Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
mehmed
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mehmed »

lekoklatik napísal:Áno pán recenzista. Musíme donemoty odporúčať filmy typu "Spaľovač mŕtvol"??? Disturbia je oddychovka. čo sa napr o Crank 2 povedať nedá. Tam keď som vypol tak ma to bolelo. Pri disturbii? Takýto film som už dlho nevidel. Bez žiadnych nenormálnych špekulanstiev, proste natvrdo natočený tak, Že si očakával, ale bavilo to. keď už, mne osobne sa tá dievčina nepáčila.
To, čo som napísal hore, som písal nasratý. Nemám problém vypnúť nudný film a tento NUDNÝ FILM som nevypol len kvôli tomu, že som od neho niečo čakal a to NIEČO som od neho čakal preto, lebo 1. bol v téme "Najlepší film v poslednej dobe".
2. užívateľ lekoklatik napísal: "Jednoznačne odporúčam."

Film postrádal akúkoľvek pointu, ktorú môže mať aj film pri ktorom "si ľudia predstavujú oddych". Ináč je to "strata času".

Pokračujúc v trende "ničoho zložitého s nejakou miliónovou myšlienkou" by som hneď mohol utekať za svojou spolužiačkou zo strednej, ktorá pozná tucty podobných filmov a zahltiť to tu "starými zabehnutými schémami", ale to by ste ma už zrejme pohnali z fóra.

Tiež ma trochu zarazilo posmeškovanie, ktoré som si zaslúžil slušným vyjadrením názoru. Aký recenzista doriti?! Ty si čo? Ten kto uráža a kričí má pravdu. Jasné. V našej banánovej republike áno.

A s tou karmou mi môžeš.. :prdel:

//prepáčte za OT, idem kuknúť 21 gramov, napíšem potom.. :wink:

/// najlepšie filmy budú stále najlepšie, ale to je zrejme len ťahanie sa za slovíčka. Never mind.
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

Koralína a svet za tajnými dverami "Poprvé v historii kinematografie Selick zkombinoval metodu tradiční stop-motion animace a stereoskopického 3-D. Vznikl nikoliv pouhý film, ale zážitek, který lze jen velmi obtížně popsat slovy."
7/10 :wink: co povedat urcite lepsi nez BOLT alebo IGOR a konkurencia pre UP...tento animak ma uistil ze uz davno sa nevyrabaju animovane filmy len pre deti :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

P41NK1LL3R napísal:Prečo? Nech si každý odporúča čo chce...
Pre mňa boli tiež spomínané filmy nezaujímavé a nemali čím upútať, podobne ako napr. aj tebou spomínaný "Slumdog Millionaire" (ten mal ešte aj pár iných slabín)...
Naopak "Spalovač mrtvol" je podľa mňa filmový skvost zlatého obdobia československej kinematografie...
Tuto si ma nepochopil. To s tým nech si odporúča každý čo chce som presne urobil. Pán však zkritizoval film a tiež prečo ho dávame do témy najlepší film v poslednej dobe. Spaľovača mŕtvol som uviedol ako príklad. Je to výborný film, ale to neznamená Že LEN také filmy majú "právo" byť v tejto téme...

mehmed:
Ak ťa toto urazilo a pripadá ti to ako posmeškovanie tak nvm:
lekoklatik napísal:Áno pán recenzista. Musíme donemoty odporúčať filmy typu "Spaľovač mŕtvol"??? Disturbia je oddychovka. čo sa napr o Crank 2 povedať nedá. Tam keď som vypol tak ma to bolelo. Pri disturbii? Takýto film som už dlho nevidel. Bez žiadnych nenormálnych špekulanstiev, proste natvrdo natočený tak, Že si očakával, ale bavilo to. keď už, mne osobne sa tá dievčina nepáčila.
K - som ti nedal ;)
vyjadril si svoj názor. A film si prakticky zavrhol, že v tejto téme nemá čo robiť. Ak sa mýlim, oprav ma...

//edit: a samozrejme sa ospravedlňujem za urážku. I keď fakt neviem čo ťa urazilo na "označení" recenzista

k téme.
The Exorcist - starší kúsok ale výborný :)
http://www.csfd.cz/film/3190-exorcist-the/
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

lekoklatik napísal:Tuto si ma nepochopil. To s tým nech si odporúča každý čo chce som presne urobil. Pán však zkritizoval film a tiež prečo ho dávame do témy najlepší film v poslednej dobe. Spaľovača mŕtvol som uviedol ako príklad. Je to výborný film, ale to neznamená Že LEN také filmy majú "právo" byť v tejto téme...
Nikto netvrdí, že len takéto filmy tu majú byť, ale zase na druhej strane, ak si môžeš odporúčať čo chceš, môžeš predsa aj kritizovať čo chceš... :wink:

K téme:
Případ pro začínajícího kata - ďalšia česká trezorová genialita...
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Coraline - velmi pekne vizualne dielko.. 9/10 po dlhom case nieco co sa tu oplati odporucat...
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Podivuhodný prípad Benjamina Buttona 9/10

Oplatí sa kuknúť :)

Sedem životov 7.5/10
mattoxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mattoxx »

Vcera som pozrel film Zkratky ke štěstí
http://www.csfd.cz/film/10385-zkratky-k ... bster-the/
davam 6/10
djxtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa djxtreme »

prave som dopozeral Coraline a som v nemom uzase...naozaj skvele dielo, ktoremu nemozem po vizualnej ani obsahovej stranke nic vytknut...ano,animaky nie su len pre deti! davam 8,5/10
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

djxtreme napísal:prave som dopozeral Coraline a som v nemom uzase...naozaj skvele dielo, ktoremu nemozem po vizualnej ani obsahovej stranke nic vytknut...ano,animaky nie su len pre deti! davam 8,5/10
S tým sa nedá nič, len súhlasiť, tiež ho mám čerstvo za sebou. Takéto ja môžem. 9/10 :smt048
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak v skratke 5 filmov, ktore som navstivil vcera kine

Angels & Demons 6-7/10
Film sice pekny, ale dost chybovy. Aby stihli za 15min obzriet miesto cinu, dorazit naspat do "kostola", prezliect sa a este kecat, tak to je kus na hlavu.
Malo to nieco do seba, ale nieco mi tam chybalo

The Hangover 8-9/10

http://www.imdb.com/title/tt1119646/
Komedia, ktora ma donutila po dlhej dobe sa schuti zasmiat.
Jedna z mala v poslednej dobe. Z kazdeho rozka troska. Doma by ma to asi tak moc nepodavilo, ale v kine ma to celkovo prekvapilo.
Odporucam.

Terminator Salvation 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0438488/
Pokracovanie od ktoreho som nic neocakaval a asi to bolo aj dobre..Na pozretie dobre a chvalim celkom zvukove efekty..uvidime v 5ke.

State of Play 7/10
http://www.imdb.com/title/tt0473705/
Celkom pekna kriminalka z pohladu ludi z novin.

I Love You, Man 7/10
Celkom dobre spravena romanticka komedia na ktorej sa da miestami uprimne zasmiat. Oddychovka na pekny vecer, ci domace pozretie s frajerkou :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

djxtreme napísal:prave som dopozeral Coraline a som v nemom uzase...naozaj skvele dielo, ktoremu nemozem po vizualnej ani obsahovej stranke nic vytknut...ano,animaky nie su len pre deti! davam 8,5/10
tak po obsahovej stranke snad len tolko, že to nie je žiaden prevrat, Alenka v riši divov tu už bola milionkrat :) ale samozrejme, film bol skvely :P
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

Powder blue- dobra drama tak 8/10 skoda len tej Jesicie Biel ( nemam ju rad ) a mensich "chyb"...inak odporucam pre milovnikov dram...pre ostatnych to bude asi nuda....
DeFeAt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeFeAt »

Seved Pounds

9,5/10!

neviem preco sa mi to tak pacilo, vynikajuci napad, oblubeny herec Will Smith, skvela rola, necakal som, ze bude vediet zahrat aj takuto rolu, skvely, fakt skvely film :happyrespect:
mattoxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mattoxx »

Tak dnes som si pozrel sice starsi,ale aj tak vynikajuci film 300.Pozeral som ho v HD kvalite s originalny dabingom.Davam s cistym svedomim 9/10
Proste super efekty,herecke vykony,nemam co dodat.Tak nejak by mal vezerat dobry film.
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

Naposledy sa ku mne dostal film s nazvom Die Welle (svk názov: Náš vodca). Voči nemeckej filmovej tvorbe som bol vždy skeptický, ale tomuto kúsku musím dať 9/10.

Kód: Vybrať všetko

http://www.moviemania.sk/2791-film-nas-vodca-die-welle.html
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Be Kind Rewind http://www.imdb.com/title/tt0799934/
neviem preco som si to dlho nechcel pozriet, ale taky nater som uz dlho nevidel. uplna supa :D mam rad jacka blacka
Enemy22
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Enemy22 »

//hojko: Uvadzaj tu len filmy, ktore si v poslednej dobe videl a nie to, ze na film sa tesis, navyse ked ten film nebol este ani natoceny.

//aye aye capt´n
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Antonio_Salieri napísal:Naposledy sa ku mne dostal film s nazvom Die Welle (svk názov: Náš vodca). Voči nemeckej filmovej tvorbe som bol vždy skeptický, ale tomuto kúsku musím dať 9/10.

Kód: Vybrať všetko

http://www.moviemania.sk/2791-film-nas-vodca-die-welle.html
voci nemeckej tvore skepticky?
nuz potom ti odporucam este "Das Experiment"
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

NuSuey napísal:voci nemeckej tvore skepticky?
nuz potom ti odporucam este "Das Experiment"
Malokedy ma nemecký film oslovil...asi mám vymytý mozog americkými nablýskanými velkorozpočťakmi :)
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Wholetrain alebo Wir Kinder vom Bahnhof Zoo.
Napísať odpoveď