Dakujem.
JAWA 21
-
Mahonacik
Expert
- Kontaktovať používateľa:
JAWA 21
Hladam cloveka ktory sa rozumie Pionierom
mam jawku 21 a mam s nov taky problem ze ide vsetko pekne odpali chyta ide ,so stlacenov spojkov na plny kotool huci ale akonahle skusam rozbehnut sa co nasadnem a tedy uz zdochyna a neprejdem ani 2 metre a zdochne ....doteraz normalne isla.....kde moze byt problem ???
Dakujem.
Dakujem.
-
Mahonacik
Expert
noo stala celu zimu pred tizdnom ssom ju vytahol isla....vozil som sa na nej asi 2/3 dni potom na den odlozil a ked som ju chcel vytahnut uz neslajankyi napísal:Nie je to tak, že ti tá motorka dlho stála nepoužívaná?
//autoeditácia príspevku ( 03 Jun 2009, 19:46 )
QuiKy napísal:Skus nove sviecky...Neviem nevyznam sa...ale za pokus nic nedas.
//Teraz som stoho jelenkeby ma zle sviecky tak ani nenastartuje ??? neviem teraz.[/quote
Je tam jedna svieckaa ta je dobra skoro nova a odpaluje....cize tam musi byt iny dovod
ale dik za snahu
-
mihalswk
Medium Professional
skus forum venovane len JAWAM www.jawamania.info/default.aspx
-
Mahonacik
Expert
thx gulajmihalswk napísal:skus forum venovane len JAWAM www.jawamania.info/default.aspx
-
Mahonacik
Expert
cista pravdamihalswk napísal:no ty kkt krumpel nam to zaklial vsetkym ,.,.,.nee nejde ani nepojede:D:D mozem ho osratt,.,.jedno ti povim ,.,.DO PEKACA SA NEOPLATI DAVAT PENAZE ,.,.,.teda ak ti staal na mieste rok alebo pol roka
-
Mahonacik
Expert
hh sak neska som sa v tom vrtal cela karburator som dal dole a cistil jak magormihalswk napísal:no sak too ,.,.couz narobiss ,.,.sak skus to volakomu dat nech ti spravy generalku ,.,.volakemu ODBORNIKOVI nee krumplovi ,.,.:D
-
Mahonacik
Expert
jj cistil a vsetko je utesnene jak sa patrimihalswk napísal:cooo??:D:D ty si to cistiil?? omfg:D:D aj si to zatesnil aspon??:D:D ,.,.ja nwm ,.,.asi tu nikto taky neni:P:D