ADSL router
ADSL router
Chalani ked mam net uz nie od t-comu teda uz sa nejedna o ADSL internet a kupil by som si router ktory ma v sebe ADSL modem potom dalej vstavany firewall a router pričom v hardverovej špecifikacii je udavane ze je tam ADSL port na RJ-45 a potom switch má 4X RJ-45 bude mi to fungovat normálne? Lebo ja predpokladám ked tak rozmýšlam ze ten ADSL port kde sa dava ten kabel RJ-45 je vlastne niečo ako WAN port ak sa nemylim že sa to dá aj tak brať mám pravdu? potom v tom prípade by to malo chodiť ak zapojím dalšie kable ku kompom do tej switchovej casti? diki
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Presne ako hovoris bude to bezproblemov fungovat, inac aky net pouzivas teraz ? mas moznost potom brat net do routra cez automaticke IP, alebo ked mas Wi-Max a podobne tak budes musiet nastavit ci PPOE atd..
(myslim na konfiguraciu ale urcite by to malo ist, tie ostatne 4 porty su na lan ti zapojis hlavni kabel do WAN a do pc mozes tahat net cez Lan )
ja si kupujem tuto debilinu a byvam v SC
http://www.alza.sk/zyxel-prestige-p-660hw-d95695.htm
net mam tahany po bytovku optikou v dome je rozvadzac a potom to mam do bytu normlane tahane FTP kabloma koncovka je zasuvka RJ-45 a teraz to mam zapojene tak ze z tej zasuvky mi to ide do switcha a odtial do kompu=net ide
ja potrebujem vediet ze ked mi dojde tato blbost co som kupil ci mi ten net pojde lebo ma strasne zvadza to ze je to ADSL a pritom tento net co mam neni ADSL len sa chcem spúytat ci to pojde aj tak aj ked ten router podporuje AJ ADSL..SAby sme sa rozumeli ten router co beriem je Router,wifi AP,ma vstavany firewall a plní funkciu switchu len ja potrebujem vedieť či tomu celemu nebude vadiť že to je stavanme na ADSL..lebo ak hej ja sa idem odstreliť
http://www.alza.sk/zyxel-prestige-p-660hw-d95695.htm
net mam tahany po bytovku optikou v dome je rozvadzac a potom to mam do bytu normlane tahane FTP kabloma koncovka je zasuvka RJ-45 a teraz to mam zapojene tak ze z tej zasuvky mi to ide do switcha a odtial do kompu=net ide
ja potrebujem vediet ze ked mi dojde tato blbost co som kupil ci mi ten net pojde lebo ma strasne zvadza to ze je to ADSL a pritom tento net co mam neni ADSL len sa chcem spúytat ci to pojde aj tak aj ked ten router podporuje AJ ADSL..SAby sme sa rozumeli ten router co beriem je Router,wifi AP,ma vstavany firewall a plní funkciu switchu len ja potrebujem vedieť či tomu celemu nebude vadiť že to je stavanme na ADSL..lebo ak hej ja sa idem odstreliť
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Aj ja som z SC ale preco prave ten srot kupujes prosim ta ?
su aj ovela lepsie routery za mensiu cenu ktore su kvlatine od znacky Asus, Airlive, MSI atd....ale ak chces prave tento..a k tvojej otazke :: ano bude to fungovat citujem : Hardvérové špecifikácie:
ADSL:jeden RJ-45 Port
ostatne styri mas ako "lan port" (tiez rj-45) takze bezporblemov ti to bude fungovat, keby nieco tak napis...
ADSL:jeden RJ-45 Port
ostatne styri mas ako "lan port" (tiez rj-45) takze bezporblemov ti to bude fungovat, keby nieco tak napis...