na jednotku sa to podla mna nechyta, ale aj tak sa mi pacil
7/10
Flash of Genius
velmi paradne spracovanie osoby, ktora dokaze, ze ked nieco chce, dostane to
8/10
Ad DISTURBIA: Jediné, čo bolo na tom filme dobré, bola tá pekná baba. Ináč to bola skrz-naskrz oničom. Štvrtotriedny dej, záver očakávaný od 2/3 filmu.Hulkm napísal:DISTURBIA - musim uplne suhlasit. ja som to akurat dopozeral a bola to bomba. miestami to bolo dost na p......eale tiez som sa na niektorych scenach dobre narehotal. velmi dobry film a neverim ze som ho do teraz obchadzal
Áno pán recenzista. Musíme donemoty odporúčať filmy typu "Spaľovač mŕtvol"??? Disturbia je oddychovka. čo sa napr o Crank 2 povedať nedá. Tam keď som vypol tak ma to bolelo. Pri disturbii? Takýto film som už dlho nevidel. Bez žiadnych nenormálnych špekulanstiev, proste natvrdo natočený tak, Že si očakával, ale bavilo to. keď už, mne osobne sa tá dievčina nepáčila.
Originalitu by som vo filmoch v roku 2009 už veľmi nehľadal, pretože je logicky jasné, že sa rýchlo míňa už od 90.tych rokov. Disturbia bola pre mňa príjemnou spomienkou na filmy, kde bolo od začiatku jasné, kto je lotor a kto nie. Dnes sa už také netočia, v dnešných filmoch sa vrahom/zradcom väčšinou nakoniec stane hlavný pomocník hlavného hrdinu... Plusom je aj, že je dej vsadený do tínedžerského prostredia, čo je u takýchto filmoch raritou... 85%/100%
Jasné, že originalita môže existovať aj teraz a aj určite existuje. Ale je jej čím ďalej, tým menej. Proste je veľmi ťažké vymyslieť niečo, čo nezišlo na um nikomu pred tým. Klobúk dole tým pár tvorcom, ktorým sa to podarilo.GothaR napísal:Originalita moze existovat aj teraz, staci sa pozriet na Amores perros, 21 gramov a Babel od Inarritu. Pripadne aj Fight club bol podla mna svojim sposobom originalny. Proste raz za cas pride nieco vynimocne a vidis, ze aj z minulosti vies vymenovat iba par filmov, ktore stali skutocne za to, takisto to bude o x rokov.
Prečo? Nech si každý odporúča čo chce...lekoklatik napísal:Áno pán recenzista. Musíme donemoty odporúčať filmy typu "Spaľovač mŕtvol"???