auto poistis a pojdes na DI, ak ma protokol o KO viac ako tusim 15 dni musis dostavit auto na obhliadku - skontroluju VIN, potom ti daju cisla. Takze asi tak nejak by to malo byt, dufam, ze som nic nevynechal. Mne prihlasenie dovezeneho auta vybavoval typek, ktoreho som splnomocnil a dal mu vsetky potrebne papiere, dohodol mi cloveka a termin na STK ale auto bez znaciek som si tam musel doviest sam, cele ma to vyslo na cca 570€. Takze ked to zhrniem je lepsie si trosku priplatit a nech to spravi niekto kto sa vyzna a ma kontakty, je to rychlejsie a pohodlnejsie, moj nazor.
Napísať odpoveď