ak mi to bude šlapat, a ak to nebude platene(prečo by to malo byť??? ) tak určite budem hrať...ale neviem najst na to aspon priblizne min. hw naroky...
podla toho traileru sa mi ciciny stavali ked som to videl a musim uznat, že ak to tak bude vypadat a bude taka hratelnost tak beriem...
btw aten datum vydania?:)
tonek napísal:ak mi to bude šlapat, a ak to nebude platene(prečo by to malo byť??? ) tak určite budem hrať...ale neviem najst na to aspon priblizne min. hw naroky...
podla toho traileru sa mi ciciny stavali ked som to videl a musim uznat, že ak to tak bude vypadat a bude taka hratelnost tak beriem...
btw aten datum vydania?:)
jak preco by malo?......WOW neni plateny??.....Lineage neni platene??...
za zobud ty dement
lebo hravam WOW a LineAge 24 hodín denne tak to poznám...a okrem toho určite su aj nejaké free servery, niečo ako nonsteam na CS-ku...tak si myslim že budu aj tuto
preboha vy trapaci sa zobudte preco by clovek mal hrat na trapnom free serveri kde su same bugy stale to pada atd... co nemate tych 1000sk za 3 mes? urcite bude platenie take ako je vo wow kedze sa budu snazit znicit wow a maju na to velky potencial wow je len kresleny dej star wars je saga takze nato ma..
a datum vydania nechapem preco sa kazdy pyta na taketo somariny ci to bude platene ake to bude mat poziadavky atd kebyze pouzijete mozog kt asi tazko pouzivate napadlo by vas ze to chcu urcit pre siroke masy ludi kt nemaju silne stroje - cim viac ludom to pojde tym viac zarobia conan v tomto spravil chybu ze siel na grafiku a preto aj trpi ludom to nejde a je jasne ze len fanatik do deja si kupi novy stroj za 40 l datum vydania bude okolo vianoc urcite je to jasne kedze uz su teraz same trailery a teasery a najlepsie sa zaraba cez vianoce takze sa nepytajte na kktiny a najprv si o tom nieco precitajte omfg...
nechapem ako si vobec moze niekto mysliet ze nejake vysokorozpoctove MMO bude bez platenia oni totizto musia vynakladat aj velke vydavky na udrzbu serverov apod...keby to bolo zadara tak by sa im to nevyplatilo lebo by prerobili...
no ono ziadne mmo nieje bez platenia (myslim, ze vsade nejaky druh platenia je z coho firma zaraba), ale v poslednej dobe sa rozsiruje model zalozeny na mikroplatbach a vraj to v niektorych pripadoch zaraba viac ako mesacne platby (pretoze takto maju hraci pocit ze je hra free, a ked ich zacne bavit tak obetuju nejake tie peniaze na rozne itemy)... proste hra sa tvari ako free, ale ked si chces kupit lepsie itemy, nieco na zrychlenie xp, atd.. tak musis zaplatit
kyau: a ty si prisiel skade?... ked budes mat tolko rozumu aby si zacal rozpravat normalne tak potom sa vrat.... tieto veci vieme aj bez teba, tak sa laskavo zobud ty...
k mojmu predchadzajucemu postu ze za to prachy davat nemienim - este sa uvidi, poslednych par dni dtrtim KotORa a bavi ma to aj po 4x rovnako ako ked som to hral prvykrat, takze ma to presviedca o tom, ze TOR si asi zaplatim
Každá jedna postava, od ktorej budete pýtať quest vám skutočne povie /nie len napíše/ vocogo
ešte vždy verím že to nebude platené ala WoW.
Velice rád by som behal s červeným svetelným mečom a rástol pomaličky hore online : )