sewas potreboval by som poradit ohladom nvidia driverov
mam grafiku 8400M G a po zacati instalacie driveru 179.28_notebook_winvista_32bit_beta mi vypise ze ovladac neni kompatibilny s HW ale pritom ten isty driver mi isiel nainstalovat a nerobil ziadne problemi na tom istom notebooku este pred preinstalovanim OS...pritom som si nainstaloval rovnaky OS ako som mal vtedy.
Nevie niekto co by stym mohlo byt?....vopred vdaka
nvidia drivers
-
Deafboy
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: nvidia drivers
179.28_notebook_winvista_32bit_beta
Ešte raz si prečítaj názov driveru a skús porozmýšľať prečo ti winvista_32bit_beta na linuxe nefunguje
Ak si si teda istý že si si nezmýlil tému, tak uveď o akú distribúciu linuxu sa jedná (každá má svoje špecifiká). Ak ide o ubuntu, stačí povoliť Compiz efekty a driver sa stiahne a nainštaluje automaticky. Windowsové drivre sa síce v extrémnych prípadoch na linuxe dajú použiť, ale určite nie nainštalovaním exe balíčka pre vistu cez wine a podobne.
Ešte raz si prečítaj názov driveru a skús porozmýšľať prečo ti winvista_32bit_beta na linuxe nefunguje
Ak si si teda istý že si si nezmýlil tému, tak uveď o akú distribúciu linuxu sa jedná (každá má svoje špecifiká). Ak ide o ubuntu, stačí povoliť Compiz efekty a driver sa stiahne a nainštaluje automaticky. Windowsové drivre sa síce v extrémnych prípadoch na linuxe dajú použiť, ale určite nie nainštalovaním exe balíčka pre vistu cez wine a podobne.
-
BlackAbSinT
Amateur